حالا یه سوال دیگه داشتم
نرم افزاری ک گفتید چطوری میفهمه ک کاسپر رو آفلاین آپدیت کردم و بقیه آپدیت جدید ک 5 مگ میشه رو دان کنه؟ منظورم اینه ک اگه نفهمه ک 200 مگ میخواد فایل آپدیت دان کنه لابد!
حالا یه سوال دیگه داشتم
نرم افزاری ک گفتید چطوری میفهمه ک کاسپر رو آفلاین آپدیت کردم و بقیه آپدیت جدید ک 5 مگ میشه رو دان کنه؟ منظورم اینه ک اگه نفهمه ک 200 مگ میخواد فایل آپدیت دان کنه لابد!
انجام دادم و دقیقا چیزی بود که میخواستم.ممنونجالب اینکه در بخش nework rules گزینه prompt for action هست که وقتی اون گزینه select action automaticaly تیک داشته باشه عملا بکار نمیاد.من قبلا میگفتم چرا کار نمیکنه!!
فقط سوالم این هست که با زدن یا برداشتند تیک select action automaticaly در قوانین برنامه ها که تغییری ایجاد نمیشه؟مثلا من اون تیک رو فعال میکنم اما در هنگام نصب یا اجرای یک برنامه اون رو برمیدارم تا کنترل بیشتری داشته باشم،بعد دوباره اون رو فعال میکنم.حالا جوابهایی که به سوالات کسپر داده ام باید اعمال بشه یگه درسته؟
------------
اون تست فایرال رو هم به عنوان مثال گفتم و تنظیماتش برام یه سری مشکلات پیش آورد که تغییر دادم.بگذریم،مهم نیست
-----------
علی جان شرمنده میکنی.خودم زیاد یادم نیست.منظور شما همون اتصال برنامه ها بود؟بابا چه پشتکاری داری هیچ سوالی رو بی جواب نمیذاریماشاا...
![]()
ممنونانجام دادم و دقیقا چیزی بود که میخواستم.ممنونجالب اینکه در بخش nework rules گزینه prompt for action هست که وقتی اون گزینه select action automaticaly تیک داشته باشه عملا بکار نمیاد.من قبلا میگفتم چرا کار نمیکنه!!
فقط سوالم این هست که با زدن یا برداشتند تیک select action automaticaly در قوانین برنامه ها که تغییری ایجاد نمیشه؟مثلا من اون تیک رو فعال میکنم اما در هنگام نصب یا اجرای یک برنامه اون رو برمیدارم تا کنترل بیشتری داشته باشم،بعد دوباره اون رو فعال میکنم.حالا جوابهایی که به سوالات کسپر داده ام باید اعمال بشه یگه درسته؟
------------
اون تست فایرال رو هم به عنوان مثال گفتم و تنظیماتش برام یه سری مشکلات پیش آورد که تغییر دادم.بگذریم،مهم نیست
-----------
قوانینی که در حالت تعاملی و اتوماتیک ساخته میشه با سویچ بین این دو حالت تغییر پیدا نمیکنه .
مثلا برنامه ای در حالت تعاملی می خواد به شبکه دسترسی داشته باشه و کسپر شما رو مطلع میکنه وبرای اون برنامه طبق گزینه هایی که پیش روی شما میزاره قانون اعمال میکنید حالا اگه کسپر بره رو حالت اتوماتیک باز هم اون قوانینی که شما در حالت تعاملی اعمال کردید اجرا میشه
ببنید من برنامه یاهو مسنجر در حالت تعاملی اجرا کردم و می خواست به شبکه متصل بشه وبا الارم کسپر مواجه شدم و دسترسی رو مسدود کردم بعد تیک حالت اتوماتیک رو فعال کردم و باز هم در حالت اتوماتیک برنامه توانایی وصل شدن به شبکه رو نداشت چون قبلا در حالت تعاملی برای برنامه قانون ساخته شده.پس با فعال بودن و یا فعال نبودن بخش Interactive protection تغییری در قوانین اعمال نمیشه این بخش فقط برای ساخت قوانین و ....با کاربر در حالت تعامل وارد عمل میشه و نحوه مقابله با تهدیدات و ... رو بر عهده کاربر میزاره اما در حالت اتوماتیک کسپر طبق قوانین پیشفرضی که خود شرکت کسپرسکی طراحی کرده عمل میکنه.
در مورد گزینه prompt for action در حالت اتوماتیک حق با شماست عملا در این حالت بی استفاده میشه.
![]()
تریال ریست واسه نسخه ی kaspersky antivirus 2013 کار میکنه؟
فقط میخوام ۳۰ روز تریال استفاده کنم بعد ریست کنم ۳۰روز دیگه شارژ کنم
اگه دیگه راهی نیست میخوام از کلید استفاده کنم
فعلا نسخه ۲۰۱۰ استفاده میکنم
ممنون
از تاریخ آپدیت خود کسپر
یعنی در واقع این برنامه با توجه به تاریخ آپ بودن خود آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی ، اینا رو آپدیت میکنه
سلام
بله تریال ریست برای نسخه 2013 وجود داره لینک پایین ببنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میدونه این مشکل از چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو سیستم خانگیم درست کار میکنه ولی رو لپ تاپ تازگیا این ارور رو میده و وصل نمیشه!!
Last edited by Captain; 06-06-2013 at 14:57.
پیغام داده که شبکه داخلی شما رمزگذاری نشده است و پیشنهاد داده که از قسمت تنظیمات رمزگذاری استفاده کنید.
سلام
با توجه به اینکه اکثرا از کلید غیر قانونی استفاده میکنیم اگه با این کلید از داخل خود kav به ورژن بالاتر ارتقاء بدیم کلیدش بلوک میشه؟
الان نسخه g برای kis اومده ایاه این به این معنیه که نسخه kav هم ورژن جدیدش اومده؟![]()
سلام
دوستان تو سایت کسپر آخرین ورژن رو ننوشته چنده الان آخرین ورژنkis 2013چیه??
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)