برو پایتخت پره
برو پایتخت پره
من مشهدم چطوری میتونم اینو بخرم ؟
قیمتش چنده ؟
فروشگاهه اینترنتی هدفون نداریم ؟؟؟
آدرس بدین لطفا![]()
نبود يه مومن جواب مارو بده؟
منم بودجمو گفتم که یه مدل با سیم بگی دیگه..بیسیم رو بیخیال شدمدادا شوماوا مثه اینکه اصلا نیگاه نکردی من چی میگم ... داشی تو که دنباله کیفیتی چرا گیر دادی به هدفون بلوتوث ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من هر کی قصد خرید بلوتوث داره اول سعی میکنم منصرفش کنم .. اگه نشد دیگه میگم به من چه شاید طرف طلبه ی بیسیم هستش....
حالا تو دیگه میخوای ت ته خط رو بری ... یعنی فقط بلوتوث میخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 9:
![]()
امروز ۶۵۰ که سفارش دادم دستم رسید - سیمش انگار از پلاستیک کهنه درست شده - کیفیت صدا هم معمولی - باس هم معمولی
دیگه ۱۰۰ ٪ به Hippo VB فک می کنم![]()
میشه بپرسم ملاکت چی بود که به این گزینه رسیدی توصیه میکنم که نخری اکید!!
از هدفون قبلیت ناراضی بودی ؟!
با چه پلیری آهنگ گوش میدی؟!
هنوز دنبال وایرلس هستی؟!
نه..تصمیم دارم آیپاد بخرم..یه هدفون سیم دارهنوز دنبال وایرلس هستی؟!
با آیپاد هماهنگ باشه تا سقف 100 تومن معرفی کن لطفا
شرمنده زحمت دادیما
ناراضي نبودم اما اگه اين بهتر باشه ميگرمش؛ضمنا رو موبايل ازش استفاده ميكنم؛گوشي الانمم سامسونگ گالاكسي هست.
میشه شما یه توضیح در مورد این هدفون بدی ؟؟؟
اسمشو بخون با دقت Beats By Dr.Dreکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب Dr.Dre کمه واسه ملاک قرار دادن ؟؟؟![]()
به نظر من نیست!
اگه میخوای بگیری بگیر حد.د 350-360 تومن باید باشه اینترنتی هم سراغ ندارم تو پایتخت چند تا مغازه هست که همین الان موجود دارند.
من خودم به برند هایی که از کانال های رسمی میان بیان بهتر اعتماد میکنم خواستی بگیر پیدا کردن cx300II تو تهران اصلا کار سختی نیست.
اگه اصرار داری ایپاد بخری(حالا کدوم مدل و نسل بماند!) فعلا پلیرت رو بخر تا ببینیم نظرت درباره هدفون خودش چی هست.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)