مگه بند قبلیش چه شکلی بود ؟
مگه بند قبلیش چه شکلی بود ؟
انصافا هیچ مشکلی نداشت من از دوست عزیز عذرخواهی میکنم واقعا منظور بدی نداشتم من رو ببخشید
اگه چیزی گفتم من رو جو گرفته بود همین جا جلوی جمع دست شما رو می بوسمو عذرخواهی میکنم
این گلهای قشنگ هم مال شما![]()
Last edited by zimka_14162; 10-11-2007 at 22:32.
اره منم تقلبی اش رو دیدم البته سه ماه پیش توی قم . توی قم گوشیهای مدل جدید به راحتی پیدا نمیشه مخصوصا سونی اریسکون که فروشش یه خورده کمتره. من اون موقع میخواستم دبلیو 610 بخرم که چشمم به گوشی خورد که شیبیه دبلیو 660 بود تا قیافش رو دیدم و اون صفحه ی بزرگ رو دیدم حدس زدم تقلبی باشه ولی یارو میگفت اصله من گفتم بیشین بینیم با حال نرریم (به لهجه ی قمی بخونید).تازه اسم سونی اریکسون رو هم اشتباه نوشته بود روی کیپد فکر کنم بقل دکمه ی بک یک دکمه ی رادیو هم داشتدقیقا شبیه کا800 تقلبی. من کا800 تقلبی دیدم که دو تا باند صدا داشت ولی انصافا صداش خیلی خفن بود. صفحه لمسی بود و دوربینش 1.3 دهم اون رو من 5 ماه پیش دیدم به قیمت 170 دلار اما نه توی ایران
از این تقلبی ها زیاد شده
هر مدلی رو که بخوای دارن
w850 رو ببینی حالت به هم میخوره
انگار الکی بهش میگفتن w850 چون اصلا شبیش نبود
تازه کشویی هم نبود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه برامدگی دوربین k800 و حساب نکنید قطرش از 850 کمتره.850 چون پشتشو صاف زده یه خورده کلفت به نظر میاد.ولی k800 فقط اون قسنت دوربینش ضخیمه و چون بقیه جاهاش باریکه کلا باریکتر به نظر میاد.
توی image google بزنید K990i ببینید چی میاد.
شما نرم افزار منشی تلفنی برای k800 سراغ ندارید![]()
چیزی جز k990 ال جی نمیاد(پرادا)
اره کا850 ضخیم تره
سلام دوستان
ببخشید یك سوال داشتم كه شاید چندان به تاپیك ربطی نداشته باشه ولی اگر ممكنه منو راهنمایی كنید:
آدرس دقیق علاالدین كه بازار موبایله چیه؟! ضمنا به جز علاالدین بازار مناسب دیگری برای خرید موبایل سراغ دارید؟!
ادرس دقیقش رو ندارم ولی توی خیابون جمهوری هستش کلا میگن توی اون خیابون موبایل فروشی زیاده
من خودم از قم بلند میشم میرم ترمینال از اونجا با دربست میرم جمهوری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)