سلام. میدونم قطعا این سوال چندین بار پرسیده و جواب داده شده، ولی به دلیل حجم بسیار بالای پستها و صفحات، امکان خودن تمام آنها وجود ندارد.
سوال من در مورد سرویس نامحدود شاتل است. من تا الان دارم از adsl نامحدود مخابرات با سرعت 1 مگ استفاده میکنم. سرعت دانلودم بین 120 تا 130 کیلوبایت است همیشه. نه کمتر میشه نه بیشتر. در ماه ترافیک مصرفیم حدود 50 گیگ است.
در مورد سرویس های ارت شاتل، میدونم که اول چندین برابر سرعت اسمی را میدهد (مثلا 128 اول رو 1024 است) و وقتی مصرف غیر منصفانه باشه محدود میشه تا برسه به 128. من شاید 10 بار به پشتیبانی و واحد فروش شاتل زنگ زدن ولی هیچ کدام نتونست معیار دقیق بر اساس حجم بهم بگه. یعنی بگه مثلا تا چه حجمی از دریاف پهنای باند بازه و از چه مقداری که بگذره، سرعت محدود میشه.
در مورد حداقل تبادل ترافیک هم گفتم یعنی چی میگفتن حداقل نرافیکی گه میتونی رد و بدل کنید! میگفتم یعنی ازین بیشتر نمیشه، میگفتن میشه ولی ما این مقدار رو تضمین میکنیم!!!! یعنی اصلا توضیج ندادن که مقدار ترافیک به حچم ترافیک دریافتی حال پهنای باند باز است یا نه.
ممنون میشم دوستان یه راهنمایی در مورد سرعت و حجم ترافیک سرویس های نامحدود بکنن. و اینکه دقیقا از چه ححمی سرعت کم میشه و چه جوری کم میشه تا به سرعت اسمی برسه.
مججددا میگم تقریبا ترافیک مصرفی من با adsl مخابرات ماهی 45 تا 50 گیگ است (با اینترنت 1024 یا همان 1 مگ) و سرعتم همیشه تقریبا 120 کیلوبایت در ساعت است یعنی دقیقا سرعت اسمی نه کمتر نه بیشتر. البته اینم بگم برای این اینترنت 1 مگ ماهی 43 هزار تومن میدم. با تشکر