تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 249 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یعنی من 90 امشب رو دیدم خواستم کلمو بکوبم به دیوار !!
    این ملت چقدر راحت در مورد میلیون صحبت میکن !!
    اصلا رقم زیر 100 میلیون رو تو حساب و کتاب نمیارن !!!
    بازیکن پرسپولیس اگه اشتباه نکنم گفت امسال 800 میلیون تاحالا گرفته و از قبل خرجش کرده

من نمیگن نگیره
    نه اتفاقا حقش هست و نوش جانش

ولی 2 تا سوال

آیا فوتبال ایران با این پولی که پرداخت میکنه به همین شکل هم بازی ارائه میده ؟؟ (( کارشناسی برنامه یه حرف قشنگ زد - گفت : فوتبالمون پرداختش دلار هست و بازیش ریال !!! ))

مسئله 2
    بر فرض پول بازیکنان پرسپولیس پرداخت نشد
    یعنی بازیکنی که سالی 1 میلیارد میگیره این پول رو چیکار میکنه ؟؟
    مگه این زندگی بی صاحاب چقدر خرج داره ؟؟؟؟

عادل یه حرف قشنگ زد :
    مردم ما با نصف این پول (( 400 میلیون )) خودشون و هفت حد و آبادشون رو میتونن تامین کنن !!

//////

بازیکن حاضر نیست 10 میلیون از اون پس اندازش خرج کنه بیاد واسه تمرین (( بعد کلی ادعا دارن به عشق هوادار میان بازی ))
    بعد انتظار دارن تماشاگرا تو دمای 0 درجه برن استادیوم !!!!!!

واقعا حمایت این تماشاگرا از همچین بازیکن هایی بزرگترین اشتباه هست !!!
    طرف میخواد میلیون میلیون از باشگاه تیغ بزنه ولی در عین حال حاضر نیست 2 روز تمرین کنه !!!

این حرفم مربوط به پرسپولیس نبود
    ولی چون فعلا پرسپولیس همچین مشکلی داره گفتم
    واقعا این تماشاگرا یه مدت تحریم کنن و نرن استادیم و مدیران هم حقوق بازیکن ها رو ندن اونوقت حساب کار دستشون میاد !!

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بازیکن پرسپولیس اگه اشتباه نکنم گفت امسال 800 میلیون تاحالا گرفته و از قبل خرجش کرده

من نمیگن نگیره

ولی 2 تا سوال

آیا فوتبال ایران با این پولی که پرداخت میکنه به همین شکل هم بازی ارائه میده ؟؟ (( کارشناسی برنامه یه حرف قشنگ زد - گفت : فوتبالمون پرداختش دلار هست و بازیش ریال !!! ))

مسئله 2

عادل یه حرف قشنگ زد :
    مردم ما با نصف این پول (( 400 میلیون )) خودشون و هفت حد و آبادشون رو میتونن تامین کنن !!

//////

بازیکن حاضر نیست 10 میلیون از اون پس اندازش خرج کنه بیاد واسه تمرین (( بعد کلی ادعا دارن به عشق هوادار میان بازی ))

طرف میخواد میلیون میلیون از باشگاه تیغ بزنه ولی در عین حال حاضر نیست 2 روز تمرین کنه !!!

واقعا این تماشاگرا یه مدت تحریم کنن و نرن استادیم و مدیران هم حقوق بازیکن ها رو ندن اونوقت حساب کار دستشون میاد !!
    وقتی یک بازیکن تمام فکر و ذکرش مدل موها ، مارک لباس ، مدل ماشین و زیر ابرو برداشتنش باشه همین میشه دیگه . بخدا این بازیکنا 50 میلیون هم زیادشونه برا یک فصل. لعنت به کسایی که این رقمهای نجومی رو تو فوتبال ایران باب کردن. خدایی این فنچولا رو با بازیکنای دهه 60 و 70 آدم مقایسه میکنه گریه اش میگیره. به اینا میشه گفت مرد؟! یه مشت بچه سوسول که فقط فکر فوکولاشونن و بس. چه پرسپولیس ، چه استقلال . دلمون به یه فوتبال خوش بود تو این مملکت که اینطوری ... توش

3. 3 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

1

دلمون به یه فوتبال خوش بود تو این مملکت که اینطوری ... توش
    خیلی وقته که میگن همش دارن سعی می کنن فوتبال رو از مردم بگیرن یا کلا مردم از فوتبال زده بشن!

حالا منظورشون چه کسانی هست و اصلا به نفع چه کسانی میتونه باشه ما که آخرش نفهمیدیم..

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی وقته که میگن همش دارن سعی می کنن فوتبال رو از مردم بگیرن یا کلا مردم از فوتبال زده بشن!

حالا منظورشون چه کسانی هست و اصلا به نفع چه کسانی میتونه باشه ما که آخرش نفهمیدیم..
    ببینید این طوری تک بعدی نگاه کردن درست نیست ، این که فوتبال ما ایراد زیاد داره درسته اما مقصر همه ی موارد در این زمینه دولت نیست چون ما میبینیم از هر دولتی به دولت دیگه خیلی وضعیت فوتبال ما تغییری نداشته .

دولت ها از طرفی دوست ندارن این پایگاههای عظیم مردمی ( استقلال و پرسپولیس ) رو از دست بدن ؛ از طرف دیگه هم حاضر نیستن برای این دو تیم هزینه های آن چنانی انجام بدن چون این تیمها زیر نظر نهاد خاصی اداره نمیشن ، مثلا سپاهان زیر نظر یک بخش عظیم صنعتی اداره میشه و دولت دخالت " مستقیم " نداره در اون ، فولاد همینطور تحت حمایت بخش صنعت هست ، ملوان تحت حمایت منطقه ی آزاد انزلی و البته گروه امیرمنصور آریا که اون اتفاقات افتاد ، راه آهن تحت نظر بابک زنجانی و مجموعه ی سورینتش ، قبل تر ها استقلال اهواز زیر نظر برادران بیزینس من شفیع زاده ، استیل آذین تحت نظر هدایتی و مجموعه ی تجاریش و ...

اما استقلال و پرسپولیس هیچوقت اینطوری تحت حمایت نهاد یا فردی به صورت دائمی یا حداقل بلند مدت نبودن ( داماش و راه آهن رو از لیست بالا در این مورد فاکتور بگیریم که صاحبانشون نیومده راهی زندان شدن !!! ) ، مقاطعی بوده که علی انصاری در استقلال یا هدایتی در پرسپولیس کمکهایی کردن ولی چون به اهداف خودشون دست پیدا نکردن در میانه ی راه مسیرشون رو جدا کردن .

متولی مستقیم این تیمها دولت هست ، هر ساله مدیر عامل و هیئت مدیره عوض میکنه و دستور درآمد زایی میده ولی خب مدیران ما اینکاره نیستن چون تا به حال مدل موفقی در درآمد زایی از طریق راههای مرسوم مدیریت ورزشی در سطح حرفه ای نداشتیم .

همه جای دنیا حق پخش پرداخت میشه به تیمها ، اینجا سازمان لیگ طلبکار هم میشه از تیمهامون !!! صدا و سیما هم که از همه قلدرمآبانه تر مقاومت میکنه در برابر پرداخت حق پخش .

همه جای دنیا بلیط فروشی در اختیار تیمهاست ( و البته تیمها استادیوم اختصاصی هم دارند ) ، اینجا سازمان لیگ متولی این داستان هست .

همه جای دنیا لباس تیمها رو فقط کمپانی ای که لباس اصلی رو تولید میکنه و اسپانسرش هست برای فروش در بازار به مردم عادی تولید میکنه ( و با در نظر گرفتن سهم تیم از فروش هر پیراهن ) ، اینجا تولیدی های کوچک هم اقدام به این کار میکنن و کسی هم کاری به کارشون نداره .

این وسط هم مدیری که میاد هم میشه میراث دار بدهی های میلیاردی قبلی مدیران عامل قبلی و شیرین کاری هاشون در زمینه هایی مثل وینگادا ، مارکو و ... !

دولت هم که همینطوری به فکر تهیه ی منابع نقدی پرداخت یارانه ی ماه بعدی به ملته ، پس دیگه جایی برای فکر کردن به چند میلیارد بدهی قبلی باشگاههای فوتبال نداره و از طرفی در مقابل خصوصی سازی هم به شدت مقاومت میکنن دولتها به علت پایگاه عظیم اجتماعی این دو تیم ؛ و نهایتا به طرح 51-49 درصد رضایت میدن و لا غیر .

تا اینجا مواردی هست که ردپای دولتی ها بوضوح دیده میشه درش اما خب این که مردم ما به استادیومها نمیرن ، مطمئنا دلایلی غیر از سرمای هوا و گرانی بلیط استادیوم ها و این دید توهم آلود که " میخوان مردم رو از فوتبال زده کنن " هم داره .

شماها یادتون میاد آخرین باری که از بازی پرسپولیس لذت بردین کی بوده ؟! زمانی که پولهای بی پایان هدایتی به حساب پرسپولیسی ها واریز میشد کسی میتونه یک بازی و فقط و فقط یک بازی هیجان انگیز و تماشاگر پسند از پرسپولیس رو اشاره کنه بهش ؟ یا زمانی که رویانیان در دولت قبلی و با توجه به منابعی که در اختیارش بود و هیچگونه مشکل مالی در تیم وجود نداشت میشه یک بازی شاخص نام برد ؟!

این که بازیکنی که به قول دکتر دادکان 5 میلیون هم نمیارزه 500 میلیون میگیره که دیگه تقصیر دولت نیست ، هست ؟

این که مدیران عامل برای حفظ محبوبیت و سمت خودشون ، مربی ها رو قربانی میکنن که تقصیر دولت نیست ، هست ؟

این که مربیان ما دنبال دانش روز در فوتبال نیستن که مشکلش از طرف دولت نیست وقتی مربی میبینه بدون نیاز به علم و دانشی نوین ، میتونه از روشهای قدیمی و برخی روابط ناسالم در این فوتبال نتیجه بگیره .

اینکه مربیان ما کارلوس بیلاردو وار مربیگری کردن رو به سزار منوتی وار کار کردن ترجیح میدن که دیگه تقصیر دولتی نیست ، هست ؟

* ( در فوتبال آرژانتین هیچ کس رو از این دو نفر شاید نشه به هم شبیه تر یافت ، سن و سال مشابه ، زمان آغاز و پایان فوتبالی مشابه ، هردو قهرمان جام جهانی ، تنها تفاوت در رویکرد این دو بود : منوتی شیفته و دیوانه ی بازی زیبا ، بیلاردو فقط به فکر پیروزی به هر روشی ولو با خشونت . )

در کل نمیشه نقش پررنگ دولتی ها و دولت ها رو در این امر نادیده گرفت ، اما خب از طرف دیگه 100% مقصر دونستن دولت با این دیدگاههای مبتنی بر توهم توطئه هم به نظر من تحلیل درستی نیست .

پ.ن : منظور از همه جای دنیا ، استعاره از کشورهای صاحب فوتبال هست . البته بماند که در کشورهای که صاحب فوتبال نیستند مثل امارات و قطر هم اصول حرفه ای با شدت بالا رعایت میشن .

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    من با اعتصاب بازیکنان موافق بودم اما توضیح هم داره این موافقت............
    دیشب بحث جالبی بین فردوسی پور و دایی شد که متاسفانه وقت کم آوردن و دایی هم مراعات کرد که داره تو صداوسیما و جلوی میلیونها بیننده حرف میزنه اما ای کاش حرفش رو کامل میزد
    دایی اشاره کرد که در کشورهای اروپایی فرهنگ سازی شده ولی چون این فرهنگ سازی در اینجا اتفاق نیفتاده مردم خیلی چیزها رو نمیدونن!

این خیلی چیزها یعنی همون تلاش برای گرفتن حق خود،فرد تعهد داره که کاری که بهش محول شده رو با احساس مسئولیت تمام انجام بده و در عوض این کار باید حق و حقوقی طبق قرارداد خودش بگیره،حالا که حق رو نگرفته پس اعتصاب میکنه
    من با خود اعتصاب کاملا موافقم و اگه مردم ما بلد بودن بدرستی اعتصاب کنن الان حداقل حقوق 500 تومن نبود.
    اینکه گزارشگری که با نوری مصاحبه میکرد میگفت اگه من دوماه حقوق نگیرم باز هم سرکارم میام!!!(البته شرایط جامعه اینجوری شده) با این مخالفم که ادامه نمیدم چون ناخواسته وارد بحث های دیگه میشیم

اما در مورد فوتبال ایران،مبالغ دریافتی بازیکنان در مقابل بازده آنان که کاملا با این وضعیت مخالفم.مدیریت اشباه متولیان ورزش،سیاسی کردن ورزش با مداخله های سیاسی در باشگاهها و حتی تیم ملی،باندبازی ها و مافیاهای فوتبالی و ...... باعث شده که فوتبال ایران به یک بازار دلالی تبدیل بشه که سال به سال از کیفیت اون کاسته میشه و به زدوبندها اضافه میشه.
    قراردادهای میلیاردی که از بودجه دولتی (بیت المال) داره پرداخت میشه،باید مورد بحث قرار بگیره چون این باشگاهها خصوصی که نیستند تا بگیم نباید در این مسایل زیر ذره بین بروند.

وقتی یک بازیکن تمام فکر و ذکرش مدل موها ، مارک لباس ، مدل ماشین و زیر ابرو برداشتنش باشه همین میشه دیگه . بخدا این بازیکنا 50 میلیون هم زیادشونه برا یک فصل. لعنت به کسایی که این رقمهای نجومی رو تو فوتبال ایران باب کردن. خدایی این فنچولا رو با بازیکنای دهه 60 و 70 آدم مقایسه میکنه گریه اش میگیره. به اینا میشه گفت مرد؟! یه مشت بچه سوسول که فقط فکر فوکولاشونن و بس. چه پرسپولیس ، چه استقلال . دلمون به یه فوتبال خوش بود تو این مملکت که اینطوری ... توش
    اینکه یک بازیکن چقدر بره دنبال مدل مو و لباس به من و شما ربطی نداره چون اون جزو زندگی خصوصی شه.بازیکن باید بازده فنی داشته باشه و تماشاگران از یک بازیکن بازی موثر میخوان،پس فرقی نداره طرف چجوری زندگی میکنه،کریس رونالدو نمونه بارز هست که خیلی به وضعیت ظاهری خودش میرسه اما همیشه جزو دو بازیکن برتر جهان هست.
    Last edited by mohammad_87; 11-02-2014 at 21:08.

7. 6 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اونایی که نود را دیدن بگن آیا دایی به هوادارا گفته بی فرهنگ؟؟!!!!

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اینکه یک بازیکن چقدر بره دنبال مدل مو و لباس به من و شما ربطی نداره چون اون جزو زندگی خصوصی شه.بازیکن باید بازده فنی داشته باشه و تماشاگران از یک بازیکن بازی موثر میخوان،پس فرقی نداره طرف چجوری زندگی میکنه،کریس رونالدو نمونه بارز هست که خیلی به وضعیت ظاهری خودش میرسه اما همیشه جزو دو بازیکن برتر جهان هست.
    بنده هم نگفتم به من و شما ربط داره! اگر درست خونده باشید نوشتم تمام فکر و ذکرش این چیزا باشه. فرق بازیکنای ما با کریس رونالدو اینه که مدل مو و ماشین برای بازیکنای ما همه چیزه اما برای کریس رونالدو اصلا اینطور نیست. درضمن کلا مقایسه بازیکن ایرانی با کریس رونالدو جک جالبی بود.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بنده هم نگفتم به من و شما ربط داره! اگر درست خونده باشید نوشتم تمام فکر و ذکرش این چیزا باشه. فرق بازیکنای ما با کریس رونالدو اینه که مدل مو و ماشین برای بازیکنای ما همه چیزه اما برای کریس رونالدو اصلا اینطور نیست. درضمن کلا مقایسه بازیکن ایرانی با کریس رونالدو جک جالبی بود.
    من برای شما جک نگفتم که برداشت جک میکنی.یه نمونه آوردم که هم به ظاهر خودش میرسه و هم از نظر فنی پیشرفت داره.یعنی هردو باهم

من میگم که اصلا شاید یک بازیکن به این چیزها هم فکر نکنه اما باز هم هیچ توانایی فنی در حد پولی که میگیرن نیست.حتی اگه در مد و لباس دنبال به روز بودن باشن عمرا دنبال دوتا نکته فنی جدید باشن تا از نظر فنی هم بروز باشند

اونایی که نود را دیدن بگن آیا دایی به هوادارا گفته بی فرهنگ؟؟!!!!
    من نشنیدم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

من نمیگن نگیره

ولی 2 تا سوال

مسئله 2

عادل یه حرف قشنگ زد :

//////

با احترام به این دوستمون برام جالبه که نیم گرم منطق هم توی این پست پیدا نمیشه
    برامم مهم نیست که چنتا تشکر زیر این پست خورده اینکه این تشکرها تمام این مطلب رو تایید کردن نصفش رو یا هیچیش رو

متاسفانه پایه و اساس بسیاری از مشکلات جامعه ما توی همین پست کاملا پیداست
    اینکه ما(مردمی که توی این کشور هستیم) چجوری به خودمون اجازه میدیم در مورد حقوق دیگران حرف بزنیم و اظهار نظر کنیم
    چجوری در پاک کردن صورت مسئله و حاشیه رو به جای متن نشوندن نوعی مهارت پیدا کردیم
    چجوری سعی میکنیم مسائل رو با داده های غلط حل کنیم

بخش زیادی از درد جامعه ما همیناس

توی کشوری که مردمش از اعتصاب که یکی از بنیانهای جامعه دموکراتیکه حمایت نمیکنن دیگه نمیشه به دولتش خورده گرفت که میزنه هر چی صنف و اتحادیه هست رو تعطیل میکنه

توی این کشور چه کسی نمیدونه که این بازیکنا کیفیتشون پایینه؟
    به خدا بچه دوم ابتدایی هم اینا رو بهتر از من نوعی میفهمه
    چه کسی متوجه نیست که این بازیکنا گاهی از یک استپ یا دادن یک پاس ساده عاجز هستن؟

اما ما عادت داریم به جای پرداختن به متن و علتها به حواشی و معلولها بپردازیم

به شما چه ربطی داره که بازیکن چقدر پول میگیره
    به شما چه ربطی داره که بازیکن زیر چه برگه ای رو امضا میکنه
    در ماه چقدر میگیره یا در سال چقدر هزینه میکنه
    اصلا کدوم حقوق انسانی به ما اجازه میده که به زندگی خصوصی یه بازیکن سرک بکشیم یا دخل و خرج اونو مورد سوال قرار بدیم که چرا روزی اینقدر هزینه میکنی

استقلال و پرسپولیس مال دولت هستن
    دولت برای این دو تیم هیئت مدیره تعیین میکنه
    هیئت مدیره برای این دو تیم مدیر عامل میذاره
    مدیر عامل پا میشه میره با بازیکناش قرارداد امضا میکنه و بر اساس حقوق انسانی در تمام دنیا وظیفشه که به این قرارداد پایبند باشه
    اما بر عکس پول بازیکن رو نمیده بازیکن هم سعی میکنه با اعتصاب نشون بده که ناراضی هست

حالا ما همه اینا رو ول کردیم اومدیم چسبیدیم به اینکه چرا بازیکن اعتصاب میکنه
    چرا برای مردم احترام قائل نیست
    چرا تمیرن نمیکنه
    چرا روزی یه میلیون خرج میکنه

ببخشید دوستان ولی واقعا خنده داره و البته نشوندهنده اینه که هر چی سرمون میاد حقمون هستش

شما اعتراض دارید
    برید به دولت اعتراض کنید که چرا از پول بیت المال برای این دو تیم هزینه میکنه(که البته همه میدونیم نمیکنه)
    برین اعتراض کنین که چرا این دو تیم رو خصوصی نمیکنید

عادل اشتباه کرد به همین سادگی
    مگه توی اسپانیا فقر نیست این کشور تا مرز ورشکستگی رفت هر روز توی این کشور اعتصاب و راه پیمایی بود
    ولی چه کسی به پرز یا راسل اعتراض کرد که چرا اینقدر برای تیم هزینه میکنید نتیجه هم نمیگیرید؟
    چه کسی گفت بیل چرا اینقدر گرفته و همش مصدومه؟
    چه کسی اعتراض کرد که نیمار با اون همه هزینه مادی و حاشیه ای چرا کارایی لازم رو نداشته؟

اصلا به یک آدم معمولی در جامعه چه ربطی داره که بکهام چقدر میگیره یا درآمد داره یا مسی و رونالدو سالانه چقدر پول میگیرن

هر کسی در جامعه بر اساس تواناییهاش درآمد کسب میکنه

شما چرا خودت نمیری فوتبالیست بشی؟
    چرا دایی میتونه از یه شهرستان دور افتاده هم مدرک دانشگاهی بگیره آقای گل جهان بشه؟
    یه بازیکن فقیر برزیلی که از بستنی فروشی با اراده و پشتکار میره و میشه ریوالدو باید با من که هنوز نمیدونم توی این دنیا چه کاره هستم و استعدادم چیه فرق داشته باشه

بازیکن فوتبالمون بی کیفیته؟ به این خاطر که جامعه ما بی کیفیته

انتظار ندارم کسی حرفم رو تایید کنه چون این نوع نگاه به دنیای اطرافمون مشکل اغلب ماست
    اینگونه طنزآلود و غیر آگاهانه و به نوعی دگماتیک به مسائل نگاه کردن مشکل اکثر ماست

دونه دونه علتها رو رها کردیم چسبیدیم به معلولی که نه خودش به وجود اومده و نه از خودش اختیاری داره
    این کشور و این مردم با این نوع نگاه و قضاوت به هیچ جا نمیرسن چون کوچکترین اعتراض هم توسط مردم سرکوب میشه هم دولت
    Last edited by +ali; 12-02-2014 at 03:11.

13. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با احترام به این دوستمون برام جالبه که نیم گرم منطق هم توی این پست پیدا نمیشه
    برامم مهم نیست که چنتا تشکر زیر این پست خورده اینکه این تشکرها تمام این مطلب رو تایید کردن نصفش رو یا هیچیش رو

متاسفانه پایه و اساس بسیاری از مشکلات جامعه ما توی همین پست کاملا پیداست
    اینکه ما(مردمی که توی این کشور هستیم) چجوری به خودمون اجازه میدیم در مورد حقوق دیگران حرف بزنیم و اظهار نظر کنیم
    چجوری در پاک کردن صورت مسئله و حاشیه رو به جای متن نشوندن نوعی مهارت پیدا کردیم
    چجوری سعی میکنیم مسائل رو با داده های غلط حل کنیم

بخش زیادی از درد جامعه ما همیناس

توی کشوری که مردمش از اعتصاب که یکی از بنیانهای جامعه دموکراتیکه حمایت نمیکنن دیگه نمیشه به دولتش خورده گرفت که میزنه هر چی صنف و اتحادیه هست رو تعطیل میکنه

توی این کشور چه کسی نمیدونه که این بازیکنا کیفیتشون پایینه؟
    به خدا بچه دوم ابتدایی هم اینا رو بهتر از من نوعی میفهمه
    چه کسی متوجه نیست که این بازیکنا گاهی از یک استپ یا دادن یک پاس ساده عاجز هستن؟

اما ما عادت داریم به جای پرداختن به متن و علتها به حواشی و معلولها بپردازیم

به شما چه ربطی داره که بازیکن چقدر پول میگیره
    به شما چه ربطی داره که بازیکن زیر چه برگه ای رو امضا میکنه
    در ماه چقدر میگیره یا در سال چقدر هزینه میکنه
    اصلا کدوم حقوق انسانی به ما اجازه میده که به زندگی خصوصی یه بازیکن سرک بکشیم یا دخل و خرج اونو مورد سوال قرار بدیم که چرا روزی اینقدر هزینه میکنی

استقلال و پرسپولیس مال دولت هستن
    دولت برای این دو تیم هیئت مدیره تعیین میکنه
    هیئت مدیره برای این دو تیم مدیر عامل میذاره
    مدیر عامل پا میشه میره با بازیکناش قرارداد امضا میکنه و بر اساس حقوق انسانی در تمام دنیا وظیفشه که به این قرارداد پایبند باشه
    اما بر عکس پول بازیکن رو نمیده بازیکن هم سعی میکنه با اعتصاب نشون بده که ناراضی هست

حالا ما همه اینا رو ول کردیم اومدیم چسبیدیم به اینکه چرا بازیکن اعتصاب میکنه
    چرا برای مردم احترام قائل نیست
    چرا تمیرن نمیکنه
    چرا روزی یه میلیون خرج میکنه

ببخشید دوستان ولی واقعا خنده داره و البته نشوندهنده اینه که هر چی سرمون میاد حقمون هستش

شما اعتراض دارید
    برید به دولت اعتراض کنید که چرا از پول بیت المال برای این دو تیم هزینه میکنه(که البته همه میدونیم نمیکنه)
    برین اعتراض کنین که چرا این دو تیم رو خصوصی نمیکنید

عادل اشتباه کرد به همین سادگی
    مگه توی اسپانیا فقر نیست این کشور تا مرز ورشکستگی رفت هر روز توی این کشور اعتصاب و راه پیمایی بود
    ولی چه کسی به پرز یا راسل اعتراض کرد که چرا اینقدر برای تیم هزینه میکنید نتیجه هم نمیگیرید؟
    چه کسی گفت بیل چرا اینقدر گرفته و همش مصدومه؟
    چه کسی اعتراض کرد که نیمار با اون همه هزینه مادی و حاشیه ای چرا کارایی لازم رو نداشته؟

اصلا به یک آدم معمولی در جامعه چه ربطی داره که بکهام چقدر میگیره یا درآمد داره یا مسی و رونالدو سالانه چقدر پول میگیرن

هر کسی در جامعه بر اساس تواناییهاش درآمد کسب میکنه

شما چرا خودت نمیری فوتبالیست بشی؟
    چرا دایی میتونه از یه شهرستان دور افتاده هم مدرک دانشگاهی بگیره آقای گل جهان بشه؟
    یه بازیکن فقیر برزیلی که از بستنی فروشی با اراده و پشتکار میره و میشه ریوالدو باید با من که هنوز نمیدونم توی این دنیا چه کاره هستم و استعدادم چیه فرق داشته باشه

بازیکن فوتبالمون بی کیفیته؟ به این خاطر که جامعه ما بی کیفیته

انتظار ندارم کسی حرفم رو تایید کنه چون این نوع نگاه به دنیای اطرافمون مشکل اغلب ماست
    اینگونه طنزآلود و غیر آگاهانه و به نوعی دگماتیک به مسائل نگاه کردن مشکل اکثر ماست

دونه دونه علتها رو رها کردیم چسبیدیم به معلولی که نه خودش به وجود اومده و نه از خودش اختیاری داره
    این کشور و این مردم با این نوع نگاه و قضاوت به هیچ جا نمیرسن چون کوچکترین اعتراض هم توسط مردم سرکوب میشه هم دولت
    نگاه شما کاملاً سرمایه داری هست.شبیه نگاه بورژوازی
    سرمایه دار کاری نداره بقیه در چه سطح امکانات هستن مهم رفاه خودشه
    در جامعه ای که مردم برای بدست آوردن سبد کالا چاقو کشی راه میندازن(به علت فشارهای اقتصادی)چرا باید این همه اختلاف بین یه عده و عده ای دیگه باشه؟سوال اینه آیا این بازیکنان سختی کارشون از کارگر کارخانه بیشتره؟نه نیست.خودم سالها کارگری کردم که میگم نیست
    اتفاقاً به همون بیل هم کلی اعتراض شد.اما خوب مردم اونجا از بازی فوتبالی که ارائه میشه لذت می بردن
    شما چرا اسپانیا را مثال میزنی که به علت سیاست غلط دولتش مردمش به مشکل خوردن؟چرا آلمان و انگلیس را مثال نمی زنی؟!
    اتفاقاً عادل درست گفت.نمی دونم شما الآن مشغول به کار هستی؟ماهانه درآمد داری؟در آمد من با شغل معلمی تقریباً ششصد هزار هست با لیسانس.من تا فی خالدونم میسوزه وقتی میبینم یکی به راحتی 50 میلیون وام میگیره و میگه خرج سه ماهمه
    درد ما تقسیم ناعادلانه ثروت هست و ربطی به این دولت نداره و مشکلیه که از قبل بوجود آمده چون یه مشت غیر ورزشی ریختن تو ورزش و برای نتیجه گرفتن آنی هرکاری خواستن کردن
    ضمناً دوست عزیز اگه حرف شخصی برات غیرقابل قبول بود اولاً فکر نکن که حرف شما درسته و در ثانی به همون علت اول به اون طرف نگو بی منطق.از کجا می دونی شما داری درست میگی؟
    شما حق نداری کیفیت پایین فوتبال را با بقیه جامعه بسنجی.چرا خلط مبحث می کنی؟ندانسته داری به خیلی از عزیزان ما توهین می کنی
    این حرف شما یعنی گور بابای 3 هزار میلیارد یا بی خیال پرونده تامین اجتماعی.شما نباید مسی و رونالدو و بکهام را با بازیکنان داخلی ایران مقایسه کنی.میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان است
    نکته مهم اینه که همه ما می دونیم اکثر تیمهای ما درآمدزا نیستن پس این پولها(حتی 10 درصدش)از کجا بدست میاد؟واقعاً از کجا بدست میاد؟
    سر این اتفاقات پیرامون حرف زیاده حتی عده ای میگن همه این اعتراضات زیر سر دایی.اعتصاب اول برای زمانی بود که دیده بود پایه های ریاست رویانیان شل شده و اعتصاب دوم هم به خاطر زدن پروین.البته این حرف من نیست و خیلی به این حرف به قول پیمان یوسفی وقعی نمی نهیم
    Last edited by وین رونی; 12-02-2014 at 11:46.

15. 10 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •