تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 848 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

یه نکته جالب تو تست اسپیدتست وجود داره. اونم اینه که این تست جوری نوشته شده که برای محاسبه پینگ، query مشابه این رو 10 بار به سرور مورد نظر می‌فرسته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این query هم یه درخواست ساده http از سرور و نتیجه‌اش یه فایل text‌ کوچیک 10 بایتیه. تو تست دیگه‌ای که از اون سرور گرفتم، زمان پاسخ‌دهی به این دستورها بین 53 تا 85 میلی‌ثانیه بود اما خود اسپیدتست پینگ رو بازم 50 میلی‌ثانیه نشون داد.

گر چه امکانش هست که پارس‌آنلاین این queryها رو کش کرده باشه اما با توجه به این که اون عدد 13 رقمی انتهای query هربار عوض می‌شه، یه کم بعیده.

به هر حال به نظرم به احتمال قوی اشکال از خود اسپیدتسته.

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

من مشترک پارس آنلاین بودم و میتونم بگم بهترین اینترنتو با پارس آنلاین داشتم و خیلی راضی بودم. (البته بجز اون مسخره بازیهای هدیه شبانه)

من سرویس محدودشو داشتم و خوب بود. پیشنهاد میکنم سراغ سرویس های نامحدود نرید چون اینقدر تبصره و محدودیت میذارن که غیر قابل تحمل میشه. میشه یه چیزی تو مایه های همین مخابرات عزیز.

برای مواردی که گفتین پارس آنلاین خیلی خوبه. میتونید طرح های با حجم بالاتر رو انتخاب کنید.
    الان تبصره های دیگه نامحدودش چی هستن؟
    نوشته تخفیف شبانه نداره مث محدودها.
    10 گیگ اول سرویس 256 تا 3 مگ بازه. - 6 گیگ بعد تا 1 مگ و بعدش سرعت ثابت میشه همون 256.
    اون مورد بالا هم هر 31 روز ریست میشه.

از طرفی سرویس حجیم فقط 512 - 30 گیگ داره، که گرونه به نظر من. 63000 تومن. ولی سرویس نامحدود 256 رو زده 45000 تومن.

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

الان تبصره های دیگه نامحدودش چی هستن؟
    نوشته تخفیف شبانه نداره مث محدودها.
    10 گیگ اول سرویس 256 تا 3 مگ بازه. - 6 گیگ بعد تا 1 مگ و بعدش سرعت ثابت میشه همون 256.
    اون مورد بالا هم هر 31 روز ریست میشه.

از طرفی سرویس حجیم فقط 512 - 30 گیگ داره، که گرونه به نظر من. 63000 تومن. ولی سرویس نامحدود 256 رو زده 45000 تومن.
    همین "مصرف منصفانه" رو میگم. نامحدودش برای مصرف بالا که اصلا مناسب نیست. در واقع فقط اسمش نامحدوده. اگر ضریب اشتراک اون 256 (!) بعد 16 گیگ واقعا به قول خودشون 1 به 1 باشه میشه بهش فکر کرد. خود همون 256 هم خیلی خیلی کمه.

الان توی سایتشون دارم میبینم بیشترین حجم همین 30 گیگه. ولی یکی دو ماه پیش که میخواستم کنسل کنم دقیق یادمه که کارشناسشون بهم یه طرح 10 گیگی رو پیشنهاد کرد. میخواید باهاشون تماس بگیرید و اینو بپرسید چون رو سایتشون که چیزی نیست.

در غیر این صورت همون نامحدودش به نظر بهتر میاد.

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

همین "مصرف منصفانه" رو میگم. نامحدودش برای مصرف بالا که اصلا مناسب نیست. در واقع فقط اسمش نامحدوده. اگر ضریب اشتراک اون 256 (!) بعد 16 گیگ واقعا به قول خودشون 1 به 1 باشه میشه بهش فکر کرد. خود همون 256 هم خیلی خیلی کمه.

الان توی سایتشون دارم میبینم بیشترین حجم همین 30 گیگه. ولی یکی دو ماه پیش که میخواستم کنسل کنم دقیق یادمه که کارشناسشون بهم یه طرح 10 گیگی رو پیشنهاد کرد. میخواید باهاشون تماس بگیرید و اینو بپرسید چون رو سایتشون که چیزی نیست.

در غیر این صورت همون نامحدودش به نظر بهتر میاد.
    اگر 256ـش واقعا 256 باشه مشکلی ندارم باش و کارم رو راه میندازه، چون من دو خط دارم خونه، هر کدوم پشتیبان اون یکی هست. ولی اگر 256 منظورش دایل آپ و کمترش باشه خیر.
    من رفتم نمایندگی اول، همین طرح ها رو داشت که تو سایت هست، گفت ثبت نام هم از تو سایته ما اینجا انجام نمیدیم. الان فقط ملایر هست که طرح هاش جالب هستن اونم احتمالا بخاطر تازه تاسیسی و جذب مشتریه.
    حالا از پشتیبانیشون هم دوباره میپرسم.
    راسته که آپلود از ترافیک کم نمیکنه؟ آیا این مورد برای اتصال با VPN هم صادقه؟ یا اگر VPN وصل کنیم، آپلود رو حساب میکنه؟

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راسته که آپلود از ترافیک کم نمیکنه؟ آیا این مورد برای اتصال با VPN هم صادقه؟ یا اگر VPN وصل کنیم، آپلود رو حساب میکنه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    - آیا آپلود ، حجم ترافیک ماهانه سرویسهای اینترنت پر سرعت ADSL را کاهش می دهد؟ خیر. بر اساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات، آپلود به صورت رایگان محاسبه شده و از ترافیک مصرفی کاربران کسر نمی گردد.

7. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بچه ها تلگرام برای شما هم باز نمیشه؟
    بله کاملا، صد در صد قطعه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دلیل اینکه با پارس بدون قنشکن نمیشه ییوتیوب را بازکرد همین جریان اینترنت میلی هست؟

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دلیل اینکه با پارس بدون قنشکن نمیشه ییوتیوب را بازکرد همین جریان اینترنت میلی هست؟
    خیر، از سمت فی لت ری نگ بسته شده. خیلی وقت هم هست که مصدوده.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستانی که قصد دارند در این جشنواره ترافیک بخرند توجه کنند که فقط خرید اول شامل هدیه است!

12. 2 کاربر از mohamadir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خیر، از سمت فی لت ری نگ بسته شده. خیلی وقت هم هست که مصدوده.
    در مورد اHTTP درسته ولی اگر بصورت HTTPS وارد بشی در پارس آنلاین بسته هست ولی از طریق شرکتهای دیگه که من امتحان کردم بازه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •