تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 301 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: بيش از 80 ميليون تومان به اداره ماليات بدهکار هستم و نمي‌توانم به دليل ممنوع‌الخروج بودن به امارات بروم.

حنيف عمران‌زاده با ابراز ناراحتي از پاس نشدن چک اسپانسر اين باشگاه اظهار داشت: متأسفانه تا به امروز تنها 10 درصد از قراردادم را دريافت کرده‌ام در حالي که فقط يک روز تا پايان ليگ باقي مانده است.

به گزارش فارس،وي افزود: من 270 ميليون تومان از باشگاه استقلال پول گرفته‌ام که 200 ميليون تومان مربوط به دو فصل پيش است به همين خاطر اگر آن 70 ميليون هم محاسبه کنيم فقط 10 درصد از قراردادم را گرفته‌ام.

وي افزود: از مسئولان باشگاه استقلال مي‌خواهم حالا که اسپانسر ما استفاده‌اش را برده و از پيراهن باشگاه استقلال استفاده کرده حالا حداقل پيگير چکي که به بازيکنان داده باشند.

وي تأکيد کرد: دو فقره چک در تاريخ‌هاي فروردين و ارديبهشت دارم که هيچکدام از آنها پول نشده در حالي که 5 ماه پيش و اکثر بازيکنان پول گرفتند. مي‌توانستم طلبم را بگيريم در اين بين وسيله نقليه‌ام را فروختم و حالا همان ماشين دو برابر شده است. نکته جالب اين جاست که بدانيد به خاطر پرداخت نشدن مالياتم ممنوع‌الخروج هستم و نمي‌توانم با استقلال به امارات بروم. در اين بين سر من کلاه رفته و اسپانسر باشگاه پولم را نمي‌دهد.

عمران‌زاده در پايان گفت: شايد باور نکنيد اما نزديک به 10 روز است در محل باشگاه استقلال صبحانه مي‌خورم و به قول پدرم اگر با پول طلبم در محل زادگاهم مشاور املاک مي‌زدم سود بيشتري مي‌گرفتم من خرج خانواده‌‌ام را مي‌دهم و گرفتاري‌هاي زيادي دارم اما در اين بين هيچ‌کس پاسخگوي من نيست.

2. 5 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bahador fab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

ناظمي:
    براي حيثيت گيلان برابر استقلال بازي مي‌کنيم

سرمربي داماش مي‌گويد با وجود همه مشکلات، بازيکنانش موفق شدند تا سهميه ايران در ليگ برتر را حفظ کنند.

افشين ناظمي در نشست خبري پيش از بازي تيمش برابر استقلال درباره اين ديدار گفت: ابتدا به امير قلعه‌نويي و استقلال براي قهرماني تبريک مي گويم. اين بازي از لحاظ جدولي تاثيري ندارد و ما براي حيثيت گيلان در اين ديدار حاضر مي‌شويم. اميدوارم که بازي تماشاگر پسندي شود و مردم لذت ببرند.

به گزارش ايسنا،وي در پاسخ به اين سوال که وضعيت مالکيت باشگاه داماش چه سرانجامي پيدا کرده است، اظهار کرد: هنوز هيچ صحبتي نشده و شنيده‌ام که احتمالا مالکيت باشگاه به آقاي محجوب منتقل مي‌شود. به هر حال اميدوارم که هر چه سريع‌تر اين وضعيت مشخص شود.

سرمربي داماش در دامه با اشاره به وضعيت قراردادهاي بازيکنان داماش، بيان کرد: هنوز بازيکنان از باشگاه طلب دارند. اين مطالبات بين 25 الي 40 درصد قراردادهاي‌شان است. اما اميدوارم با روشن شدن تکليف مديرتي در روزهاي بعد اين مساله حل شود.

او در ادامه درباره ليست خروجي‌ها و ورودي‌هاي داماش صحبت کرد و گفت: بايد ابتدا وضعيت مديريت روشن شود. مديريت بايد تصميم بگيرد و سپس ما بهترين نفرات را که مشخص خواهيم کرد، جذب مي‌کنيم. آنهايي هم که مورد نظر ساير باشگاه‌ها هستند بايد ببينيم که قراردادشان تمام شده است يا نه. با اين حال اميدوارم اين وضعيت هر چه سريع‌تر روشن شود.

ناظمي در پاسخ به سوالي درباره نظر مردم درباره محجوب و عابديني، گفت: مردم نگران هستند، چرا که مالکيت روشن نيست. مردم دوست دارند که عابديني و محجوب با هم کار کنند. سرپرست باشگاه به من گفت آن دو يک نشست با هم برگزار کرده‌اند و قرار است به قوه قضاييه بروند تا درباره وضعيت تيم صحبت کنند.

او درباره آينده‌اش در داماش اظهار کرد: اين بستگي به نظر مديرعامل دارد. هنوز صحبتي نشده است. بعد از بازي با سپاهان عابديني به تهران آمد و تنها چند بار تلنفي درباره سفرمان به تهران با هم صحبت کرديم و درباره حضورمان در فصل بعد به نتيجه‌اي نرسيده‌ايم. بنده تنها 17 درصد قراردادم را گرفته‌ام و به اين وضعيت عادت ‌کرده‌ايم و البته اين را بگويم که کلا قرارداد من قرار پاييني است.

سرمربي داماش در ادامه با تمجيد از بازيکنانش افزود: دو سالي است که مشکلات مالي داريم. همه درگيريم. اما درود بر شرف بازيکنانم که با اين وضعيت کار کردند و موفق شدند تيم را در ليگ برتر حفظ کنند. ما همه چيز و حتي بحران را فراموش کرده بوديم و تلاش مي‌کرديم تا سهميه گيلان در ليگ برتر حفظ شود. بازي‌هاي زيبايي را به نمايش گذاشتيم و خوشحاليم از اين که در حال حاضر يک تيم ليگ برتري هستيم.

ناظمي در پايان در پاسخ به اين سوال که چقدر موافق حضور ورزشي‌ها در سياست است؟ اظهار کرد: من راجع به خودم فقط مي‌توانم صحبت کنم. من به عنوان يک ورزشکار نمي‌توانم وارد سياست شوم، چرا که از آن سر در نمي آورم.

4. 4 کاربر از bahador fab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

به همين خاطر اگر آن 70 ميليون هم محاسبه کنيم فقط 10 درصد از قراردادم را گرفته‌ام.
    یعنی 700 میلیون برای یک فصل قرار داد بسته ؟!

+

اگه امکانش هست از بچه هایی که به ورزشگاه میرن یه نفر فیلم بگیره که ما هم بعدا بتونیم مراسم رو ببینیم ..

6. 5 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مجیدی و دخترش

8. 11 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

2هزار هوادار مقابل درب استاديوم آزادي

در شرايطي که حدود 9 ساعت مانده به بازي استقلال و داماش حدود 2 هزار نفر در مقابل در شرقي و غربي ورزشگاه آزادي منتظر ورود هستند.

تيم‌هاي استقلال و داماش در چارچوب هفته آخر ليگ برتر در ساعت 18:15 امروز در ورزشگاه آزادي به مصاف يکديگر خواهند رفت. اما در شرايطي که 9 ساعت به اين بازي مانده حدود 2 هزار هوادار آبي‌پوش مقابل در شرقي و غربي ورزشگاه آزادي از ساعت‌هاي ابتدايي بامداد امروز حاضر شدند و منتظر باز شدن در و خريد بليت هستند.

قرار بود از ساعت 8:30 امروز بليت فروشي بازي آغاز شود.

نکته جالب اين است که برخي از اين هواداران رنگ‌هاي آبي روي ماشين‌هاي خود ريختند و مقابل در غربي ورزشگاه به جشن و شادماني و سرود قهرماني خواندن مشغولند.

varzesh3

10. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام،

ضمن تبریک بابت قهرمانی استقلال، جمع شدن و رفتن به ورزشگاه برای حضور در جشن قهرمانی حرکت خیلی قشنگی هست، اما لطفاً قرار مدار خودتون رو از طریق پ.خ تنظیم کنید. ممنون.

12. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سيد مهدي رحمتي ، فصل بعد در تبريز – نكونام : از ترك اوساسونا پشيمانم – قلعه نوعي از استقلال ميرود – فتح الله زاده : اگر بودجه نباشد من هم نيستم – ماجدي : براي فصل بعد تصميمي نگرفته ام – مجيدي پس گرفتن جام قهرماني خداحافظي ميكند – عمران زاده : به پرسپوليس نميروم – پيشنهاد دو ميلياردي پرسپوليس به رحمتي – يك مدافع استقلال به پرسپوليس پيوست .

واقعیت داره

استقلالی

14. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سيد مهدي رحمتي ، فصل بعد در تبريز – نكونام : از ترك اوساسونا پشيمانم – قلعه نوعي از استقلال ميرود – فتح الله زاده : اگر بودجه نباشد من هم نيستم – ماجدي : براي فصل بعد تصميمي نگرفته ام – مجيدي پس گرفتن جام قهرماني خداحافظي ميكند – عمران زاده : به پرسپوليس نميروم – پيشنهاد دو ميلياردي پرسپوليس به رحمتي – يك مدافع استقلال به پرسپوليس پيوست .

واقعیت داره

استقلالی
    شعره ! هرکی هم میخواد بره بره ! کسی هم از فوتبال میخواد خدافظی کنه امروز نکنه حال و حوصلشو ندارم من ! بره همونجا که بهش پول میدن خدافظی کنه ! کاره خودشم کرد ازش ممنونیم حاشیه رو تزریق کرد تو تیم حالا بره دیگه !

ما هم رفتیم استادیوم خدافظ !

16. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

حاشيه ديدار استقلال ـ داماش1

در فاصله کمتر از 5 ساعت به آغاز بازي استقلال و داماش، 25 هزار تماشاگر در ورزشگاه حاضر هستند.

ديدار تيم هاي استقلال و داماش در حالي از ساعت 18:15 آغاز مي شود که در فاصله کمتر از 5 ساعت به آغاز اين ديدار، نزديک به 25 هزار نفر در استاديوم حضور دارند. به نقل از فارس، مسئولان ورزشگاه براي جلوگيري از هرج و مرج درب ورودي طبقه اول را موقتا بسته اند تا هوادران به طبقه دوم هدايت شوند. قرار است بعد از استقرار طرفداران در طبقه دوم، مجدادا درب ورودي طبقه پايين باز شود.

* بليط فروشي اين مسابقه با توجه به استقبال هواداران مراجعه کننده، از ساعت 9 صبح آغاز شده است.

* هواداران تيم استقلال با تهيه بنر‌هايي که روي آن نوشته شده است «ژنرال قهرمان، تا قهرماني آسيا در استقلال بمان» و قلعه نويي، فتح الله زاده، استقلال قهرمان، به نوعي خواستار ماندن سرمربي کنوني آبي پوشان در فصل آينده هستند.

* تعدادي از طرفداران استقلال با تهيه جام هاي کاغذي، قهرماني تيمشان را در مقابل درب ورزشگاه به رخ مي‌کشند.

* با توجه به اينکه آفتاب گرماي زيادي را روي سکوهاي ورزشگاه منتقل کرده طرفداران استقلال به راهروهاي استاديوم پناه برده‌اند. عده اي هم که هنوز بليط تهيه نکرده اند روي چمن ها در حال استراحت هستند.

* مشابه بازي پرسپوليس و سپاهان در جام حذفي، از ساعت 11 صبح ورود هرگونه وسيله نقليه به داخل ورزشگاه ممنوع است و تماشاگران نمي توانند با خودرو به داخل استاديوم بروند. عده اي از تماشاگران به درب شرقي هدايت شده اند. مسئولان ورزشگاه معتقدند پارکينگ ها ظرفيتش در حال تکميل شدن است اما افرادي که آي دي کارت دارند مشکلي براي ورود به استاديوم ندارند.

Fars

18. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

برای اینا همون فرهاد مجیدی خوبه ! از اون موقع که اومد تیمو برد تو حاشیه ! بر اونایی لعنت که با شعاراشون همه چیز خراب کردن !
    کسی هم از فوتبال میخواد خدافظی کنه امروز نکنه حال و حوصلشو ندارم من ! بره همونجا که بهش پول میدن خدافظی کنه ! کاره خودشم کرد ازش ممنونیم حاشیه رو تزریق کرد تو تیم حالا بره دیگه !
    اینا چنتا از نقل قولای اخیرتونه فقط امیر عزیز
    این چند وقته خیلی داری گیر میدی به مجیدی حالا خوبه استقلالی هستی
    در مورد رفتن مجیدی نیم فصل قبل شما از کجا میدونی بخاطر پول بود؟؟؟
    خود فرهاد هیچ وقت در مورد اون موضوع حرف نزد
    بی انصافی میکنیم نمیدونیم قضیه چی بوده میگیم بخاطر پول رفت
    امیرجان شمایی که میگی فرهاد به تیم حاشیه تزریق کرد یادت میاد اول فصل وقتی اوم مسائل پیش اومد؟
    بحث بازوبندی و ....
    نمیدونم 90 نگاه کردی یا نه فرهاد فقط تلفنی گفت که بحث کاپیتانی نبوده
    خداحافظیش که یادت میاد؟ کار بدی کرد خداحافظی کرد تا دیگه درمورد تیم حرف نزنه؟
    فرهاد کجا حاشیه درست کرده؟ای کاش اول فصل پشت سر هم مصاحبه میکرد تا بفهمیم حاشیه یعنی چی!
    نباید به عنوان یه استقلالی میومد بازی الهلال میدید؟
    اصلا راست میگی مقصره فرهاده باید یه بلندگو بیاره فحش بذاره واسه کسایی که تشویقش میکنن...
    بگه خواهشا دیگه منو تشویق نکنید
    خودت که استادیوم میری امیرجون خدایی بازی فرهاد میبینی یا نه؟
    میبنی چجوری همش در حال دویدنه؟
    خدایی تو این سن و سال داره بد بازی میکنه؟
    خیلی خنده داره مقصره فرهاد مجیدیه که مردم عاشقشن
    مقصره مجیدیه که هنوزم تو این سن با تعصب بازی میکنه
    تو این سن به عشق تیمش هنوزم قیچی و برگردون میزنه
    خدافظی کنه امروز نکنه حال و حوصلشو ندارم من ! بره همونجا که بهش پول میدن خدافظی کنه !
    اگه مجیدی بخاطر پول رفت میشه بگید الان بخاطر چی برگشت؟؟؟
    خودتونم بهتر میدونید الان بدترین فصل استقلال از نظر پول و مادیات
    دوستان خواهشا دلتون به حال پرسپولیس نسوزه که اینجوری با اسطورشون خداحافظی کردن
    ما خیلی بدتر از اونائیم خیالتون راحت
    ما چشم نداریم تو زمین بازی یکیو ببینیم که داره با تعصب بازی میکنه
    اصلا کسی که اینجوری داره بازی میکنه و از همه چیش مایه میذاره جاش رو چمن نیست
    باید خداحافظی کنه بره...

20. 10 کاربر از 3D-Max بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •