من اورمز مربوط به edit رو پیدا کردم اگه کسی میخواد بگه
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
من اورمز مربوط به edit رو پیدا کردم اگه کسی میخواد بگه
سلام من وقتی تئ شبکه می خوام zero رو بازی کنم با new multiplayer game .... وقتی سیستم دیگه مخواد به سروری که من ساختم وصل بشه خطای invalid key رو میده در حالی که هم پچ و هم invalid cd key fix رو هم نصب کردم رو هردو سیستم
لطفا کمک کنید
بچه ها من یه مشکلی دارم من اولین بار که میخوام کانتر بازی کنم.
من بازی رو نصب کردم همه چیز درست انجام شد وارد بازی هم شدم پروفایل درست کردم یار هم انتخاب کردم اما همین که میخوام وارد بازی بشم یه هو از بازی خارج میشه. کسی میدونه باید چیکار کرد؟ ممنون میشم بگید.
خوب دوست من همینجا بزار دیگه تا همه استفاده کنند .من اورمز مربوط به edit رو پیدا کردم اگه کسی میخواد بگه
دوست من شما برنامه ی اضافی نصب کردی روی این بازی ؟کمک
من وقتی می خوام وارد سرور بشم ارور میده که:
could not conect to server
هم آنلاین هم با بات این ارور رو می ده
نمی دونم کجای بازی ایراد داره
چون که آفلاین هم همین مشکل رو داره مطمئنم مشکل از اینتر نتم نیست
لطفا اگه می دونید جوابم رو بدید
بابا من واستون گذاشتم . در درخواست قبلی تون .لینک دانلود پچ رو بذار ارکال
Last edited by Oracle_Eldorado; 26-07-2007 at 12:16.
دوست من اولا که این بازی پروفایل نداره ! سرور داره .بچه ها من یه مشکلی دارم من اولین بار که میخوام کانتر بازی کنم.
من بازی رو نصب کردم همه چیز درست انجام شد وارد بازی هم شدم پروفایل درست کردم یار هم انتخاب کردم اما همین که میخوام وارد بازی بشم یه هو از بازی خارج میشه. کسی میدونه باید چیکار کرد؟ ممنون میشم بگید.
بعدشم دقیق بگو در کدوم مرحله میاد بیرون ؟
با سلام دوستان .
بالاخره این وبگردی من جواب داد . یه سری برنامه واسه کانتر پیدا کردم که اگه یه امتحانی بکنید بد نیست .
Anti Cheat Version 3.5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSpray Logo Creator
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDust 2 Only base A
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFix Invalid CD-Key
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع رو هم بگم که نامردی نشه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Oracle_Eldorado; 26-07-2007 at 12:40.
منظورم از پروفایل همون اول بازی هست که new رو میزنی و یه اسم جدید واسه خودت درست میکنی.
بعدشم دقیقا موقعی از بازی خارج میشه که میخواد بازی انجام بشه یعنی مرحله بعد از انتخاب تیم و زدن دکمه start match اینو رو که میزنم بعدش load میکنه که وارد بازی بشه امابعد از laod کردن یکدفعه از بازی خارج میشه.
Last edited by farhad200; 26-07-2007 at 12:39.
دوست عزیز اورکال سلام اینکه شما میگی اسنایپ نشونه دار نمیشه من میگم که میشه چون من یه دمو از بازی مسابقات جهانی دیدم که اسنایپ هم نشونه داشت.
نه ممنون از تلاشت
مشکلم سیدی کی بود که حل شد
من همه اش رو ندارم و امتحان نکردم اما اگرDust 2 Only base A مپ DE_DUST2_2X2 باشه خیلی قشنگه من دارم.
خوبه که وبگردی میکنی اما اکثر CS بازها GAMEZONE می روند.
بچه ها من با اجرای بازی کانتر مشکل دارم
من نصبش رو کامل انجام دادم و نصبش با موفقیت انجام شد اما موقع اجرا بازی بسته میشه دقیقا موقعی از بازی خارج میشه که میخواد بازی انجام بشه یعنی مرحله بعد از انتخاب تیم و زدن دکمه start match اینو رو که میزنم بعدش load میکنه که وارد بازی بشه امابعد از laod کردن یکدفعه از بازی خارج میشه.
کسی نیست راه حل بهم بده؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)