سلام
درسته فکر کنم همین طور باشه اما من باور میکنم که شما زحمت کشیدید شکی نیست !!!
فقط 2 تا سوال
آیا میشه جنرال زیرو رو آنلاین بازی کرد البته با نسخه کرک شده و راستی مثلا اگر مد contra 007 نصب باشه چی میشه آنلاین بازی کرد البته به غیر از hamachi ! چون من یک نسخه از اونو دانلود کردم اما کار نکرد یعنی نصب شد اما بلد نبودم کسی رو ادد کنم یا بفهمم که کی انلاین هستند ! اگر دوست داشتید هاماچی رو آموزش بدید مخصوصا نحوه ادد کردن افراد رو ممنون میشم
سوال آخر من اینه اگر توجه کرده باشید وقتی جنرال زیرو رو از skirmish بازی میکنید با سرعت خیلی خوبی اجرا میشه البته سرعت 60 fps . اما وقتی مولتی پلیر بازی میکنید چه با بوت و چه با دوستان تو lan سرعت خیلی پایین هست ! نسبت به skirmish منظورم هست !!!
میخواستم ببینم مد با پچ یا ترفندی هست که بازی در مولتی پلیر با سرعت skirmish اجرا بشه یا نه
باز هم ممنون
.gif)
==++ ++==
.gif)