جناب m365 شما که توانسته اید led hx800 سونی و st30 را با هم تهیه کنید اگر ممکن است یک مقایسه کلی از تفاوتهای این دو برای دوستان شرح دهید و لطفا در مورد مقایسه برایتنس و درخشش st30 با hx800 هم توضیحاتی ارائه نمائید.
با تشکر.
جناب m365 شما که توانسته اید led hx800 سونی و st30 را با هم تهیه کنید اگر ممکن است یک مقایسه کلی از تفاوتهای این دو برای دوستان شرح دهید و لطفا در مورد مقایسه برایتنس و درخشش st30 با hx800 هم توضیحاتی ارائه نمائید.
با تشکر.
LOL
عزیز جان اگر این دروغ 13 هست که الان وقتش نشده!!
پاناسونیک خودش یکی از بزرگترین توسعه دهندگان این تکنولوژی در دنیا و اولین سازنده دوربینهای سه بعدی هست اونوقت ال جی که هنوز دارد تکنولوژیهای فیلیپس را مونتاژ میکند ...
در ضمن پاناسونیک تکنولوژی سه بعدی را در سال 2010 به نمایش در آورد با انحصاری کردن فیلم AVATAR.
به هر حال جالب بود و کلی خندیدم.
منبع خبر هم فوق العاده معتبر بود!!!
Last edited by ............; 14-10-2011 at 12:08.
دوستان این مدل تلتکست و گیرنده دیجیتال داره؟
قابلیت ضبط کانال ها روی usb داره؟
شما تشریف ببر عکسای نمایشگاه ces 2011 نگاه کن ببین دارن با دوربین سه بعدی پاناسونیک مستقیم از ملت فیلمبرداری میکنن همون جا ملت دارن روی vt30 نگاه میکنن .
اونوقت این یارو نوشته پاناسونیک از ال جی گرفته وقعا epic lol داره این حرفا.
هیچکیم نه اونم ال جی یکی نیست بگه تو اگه باغبونی برو باغ خودتو بیل بزن من هر وقت پلاسماهای ال جیو میبینم خود به خود دنبال دستشویی میگردم کلا آبروی هر چی پلاسماس برده این ال جی.
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------
بله
احتمالا واسه مدلای ایرانی این قابلیت حذف میشه.
آقا علاوه بر سوالای جناب نقطه چین بگو که این st30m ساخت کجاس مدلایی که بانیان آورده ساخته تایلنده.
خب چطور باید مدل غیر ایرانی را خریداری کرد؟
هیچ راهی نداره؟
ساخت تایلنده
این مطلب رو که دیدم راست یا دروغشو گفتم بهتره بقیه تشخیص بدن که تا الان که ظاهرا 95 درصد حقیقت نداره.
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
دوستان اگه نظری دارید بزارید.
در نگاه اول ظاهر و کیفیت ساخت st30 از hx800 بالاتر به نظر میاد
st30 دارای بدنه ی محکم و خوش ساختی هست،قاب پشتی اون فلزیه و ورودی و خروجی های بیشتری داره نسبت به hx800 (و به همین دلیل وزن نسبتا زیادی داره -28 کیلوگرم)
قاب پشتی hx800 پلاستیکی و خیلی(به نظر من)نامرغوبه،همچنین زود خاک میگیره و زود به زود باید تمیز بشه
کنترل st30 نسبت به hx800 خوشدست تره
کنترل hx800 به نظر من یکی از بدترین طراحی ها رو داره (خیلی پهنه-دکمه ها کوچیک و خیلی به هم نزدیکن که همین باعث میشه اشتباها دکمه های دیگه رو بزنیم که خیلی اعصاب خوردکنه)
منو :(هر دو منوی فارسی دارند)
منوی st30 ساده تره و کار کردن با اون راحت تره
یه اشکالی که توی منوی hx800 دیدم ،سرعت کم بالا اومدن اون بود به طوری که بعد از زدن دکمه باید سه یا چهار ثانیه منتظر موند تا منو بیاد بالا
رفلکس نور توی hx800 یه خورده کمتر از st30 هست چون صفحه ی اون ماته
و اما از نظر رنگ و تصویر :
من با hx800 هر کاری کردم،نتونستم اون رنگ دلخواه رو بدست بیارم(در نهایت یه جورایی رنگش کدره که من خوشم نیومد)
st30 توی حالت دینامیک درخشندگی و اشباع رنگ خیره کننده ای داره به طوری که من واقعآ ازش لذت میبرم
از نظر صدا هم st30 صدای واضح تر و قویتری داره
hx800
عکس های st30 هم تو پستهای قبلی موجوده
Last edited by m365; 14-10-2011 at 17:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)