مقدس بودن لزوما به معنای "راحتی و بی دردسری" نیست، شما یه استدلال آوردی تو دو سه خط اول بعد اومدی تو نتیجه گیری اون قسمت هایلایت شده رو مطرح کردی، درواقع میخوای بگی که مقدسی وجود نداره چون همش بدبختی و قلاکت هست و ....
من فقط در مورد (مقدس) بودن نگفتم شما وجود عشقی رو که من قبولش ندارم و نمیدونم تعریفش از کجا اومده رو مقدس دونستی (و خودت هم قبول داری که ریشه در ادبیات و رمان های گذشته داره)
چنین عشقی عاملی میشه که افراد به اسم عشقی که نمیدونن چی هست که حالا بخوان دنبال مقدس بودن و یا نبودنش باشن گرفتار مشکل بشن ...
الان بر اساس این تعربفی که شما میکنی پس یعنی میشه عشق و مقدس بودنش رو در هر حالتی حتی دردسر ، شکنجه ، عذاب روحی و فلاکت و ... دنبال کرد ؟ چون مقدس هست !!
خب این طرز فکر ب نظرم ایراد ریشه ای داره ، بستگی داره تعریفت از مقدس از منزه چی باشه ، به نظر تعریف خوبی از مقدس و منزه بودن نداری، وقتی میگیم منزه و مقدس هست صرفا داریم به جنبه پاک و یا به اصطلاح به خلوص نیت به فداکاری اشاره میکنیم، به Self-less بودن، Selfless بودن نسبی چون همه آدما بی بروبرگرد در وهله اول به فکر خودشونن ، به همین خاطر روی "نسبی" تاکید میکنم.
بنابراین فردی که در فلاکت و بدختی به دنبال قداست عشق هست مکشلی براش وجود نداره چون داره self less و فداکاری انجام میده !!
با این حساب و بر اساس تعریف شما از مقدس و منزه بودن پس داستان هایی مثل عشق لیلی و مجنون باید پر باشد از قداست و منزه بودن چون هر کدومشون حاضر بودن در راه عشقشون برای دیگری فدا بشن و حتی مثل شما self less نسبی هم به قضیه نداشتن ...
و شما عقیده داری که یک عشق مقدس و منزه نیاز به قداکاری طرفین نسبت به یکدیگر دارد ؟
بعد گفتی مقدس رو با "افسانه ای" یکجا آوردی با مفهوم "مترادف" بودن، در حالی که این دو اصلا و به هیچ وجه مترادف نیستن، هیچ چیز افسانه ای این وسط وجود نداره، عشق افسانه نیست.
برای اینکه در خیلی از این موارد مقدس بودن عشق از نمونه داستان هایی که در بالا گفتم میاد و اینکه اگر افسانه نیست و واقعا وجود داشته که دیگه هیچی دیگه حق با شماست ...
نکته دیگر، عشق رو متضاد "دیدگاه درست" دونستی ، در حالی که این دو ارتباط مستقیمی با هم دیگه ندارند ... شاید منظورت "Judgment Clouded" باشه ، عشق بله باعث کلاود شدن جاجمنت میشه ولی ما داریم راجب انسان های بالغ صحبت میکنیم و یکی از ویژگی های انسان بالغ باید مدیریت همچین وضعیت هایی باشه ... میتونی منتهی به ازدواج بشه یا نشه ، باز هم "عشق" سر جاش هست و از بین نمیره.
بر اساس این گفته شما پس افراد تا زمانی که به بلوغ نرسیدن نباید به دنبال عشق حتی از نوع مقدسش برن چون ممکنه قداست و منزه بودن عشق رو هم زیر سوال ببرن و بر اساس این تعریف سن بلوغ افراد برای به دنبال عشق رفتن چه سنی میتونه باشه که فرد دچار Judgment Clouded نشن و یا چه تضمینی وجود داره که فرد بالغ بتونه حتی بر اساس مدیریت شخصی در پی عشق مقدس خودش دچار Judgment Clouded نشه ؟
در ضمن وقتی شکست میخوریم ، نباید صورت مسئله رو پاک کنیم ، نباید بگیم چون نشد پس حقیقت نداشت. یه همچین برداشتی هم از صحبت هات کردم.
نه به هیچ عنوان شکست مساوی با نبودن حقیقت نیست ولی حقیقت هم میتونه از اون چیزی که واقعا وجود داره تا اون چیز که ما در رویا فکر میکردیم و دنبالش بودیم میلیون ها کیلومتر فاصله داشته باشه ....
در کل این مقوله خیلی پیچیدست ، به همین راحتی نمیشه فکت صادر کرد، به همین راحتی نمیشه انکار کرد، نمیشه مطلق گفت وجود نداره و....
بله به خاطر اینکه باور انسان ها در چینین مواردی متفاوت هست و تا وقتی بیشتر این نوع باورها ریشه در ادبیاتی همچون لیلی و مجنون و یا شیرین فرهاد و حتی کلاه قرمزی و سروناز داشته باشه رد کردن این قضیه کار دشواری هست ....