شاید جاش اینجا نباشه
واسه بقیه هم فروم هیتلر شده !
شاید جاش اینجا نباشه
واسه بقیه هم فروم هیتلر شده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد شید . فیلتر نیست. دیگه اینا هم شورشون دیگه در اوردن.![]()
وقتي اين فروم هم ف يلتر ميشه من يه حال بدي بهم دست ميده واقعا بايد به حال بعضيا تاسف خورد
آفرين به اين ف يلترينگ سليقه اي![]()
دوستان کسی می دونه که از کجا می شه ریموت
Xbox DVD Movie Playback Kit
رو خرید
فروش اینترنتی مدل یونیورسال رو پیدا کردم ولی این مدل رو هر چی گشتم پیدا نشد
برای اتصال به کامپیوتر و استفاده در xbmc می خوام و این نکته رو بگم که من توی شهرستانم و به فروشگاههای بزرگ تهران دسترسی ندارم
اینم لینک آمازون این ریموت که می تونین تصاویرش رو ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من بعد از چند وقت اومدم اینجا می بینم که شما رو هم ف ی ل تر کردن -- شما که اینقدر رعایت می کردین چرا ؟؟
به سلامتی !!!!!!! کلا دیگه دوره XBOX با این قیمتها یه جورایی داره به سر میاد !!! هر هفته داره 10 تومن میاد رو قیمتش !!!! هفته پیش 425 این هفته 435 شده اسلیم !!!!!!!!!!!!!! معلومه که شب عید 460 رو هم رد میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!! دیگه مثل اینکه باید کلا بیخیال XBOX بشم !!!! با این بازار مافیایی کلاه برداری فقط میره تو پاچه آدم !!!!!!!!!!!!!! متاسفم که یه ایرانیم و تو این جهنم دارم زندگی میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!
بله تو کنسول های Phat به راحتی(برای یک تعمیر کار) قابل انجام هست ولی در کنسول های Slim رو نمیدونم.
من امیدوارم دوستانی که از پست این آقا تشکر کردن , تشکرشون مربوط به قسمت آخر حرفشون نباشه !!
شما مثل اینکه از گذشته ی خودتون کاملا بی خبرید !!!
ما ایرانی ها واسه خودمون برو بیایی داشتیم !! ابهتی داشتیم !!! وقتی تو خارج از ایران کسی متوجه ی ایرانی بودن ما میشد تا کمر جلوی ما دولا میشد !!!
شما الان نباید به خاطر یه گروه آدم ... هویت خودت رو زیر سوال ببری !!!
واقعا نمیدونم چی بگم !! نمیدونم.
با هر داشبوردی ؟
کسی میدونه این چی میگه ؟ اگر به این راحتی بود چه نیازی به این همه قمه کشی هست ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمیدونم میلاد , این داشبورد آخری مثل اینکه یکم اذیت کرده. اطلاعاتم UP نیست زیاد.
یه چرخ میزنم خبرشو میدم.
ولی در مورد داشبورد آخری یه چیزایی شنیدم که جلوشو گرفتن.
میلاد این همون چیزیه که گفتم , ولی مثل اینکه پیشرفته تر شده و FlashRam های معمولی رو هم میشه Config کرد !!
چون اون چیزی که من دیدم یک USB Flash پک شده برای فروش بود !!
Last edited by SamGun; 13-02-2011 at 21:46.
داشبورد من آخری نیست ، اولین داشبوردی هست که برای کینکت اومد . ورژنش اینه :
2.0.012611
اگر به همین راحتی میشه داشبورد ها رو دور زد که عالی میشه - البته همون طوری که گفتم مایکرو توی زمینه ی امنیتی خیلی ضعیفه - مطمئنم اگر هکر ها از اول روی این داستان کار میکردند خیلی بهتر نتیجه میگرفتند .
حالا آقا اگر راهی برای این داشبورد ما بلدی یک راهنمایی بکن Jtag اش کنیم کلی حال میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)