بيا اينم اين ماشين باحال . منم دارمش . خيلي توپه . سرعتشم خوبه آينه بقل هاشم كاملا وقعي هست . درشم به سمت بالا باز ميشه و اتاق كاملا طبيعي داره .
_ راهنما :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بيا اينم اين ماشين باحال . منم دارمش . خيلي توپه . سرعتشم خوبه آينه بقل هاشم كاملا وقعي هست . درشم به سمت بالا باز ميشه و اتاق كاملا طبيعي داره .
_ راهنما :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
اينم نوكيا 6600 به جاي دوربين كه آقا محمد عكسشو گذاشته بود . فقط كافيه اسم فايل رو عوض كنين . اما به هر حالا براتون مي زارم .
دانلود :
پسورد فايل فشرده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی بلد فایل pdf درست کنه یا چیزی شبیه اون می خوام آموزش ها رو تو اون بنویسم
من ميشناسم . اگه ميخواي برات آپلود مي كنم .
اما اگه مي خواي به سايت كمياب آنلاين برو توي سرچش بنويس يا برو به قسمت نرم افزار هاي آفيس اون . چيزي خوبي گيرت مياد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی منظورت اینه فایلها رو به avi تبدیل کنم اونجوری کهبا میدیا پلیر باز نمیشه
اگه میشه زدمودلر رو یکی بزاره
ام من همین کار رو کردم فایل ها با پسوند avi بود فشرده کردم64مگ شد 12مگ
Last edited by majid_sd2009; 23-01-2008 at 11:08.
این ماشین Benz SLR McLaren هستش. من این رو دارم ولی دقیقا شبیه به این عکسی که شما گذاشتی نیستش و کمی فرق داره. در ضمن. Body Kit و Paint Lob هم نداره.سلام
آقا این دل منو برده
میشه بذاریش؟
دوستان من عاشق ماشینهای خوشگل و باحالم (کی نیست ؟)
بخصوص ماشینهای خوشگل شاسی بلند
الان تو بازی فقط سوار BMW X5 میشم
ماشین شاسی بلند باحال داشتین رو کنین
ممنون
دانلود کن با حجم 350 کیلو بایت
چند تا ماشین شاسی بلند ت. صفحه های قبل گذاشتم که بدک نبود. تقریبا 20 صفحه پیش رو بگرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ماشین تو واقعیت وجود نداره و یک طرح منتخب پژو هست. نمیدونم برای بازی ساخته شده یا نه ولی فکر نکنم. اسمش هم فکر میکنم Peugeot 2000 یا 2002 هست که سرچ کن شاید چیزی پیدا شد.كسي لينك اين ماشين را نداره؟
لطفا کمک کنید من میخوام آموزش بزارم اما نمیدونم توچی درست کنم با wordخوبه ؟می ترسم فونتش به هم بریزه
pdfهم که بلد نیستم اگر کسی آموزش ساخت pdfرو داره با نرم افزارش بزاره
آموزش من خیلی کامل است و توش بیشتر جزییات 3dmaxرو داره
خوب تو که این رو گذاشتی چرا آموزش قرار دادن این ماشین تو بازی رو نمیگی! بابا جاننننننننننن من آموزش اینا رو بذارید.