بجز پورت usb مودم, اتصال micro usb را هم تست کنید(خودم فرصت ندارم امتحان کنم)
بجز پورت usb مودم, اتصال micro usb را هم تست کنید(خودم فرصت ندارم امتحان کنم)
این کار یا نیازمند سوکت اندروییدی یا پیدار کردن مسیر دیتا است در صورتی که مشکل سخت افزاری نیست و نیازی به این راه نیست !
چرا ؟
چونکه قفل نرم افزاری است و نرم افزار یکسری کدهایی را بعد از چک و بررزسی کردن اجازه لود میده !
نیاز به دولوپر داره تا این کدها را دور بزنه
مثل بعضی از گوشی های هواوی که با داشتن همین قفل دورش زدند و فایل هایش را گذاشتند ...
یا باکس ها و تیم پشتیبانی انها
موفق باشید
مشخصه که مشکل سختافزاری نیست.... مگر غیر از اینه که برای انلاک این مودم که نرمافزاری بوده مجبور بودین با اتصال کانکتور یا کابل usb مودم را انلاک کنید... الان هم همان مشکل رو دارین و اگر قصد ندارین تست کنید دیگه بخودتون مربوطه
بله راه زیاده شما تشریف ببر تو فروم 4pda.ru با کاربر forth32 که ابزار balong usbdload را نوشته صحبت کن در مورد این فریمور و بوت لودر حتما کمک میکنند
یه راه دیگه هم فروش مودمهنه شوخی میکنم یه راه دیگه هم بنظرم رسید این هم تست کنید البته اگر دوباره فاز منفی منتشر نمیکنید..... شرکت مبین نت از ارتباط ACS برای اپدیت استفاده میکنه که خب ادرس و پورت هم مشخصه یعنی روی ادرس لوکال سرویس CWMP یا TR-069 نصب کنید و به مودم متصل بشوید یک ابزاری شبیه به TR-069 manager برای ویندوز یا cwmp server برای نسخه های لینوکس
البته منظور از انلاک این نسخه 196 مبین نت تغئیر این فریمور است چون مشخصه این نسخه 196 از فریمویر مبین نت فقط با سیمکارت مبین نت قابل استفاده است یعنی مشخصات اوپراتورهای دیگر برای این فریمور تعریف نشده . برای همین فکر میکنید مودم لاک شده که خیر اینطور نیست کلا اون فریمور با سیمکارت همان اوپراتور کار میکند و حتما باید برای استفاده از سیمکارت اوپراتورهای دیگر فریمور را تغئیر بدین ( احتمالا بخاطر همین است که نمیتوانید از کد انلاک استفاده کنید )
اون زمانی که از روش سخت افزاری برای رفتن به حالت بوت استفاده میکردید قفل نرم افزاری نداشتید. ولی الان قفل نرم افزاری اضافه شده که استفاده از راه سخت افزاری جوابگو و منظقی نیست
پیام دادم ولی جوابگو نیستند
در مورد روش " ارتباط ACS " هم قبلا به ذهنم رسیده بود روش خوبی برای تست هست منتهی مشکلی هست باید فریمور ساین شده باشه ! چون نرم افزار 196 قفل را چک میکنه و بقیه داستان ها ....
با سلام من تیشک نت مدل mf910دارم که بعد از مدتها
تلاش تونستم انلاکش کنم دوستانی که گفتن انلاک نمیششه
فرستاده شده از LND-L29ِ من با Tapatalk
الان اون مشکلی که داشتی حل شده؟ شما هم مثل بقیه اقایان مهندس فریمور ویرایش شده داری تپیک جدید بزن![]()
الان اون مشکلی که داشتی حل شده؟ شما هم مثل بقیه اقایان مهندس فریمور ویرایش شده داری تپیک جدید بزن![]()
این پسره باعث شده دیشب دوباره مودم را باز کردم تا 4 صبح بیدار بودم داشتم تست میگرفتم مودم را بریک هم شد و سریال پرید و غیره ولی هنوز تجمیع انجام نمیشه و فقط نهیت سرعت روی 4G را میده نه 4G+
به موقع اش باشه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)