تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 468 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه wolfomid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خب برای آپدیت کردنش شما از برنامه kasper updater استفاده کن که آپدیتها رو ذخیره کنه واست.
    حجم آپدیت روزانش متغیر هست برای من روزی 5 مگ داشته ، روزی 20 مگ هم شده.
    متغیره
    اموزش کار با برنامه kaspersky updater
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا یه سوال دیگه داشتم
    نرم افزاری ک گفتید چطوری میفهمه ک کاسپر رو آفلاین آپدیت کردم و بقیه آپدیت جدید ک 5 مگ میشه رو دان کنه؟ منظورم اینه ک اگه نفهمه ک 200 مگ میخواد فایل آپدیت دان کنه لابد!

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام
    با برداشتن این تیک کسپر کاملا در حالت تعامل با کاربر قرار میگیره مگر اینکه برنامه وارد لیست امن بشه
    کسپر با برنامه تست فایروالهای کومودو امتیاز کامل میتونه بگیره بارها در این انجمن گفته شده سرچ کنید پیدا میشه
    نکته: در سربرگ trusted در بخش اپ کنترل نحوه اتصال برنامه ها به شبکه بر روی allow قرار داره اگر برنامه ای در این گروه باشه ازادانه میتونه به نت متصل بشه میتونید این بخش رو ویرایش کنید.
    انجام دادم و دقیقا چیزی بود که میخواستم.ممنونجالب اینکه در بخش nework rules گزینه prompt for action هست که وقتی اون گزینه select action automaticaly تیک داشته باشه عملا بکار نمیاد.من قبلا میگفتم چرا کار نمیکنه!!
    فقط سوالم این هست که با زدن یا برداشتند تیک select action automaticaly در قوانین برنامه ها که تغییری ایجاد نمیشه؟مثلا من اون تیک رو فعال میکنم اما در هنگام نصب یا اجرای یک برنامه اون رو برمیدارم تا کنترل بیشتری داشته باشم،بعد دوباره اون رو فعال میکنم.حالا جوابهایی که به سوالات کسپر داده ام باید اعمال بشه یگه درسته؟
    ------------
    اون تست فایرال رو هم به عنوان مثال گفتم و تنظیماتش برام یه سری مشکلات پیش آورد که تغییر دادم.بگذریم،مهم نیست
    -----------
    پست قبلی شما رو فراموش نکردم تایپ کردم احتیاج به ویرایش داره
    علی جان شرمنده میکنی.خودم زیاد یادم نیست.منظور شما همون اتصال برنامه ها بود؟بابا چه پشتکاری داری هیچ سوالی رو بی جواب نمیذاری ماشاا...

3. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

انجام دادم و دقیقا چیزی بود که میخواستم.ممنون
    جالب اینکه در بخش nework rules گزینه prompt for action هست که وقتی اون گزینه select action automaticaly تیک داشته باشه عملا بکار نمیاد.من قبلا میگفتم چرا کار نمیکنه!!
    فقط سوالم این هست که با زدن یا برداشتند تیک select action automaticaly در قوانین برنامه ها که تغییری ایجاد نمیشه؟مثلا من اون تیک رو فعال میکنم اما در هنگام نصب یا اجرای یک برنامه اون رو برمیدارم تا کنترل بیشتری داشته باشم،بعد دوباره اون رو فعال میکنم.حالا جوابهایی که به سوالات کسپر داده ام باید اعمال بشه یگه درسته؟
    ------------
    اون تست فایرال رو هم به عنوان مثال گفتم و تنظیماتش برام یه سری مشکلات پیش آورد که تغییر دادم.بگذریم،مهم نیست
    -----------
    ممنون

قوانینی که در حالت تعاملی و اتوماتیک ساخته میشه با سویچ بین این دو حالت تغییر پیدا نمیکنه .

مثلا برنامه ای در حالت تعاملی می خواد به شبکه دسترسی داشته باشه و کسپر شما رو مطلع میکنه وبرای اون برنامه طبق گزینه هایی که پیش روی شما میزاره قانون اعمال میکنید حالا اگه کسپر بره رو حالت اتوماتیک باز هم اون قوانینی که شما در حالت تعاملی اعمال کردید اجرا میشه

ببنید من برنامه یاهو مسنجر در حالت تعاملی اجرا کردم و می خواست به شبکه متصل بشه وبا الارم کسپر مواجه شدم و دسترسی رو مسدود کردم بعد تیک حالت اتوماتیک رو فعال کردم و باز هم در حالت اتوماتیک برنامه توانایی وصل شدن به شبکه رو نداشت چون قبلا در حالت تعاملی برای برنامه قانون ساخته شده.پس با فعال بودن و یا فعال نبودن بخش Interactive protection تغییری در قوانین اعمال نمیشه این بخش فقط برای ساخت قوانین و ....با کاربر در حالت تعامل وارد عمل میشه و نحوه مقابله با تهدیدات و ... رو بر عهده کاربر میزاره اما در حالت اتوماتیک کسپر طبق قوانین پیشفرضی که خود شرکت کسپرسکی طراحی کرده عمل میکنه.
    در مورد گزینه prompt for action در حالت اتوماتیک حق با شماست عملا در این حالت بی استفاده میشه.

5. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nois3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    My Father Cell

پيش فرض

سلام

تریال ریست شما از کار افتاده میتونید با کلید کسپرو فعال کنید در تاپیک پایین درخواست بدید تا دوستان شما رو راهنمایی کنند.
    تریال ریست واسه نسخه ی kaspersky antivirus 2013 کار می‌کنه؟

فقط می‌خوام ۳۰ روز تریال استفاده کنم بعد ریست کنم ۳۰روز دیگه شارژ کنم
    اگه دیگه راهی‌ نیست می‌خوام از کلید استفاده کنم
    فعلا نسخه ۲۰۱۰ استفاده می‌کنم
    ممنون

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

حالا یه سوال دیگه داشتم
    نرم افزاری ک گفتید چطوری میفهمه ک کاسپر رو آفلاین آپدیت کردم و بقیه آپدیت جدید ک 5 مگ میشه رو دان کنه؟ منظورم اینه ک اگه نفهمه ک 200 مگ میخواد فایل آپدیت دان کنه لابد!
    از تاریخ آپدیت خود کسپر
    یعنی در واقع این برنامه با توجه به تاریخ آپ بودن خود آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی ، اینا رو آپدیت میکنه

8. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تریال ریست واسه نسخه ی kaspersky antivirus 2013 کار می‌کنه؟

فقط می‌خوام ۳۰ روز تریال استفاده کنم بعد ریست کنم ۳۰روز دیگه شارژ کنم
    اگه دیگه راهی‌ نیست می‌خوام از کلید استفاده کنم
    فعلا نسخه ۲۰۱۰ استفاده می‌کنم
    ممنون
    سلام
    بله تریال ریست برای نسخه 2013 وجود داره لینک پایین ببنید.

10. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این مشکل از چیه؟

رو سیستم خانگیم درست کار میکنه ولی رو لپ تاپ تازگیا این ارور رو میده و وصل نمیشه!!
    Last edited by Captain; 06-06-2013 at 14:57.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

دوستان کسی میدونه این مشکل از چیه؟
    رو سیستم خانگیم درست کار میکنه ولی رو لپ تاپ تازگیا این ارور رو میده و وصل نمیشه!!
    پیغام داده که شبکه داخلی شما رمزگذاری نشده است و پیشنهاد داده که از قسمت تنظیمات رمزگذاری استفاده کنید.

13. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

با توجه به اینکه اکثرا از کلید غیر قانونی استفاده میکنیم اگه با این کلید از داخل خود kav به ورژن بالاتر ارتقاء بدیم کلیدش بلوک میشه؟

الان نسخه g برای kis اومده ایاه این به این معنیه که نسخه kav هم ورژن جدیدش اومده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrshadmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

سلام
    دوستان تو سایت کسپر آخرین ورژن رو ننوشته چنده الان آخرین ورژنkis 2013چیه??

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •