تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 214 از 1547 اولاول ... 1141642042102112122132142152162172182242643147141214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه OLK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

به نظرتون این سرعت با سرویس ECo 2048 سرعت خوبیه؟
    عکس Gif هست
    من وقتی سرویس ECO1024 داشتم سرعت دانلودم در همین حدود (300 تا نهایتش 500) بود. تو تنظیمات مودم نگاه می کردم می دیدم سرعت رو روی 4 مگ بسته بودن که سرعت دانلودم این بود. دیروز هم رفتم 2 مگ تمدید کردم ولی با توجه به عکسی که گذاشتی فکر نمی کنم افزایش چندانی توی سرعت دانلودم ببینم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام. میدونم قطعا این سوال چندین بار پرسیده و جواب داده شده، ولی به دلیل حجم بسیار بالای پستها و صفحات، امکان خودن تمام آنها وجود ندارد.
    سوال من در مورد سرویس نامحدود شاتل است. من تا الان دارم از adsl نامحدود مخابرات با سرعت 1 مگ استفاده میکنم. سرعت دانلودم بین 120 تا 130 کیلوبایت است همیشه. نه کمتر میشه نه بیشتر. در ماه ترافیک مصرفیم حدود 50 گیگ است.
    در مورد سرویس های ارت شاتل، میدونم که اول چندین برابر سرعت اسمی را میدهد (مثلا 128 اول رو 1024 است) و وقتی مصرف غیر منصفانه باشه محدود میشه تا برسه به 128. من شاید 10 بار به پشتیبانی و واحد فروش شاتل زنگ زدن ولی هیچ کدام نتونست معیار دقیق بر اساس حجم بهم بگه. یعنی بگه مثلا تا چه حجمی از دریاف پهنای باند بازه و از چه مقداری که بگذره، سرعت محدود میشه.
    در مورد حداقل تبادل ترافیک هم گفتم یعنی چی میگفتن حداقل نرافیکی گه میتونی رد و بدل کنید! میگفتم یعنی ازین بیشتر نمیشه، میگفتن میشه ولی ما این مقدار رو تضمین میکنیم!!!! یعنی اصلا توضیج ندادن که مقدار ترافیک به حچم ترافیک دریافتی حال پهنای باند باز است یا نه.
    ممنون میشم دوستان یه راهنمایی در مورد سرعت و حجم ترافیک سرویس های نامحدود بکنن. و اینکه دقیقا از چه ححمی سرعت کم میشه و چه جوری کم میشه تا به سرعت اسمی برسه.
    مججددا میگم تقریبا ترافیک مصرفی من با adsl مخابرات ماهی 45 تا 50 گیگ است (با اینترنت 1024 یا همان 1 مگ) و سرعتم همیشه تقریبا 120 کیلوبایت در ساعت است یعنی دقیقا سرعت اسمی نه کمتر نه بیشتر. البته اینم بگم برای این اینترنت 1 مگ ماهی 43 هزار تومن میدم. با تشکر

3. این کاربر از aminbadiee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یه سوال داشتم
    وقتی وارد صفحه مای شاتل میشویم ایا اس ام اس ورود به صفحه برایمان می اید ؟ مثل اسیاتک

5. این کاربر از 56sx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

یه سوال داشتم
    وقتی وارد صفحه مای شاتل میشویم ایا اس ام اس ورود به صفحه برایمان می اید ؟ مثل اسیاتک
    باسلام
    خیر، شاتل سرویس پیامک ورود به ناحیه کاربری را ندارد.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

7. این کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام. میدونم قطعا این سوال چندین بار پرسیده و جواب داده شده، ولی به دلیل حجم بسیار بالای پستها و صفحات، امکان خودن تمام آنها وجود ندارد.
    سوال من در مورد سرویس نامحدود شاتل است. من تا الان دارم از adsl نامحدود مخابرات با سرعت 1 مگ استفاده میکنم. سرعت دانلودم بین 120 تا 130 کیلوبایت است همیشه. نه کمتر میشه نه بیشتر. در ماه ترافیک مصرفیم حدود 50 گیگ است.
    در مورد سرویس های ارت شاتل، میدونم که اول چندین برابر سرعت اسمی را میدهد (مثلا 128 اول رو 1024 است) و وقتی مصرف غیر منصفانه باشه محدود میشه تا برسه به 128. من شاید 10 بار به پشتیبانی و واحد فروش شاتل زنگ زدن ولی هیچ کدام نتونست معیار دقیق بر اساس حجم بهم بگه. یعنی بگه مثلا تا چه حجمی از دریاف پهنای باند بازه و از چه مقداری که بگذره، سرعت محدود میشه.
    در مورد حداقل تبادل ترافیک هم گفتم یعنی چی میگفتن حداقل نرافیکی گه میتونی رد و بدل کنید! میگفتم یعنی ازین بیشتر نمیشه، میگفتن میشه ولی ما این مقدار رو تضمین میکنیم!!!! یعنی اصلا توضیج ندادن که مقدار ترافیک به حچم ترافیک دریافتی حال پهنای باند باز است یا نه.
    ممنون میشم دوستان یه راهنمایی در مورد سرعت و حجم ترافیک سرویس های نامحدود بکنن. و اینکه دقیقا از چه ححمی سرعت کم میشه و چه جوری کم میشه تا به سرعت اسمی برسه.
    مججددا میگم تقریبا ترافیک مصرفی من با adsl مخابرات ماهی 45 تا 50 گیگ است (با اینترنت 1024 یا همان 1 مگ) و سرعتم همیشه تقریبا 120 کیلوبایت در ساعت است یعنی دقیقا سرعت اسمی نه کمتر نه بیشتر. البته اینم بگم برای این اینترنت 1 مگ ماهی 43 هزار تومن میدم. با تشکر
    من دنبال این موضوعی دارم تا حالا نتوانستم جواب بگیرد ولی سال 1389 پیشگامان نامحدود 256 دارم توانستم 24 ساعته 365 روز دانلود مدوام داشت جمع کل 1147.4 گیگ گرفتم سرعت 38 تا 70 میخرخه توجه داشته باشد این سرعت 38 تا 70 میچرخه تا پس از 24 ساعت سرعت افتاد به 5 میرسد اتصال قطع و وصل مجدد به حالت اولیه آمد متاسفانه ابتدا سال 1390 سیاست پیشگامان نامحدود حذف شد مجبور کردم مخابرات یزد گرفتم سرعت کمتر از حرف دانلود می کرد تا سال 1391 نامحدود مخابرات یزد حذف شد!!!!!سال 1394 شاتل به یزد پیوست آمدهتوجه داشته باشید آسیاتک نامحدود داره خیییییللللللیییییی گرونه استاین دنبال موضوعتان دارم زودتر جوابتان بدهید

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستان من با ارت 4 تا حالا 70 گیگ دانلود داشته وهنوز سرعتش همون 240 250 هست
    اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه گیگی در میاد 700 تومن
    البته شهر کوچکه و تعداد کمی سرویس ارت دارن بنظرم به خاطر همین تونسته زیاد دان کنه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    یکی از دوستان من با ارت 4 تا حالا 70 گیگ دانلود داشته وهنوز سرعتش همون 240 250 هست
    اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه گیگی در میاد 700 تومن
    البته شهر کوچکه و تعداد کمی سرویس ارت دارن بنظرم به خاطر همین تونسته زیاد دان کنه

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    24 ساعته 30 روز دان ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه awz2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    ╩╨¤]

پيش فرض

نه دیگه.
    با سرعت 140 بخوای 24 ساعته دانلود کنی 30 گیگی توی کمتر از 3 روز میشه دانلود کرد 70 گیگ توی یه ماه با سرعت 250 چیزی نیست.

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نه دیگه.
    با سرعت 140 بخوای 24 ساعته دانلود کنی 30 گیگی توی کمتر از 3 روز میشه دانلود کرد 70 گیگ توی یه ماه با سرعت 250 چیزی نیست.
    داداش سرویس ارت 4 تبادل ترافیکیش 22 گیگه پس باید محدود میشد ولی هنوز داره با همون سرعت اولیش دان میکنه سرویسش هم فک کنم 10 روزه گرفته

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داداش سرویس ارت 4 تبادل ترافیکیش 22 گیگه پس باید محدود میشد ولی هنوز داره با همون سرعت اولیش دان میکنه سرویسش هم فک کنم 10 روزه گرفته
    نکتش همینه : سرویسش هم فک کنم 10 روزه گرفته
    بهش بگو همینطوری ادامه بدی ماهه بعد به 30 گیگ نرسیدی محدود میشی در اصل وقتی یه بار محدود شی میری تو یه blacklist که شاتل از این به بعد بهت حساس تر میشه و سریعتر محدود میشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •