اگه 10-20 صفحه گذشته رو میدید با دوستان زیاد در این باره صحبت کردیم نمیشه تمام بحث هارو هر دفعه تکرار کرد، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو ببین
اگه 10-20 صفحه گذشته رو میدید با دوستان زیاد در این باره صحبت کردیم نمیشه تمام بحث هارو هر دفعه تکرار کرد، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منو ببین
اقايون سلام من اونجايي گير كردم كه فرانك به دستور لستر ميره juror رو حذف كنه و تو دادگاه كسي نباشيه..اول اون بدنسازه رو تو ساخل زدم.بعدا كه ميرم eclipse hospital tower لستر ميگه برو به طرف پنجره كثيف..ولي نميدونم كجاست!كمك كنيد لطفا!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
چرا اينجا خلوته؟
یه خرده فروش رمانیایی که سابقه خوبی در لیک کردن بازی ها قبل از اعلام رسمی داره GTA V رو واسه PS4 و Xbox One لیست کرده و تاریخ تخمینی عرضه رو 15 جون اعلام کرده (25 خرداد)، پیش فروش هم میکنه، آخرین بازی که این خرده فروش قبل از اعلام رسمی لیک کرده بود اساسین کرید ورژن Jackdaw edition بوده
غیر از این مدیر یه خرده فروش آلمانی (Saturn.de) در توییتر گفته نسخه PS4،X1 و PC احتمالا در ماه جون عرضه میشه، البته گفته 100% نیست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم تا اون موقع خبری نشه چون E3 هم تو ماه جون هست احتمالش زیاده که تو E3 یه خبری از راکستار بیاد مارو از بی خبری در بیاره
وقتی میری به محل یه ساختمون بلندی اونجا هست که سمت راستش یه جرثقیل که شیشه هارو میشوره آویزونه، آدمی که توشه رو بکش
اقا وقتي با يكي قرار hang out ميزاريم كجا باس بريم نبالش؟
کسی مشکل رنگ رو در بازی موقعی که شب میشه رو نداره؟ من نسخه 360 بازی رو دارم و انگار راکستار رنگ رو روی 16 بیت قرار داده.. کلا تمامی اشیا تیره و آسمان و کوه... رنگ تکسچراشون تغییر میکنه و خیلی غیر طبیعی میشه.. اگه راهی واسه حل این مشکل هست بگید تا انجام بدیم.. البته فکر نمیکنم راهی باشه
توی راهنمای نقشه مشخصه و یه گزینه برای اون هست که اونو نگاه کنید توی نقشه علامت داره که دقیقا کجا برید که شکل اون فکر کنم شکل یه آدمهاقا وقتي با يكي قرار hang out ميزاريم كجا باس بريم نبالش؟
البته برای سه شخصیت اصلی که دیگه راحته و کافی سوئیچ کرد به طرف مقابل و اونچوری دیگه سریع هم دیگه رو می بینید
والا من توی شب زیاد دقت نکردمکسی مشکل رنگ رو در بازی موقعی که شب میشه رو نداره؟ من نسخه 360 بازی رو دارم و انگار راکستار رنگ رو روی 16 بیت قرار داده.. کلا تمامی اشیا تیره و آسمان و کوه... رنگ تکسچراشون تغییر میکنه و خیلی غیر طبیعی میشه.. اگه راهی واسه حل این مشکل هست بگید تا انجام بدیم.. البته فکر نمیکنم راهی باشه
ولی کلا گرافیک بازی به نظرم یه سری جاها خیلی قویه یه سری جاها هم متوسط
به خصوص در زمینه طراحی محیط و کیفیت بافت ها در بعضی قسمت ها تعریف زیادی نداره
ولی خب از لحاظ نورپردازی و طراحی شخصیت ها و این جور چیزا خیلی خوبه
والا من توی شب زیاد دقت نکردم
ولی کلا گرافیک بازی به نظرم یه سری جاها خیلی قویه یه سری جاها هم متوسط
به خصوص در زمینه طراحی محیط و کیفیت بافت ها در بعضی قسمت ها تعریف زیادی نداره
ولی خب از لحاظ نورپردازی و طراحی شخصیت ها و این جور چیزا خیلی خوبه
وقتی روز میشه همه چیز عالی هست ولی در شب بخصوص قسمتهای تاریک بهم میریزه.. لطفا به این صفحه سر بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رو مانیتور این مشکلو دارم و نمیدونم رو tv چه جوری هست قضیه.
اگه مشکل اینه که عجیبه!
من منظورم گرافیک کلی بازی بود و از این مشکلات خیلی ناجور که اصلا برام پیش نیومد
روی تی وی اصلا هیچ جای بازی ندیدم که توی شب یه دفعه اینجوری تبدیل به 16 بیتی بشه!
همون جور که خودتون گفتید راه خاصی نیست و فقط راهش اینه که شما روی تی وی هم امتحان کنی ببینی این مشکل هست یا نه که احتمالش دیگه خیلی کمه روی تی وی هم باز این مشکل پا برجا باشه
منم تو 360 شبا یه چیز تو همین مایه ها میشه، هم تو TV هم مانیتور امتحان کردم، از نظر من تقریبا مطمئنم به خاطر نورپردازی هست که تو شب بیشتر قدرت لازم داره، تو بازی های PC هم اگه دقت کنید مثلا GTA IV با یه کیفیت مساوی توی شب به خاطر نورپردازی بیشتر افت فریم پیدا میکنه، البته این عکس به نظر یکم عجیب میاد من در این حد ندیدم بیشتر تو خیابون و رنگ ماشین ها شبیه این عکس میشه تا یه حدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)