تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 626 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

خیلی خیلی زود باطری شارژتموم میکنه شاید به یک ساعت نرسه راه حلی داره؟باید چه کار کنم؟لپ تاپمو همین دیروز گرفتم
    واسه من هم اینجور بود برو تو سایت لنوو bios رو دانلود ونصب کن مشکلت حل میشه.توی صفحات قبل این مشکل توضیح داده شده کامل.به صفحات قبل مراجعه کن آدرس سایت هم هستش دانلود کن حجمش 4.5 mb هستش لپ تاپت مثل هلو ok میشه.اگه توضیح بیشتر میخوای با من تماس بگیر 09386852615
    Last edited by negima; 06-08-2013 at 10:05.

2. این کاربر از negima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminhitman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم من دیگه فردا میرم واسه خرید حالا یا Z500 یا یه چیز دیگه اما 90% همین Z500 میگیرم حالا سوالم اینه فردا به یارو میخوام بگم کانفیگ گرافیک 740 بهم بده چه طوری بفهمم گرافیکش 740؟؟؟ چه تستی روی سیستم کنم تا مطمئن بشم 740 هستش؟؟؟ یه وقت 645 نده با قیمت 740!! بگید چه طوری بفهمم
    مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

واسه من هم اینجور بود برو تو سایت لنوو bios رو دانلود ونصب کن مشکلت حل میشه.توی صفحات قبل این مشکل توضیح داده شده کامل.به صفحات قبل مراجعه کن آدرس سایت هم هستش دانلود کن حجمش 4.5 mb هستش لپ تاپت مثل هلو ok میشه.اگه توضیح بیشتر میخوای با من تماس بگیر 09386852615
    من لپ تاپمو گرفتم بایوس 1.18 پیش فرض روش نصب بود ولی بازم باطری چنگی به دل نمیزنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام به زد پونصدیاش
    ی سوال فنی
    روزی ک میخواستم این لپ تاپو بگیرم میگفتن روش ویندوز 7 خوب جواب نمیده
    بعضیا میگفتن چند تا از درایوراش نیست
    بعضیا میگفتن خوب کار نمیکنه
    بعضیا میگفتن این مخصوص ویندوز 8 ساخته شده
    حالا من میخوام ویندوز 7 نصب کنم موقتا تا وقتی ی 8 خوب و ارجینال بگیرم
    میخواستم لطف کنین اگه کوچکترین مشکلی هم داره بگین دوستان

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

این دو تا عکس مربوط به گرمای cpu و کارت گرافیک هست.داشتم بازی Need for speed mw2 رو اجرا می کردم.دقت کنید دمای cpu به 93 ، 94 (max)می رسه.وقتی از بازی خارج شدم عکس دوم رو به فاصله چند ثانیه گرفتم.خیلی زود دما کاهش پیدا می کنه.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

سلام به زد پونصدیاش
    ی سوال فنی
    روزی ک میخواستم این لپ تاپو بگیرم میگفتن روش ویندوز 7 خوب جواب نمیده
    بعضیا میگفتن چند تا از درایوراش نیست
    بعضیا میگفتن خوب کار نمیکنه
    بعضیا میگفتن این مخصوص ویندوز 8 ساخته شده
    حالا من میخوام ویندوز 7 نصب کنم موقتا تا وقتی ی 8 خوب و ارجینال بگیرم
    میخواستم لطف کنین اگه کوچکترین مشکلی هم داره بگین دوستان
    نه آقا مشکلی نداره همه درایوراش هست فقط شما اگه الان ویندوز 8 نصبه آپدیت بایوس رو بگیر نصب کن چون برای سون نداره اگه هم پیشفرض آپدیت هست ورژن 1.18 که هیچی آپدیت بایاس نمیره همیشه هست. بعدش فرمت کن هارد رو و نصب کن سون رو من به محض خرید سون میزنم روی 8 بعضی بازی ها سازگار نیست

8. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال داشتم من دیگه فردا میرم واسه خرید حالا یا Z500 یا یه چیز دیگه اما 90% همین Z500 میگیرم حالا سوالم اینه فردا به یارو میخوام بگم کانفیگ گرافیک 740 بهم بده چه طوری بفهمم گرافیکش 740؟؟؟ چه تستی روی سیستم کنم تا مطمئن بشم 740 هستش؟؟؟ یه وقت 645 نده با قیمت 740!! بگید چه طوری بفهمم
    مرسی
    عزیزم شما اگه بری تو Device Manager میبینیش. به شرط اینگه ویندوز سرش نصب باشه. اگه نه که باید زحمت ویندوزشو بکشی بعد ببینی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

نه آقا مشکلی نداره همه درایوراش هست فقط شما اگه الان ویندوز 8 نصبه آپدیت بایوس رو بگیر نصب کن چون برای سون نداره اگه هم پیشفرض آپدیت هست ورژن 1.18 که هیچی آپدیت بایاس نمیره همیشه هست. بعدش فرمت کن هارد رو و نصب کن سون رو من به محض خرید سون میزنم روی 8 بعضی بازی ها سازگار نیست
    مرسی
    چند تا سوال
    شما ک نخریدی چطور میدونی دوست عزیز
    و اینکه آپدیت بایوسو چطوری بگیرم؟
    بعد فرمت هاردو نصب کنم؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟یعنی چی؟
    کلا راجع ب بایوس هیچی نمیدونم
    البته من کامپیوترو خوب بلدم و از 12سالگی ویندوز نصب میکردم ولی تا حالا ب این موضوعات برخورد نکردم

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Iran,Esfahan

پيش فرض

مرسی
    چند تا سوال
    شما ک نخریدی چطور میدونی دوست عزیز
    و اینکه آپدیت بایوسو چطوری بگیرم؟
    بعد فرمت هاردو نصب کنم؟!!!!!!؟؟؟؟؟؟یعنی چی؟
    کلا راجع ب بایوس هیچی نمیدونم
    البته من کامپیوترو خوب بلدم و از 12سالگی ویندوز نصب میکردم ولی تا حالا ب این موضوعات برخورد نکردم
    آخه من قبلا از دوستان همین سوال رو کردم و جواب گرفتم گفتم به شما هم بگم آپدیت بایوس هم از لینک زیر بگیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد درایور ها هم تو همین لینک بالا تمام درایور های مورد نیاز برای ویندوز 8 و 7 موجوده
    در مورد هارد هم گفتم اول هاردت رو فرمت کن و بعد به نصب ویندوز بپرداز. یعنی اول کل هارد رو پاک کن بعد ویندوز نصب کن نخواستی هم میتونی پاک نکنی
    بایوس هم میشه گفت به طور کنترل کننده و دستور دهنده به سخت افزار لپ تاپ هستش و کنترل میکنه بالا رفتن دما یا دور فن و چیزای دیگه
    Last edited by aminhitman; 06-08-2013 at 14:08.

12. این کاربر از aminhitman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آخه من قبلا از دوستان همین سوال رو کردم و جواب گرفتم گفتم به شما هم بگم آپدیت بایوس هم از لینک زیر بگیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد درایور ها هم تو همین لینک بالا تمام درایور های مورد نیاز برای ویندوز 8 و 7 موجوده
    در مورد هارد هم گفتم اول هاردت رو فرمت کن و بعد به نصب ویندوز بپرداز. یعنی اول کل هارد رو پاک کن بعد ویندوز نصب کن نخواستی هم میتونی پاک نکنی
    بایوس هم میشه گفت به طور کنترل کننده و دستور دهنده به سخت افزار لپ تاپ هستش و کنترل میکنه بالا رفتن دما یا دور فن و چیزای دیگه
    خوب بایوس وقتی برای 8 هستش حالا بگیرم و نصب کنم و بعد ویندوزو با فرمت کردن درایو C عوض کنم پاک میشه
    نصب بایوس قبل از نصب ویندوز چ کمکی میکنه در حالی ک بعدش پاک میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •