اگه گوشی سریال چنج شده باشه چی ؟! بعد جایی رو سراغ ندارید که آموزش تغییر درایور باشه تا خودمون بتونیم این کار ر و انجام بدیم ؟! بیرون بدیم کلا چه قدر خرج داره ؟! برای آپگرید و تغییر دو باره ی سریال ؟!![]()
اگه گوشی سریال چنج شده باشه چی ؟! بعد جایی رو سراغ ندارید که آموزش تغییر درایور باشه تا خودمون بتونیم این کار ر و انجام بدیم ؟! بیرون بدیم کلا چه قدر خرج داره ؟! برای آپگرید و تغییر دو باره ی سریال ؟!![]()
با سلام خدمت شما عزیزان
من یه سوال داشتم.با اینکه حدود 25 sms بیشتر روی گوشی من نیست اما هر وقت برای من sms میاد این پیام روی صفحه نمایش داده میشه:
حافظه پیام متن بیش از 95 % پر شده است
اگه میشه بگید که این مشکل چیه
ممنون
من گوشیم سریال چنچ هست . میتونم با فار منجر فایلهای درایور صدا رو عوض کنم ؟؟
اگه عوض کنم رجیسترش میپره یا نه ؟؟
25 تا تو کدوم باکس
این اوت تمپلت ؟
شاید تو یکی از اینا تنها 25 باشه
دوست عزیز w810در کل 200 عدد sms سیو میکنه که این 200 تا شامل inbox+sent massage+draft+outbox میشه...شما sent massage رو خالی کن مشکلت حل میشه
فار منیجر هنوز w810 رو مثل w800 یا k750 ساپورت نمیکنه ...1 روش هست که واسه چنج شده ها ریسکش بالاست...با Phone XS 2.10 ALPHA 5 میتونی اینکار رو بکنی.![]()
[QUOTE=sony_W810i;961873]دوست عزیز w810در کل 200 عدد sms سیو میکنه که این 200 تا شامل inbox+sent massage+draft+outbox میشه...شما sent massage رو خالی کن مشکلت حل میشه[/QUOTE[ ,
دوست من . من تمام اس ام اسهای تو سند و درافت و سیو رو پاک کردم و تو این باکسم هم همش 20 تا مسیج هست ولی بازم پیغام 95% لود میزنه ؟؟؟؟چرا؟؟؟![]()
..............................آموزش افزایش صدای w810 رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادم............................
[QUOTE=vakafanzel;961882]ببینم با گوشیت پاک کردی یا my phone explorer?
احتمالا با برنامه پاک کردی....
در هر صورت چیز مهمی نیست بعد چند روز حل می شه![]()
[QUOTE=mostafa_khan;962503]با my phon explorer مگه فرق میکنه . در ضمن 1 هفتهای هست !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)