تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 421 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان من یک مشکل اجتماعی دارم...مثلا امروز رفته بودم بانک برای افتتاح حساب..هر چی به نوبتم نزدیک تر می شدم استرس بیشتر می گرفت منو...نمی دونم چرا!
    امروز اوجش بود دیگه.. بعضی وقت ها کارهای اداری همین مشکل برام پیش میاد مخصوصا اونایی که باید توی نوبت باشیم. من 20 سالمه پسر.
    قبل از اینکه نوبتتون برسه حرفهایی رو که قصد گفتنش رو دارید چندبار با خودتون تکرار کنید این تا حدی میتونه بهتون کمک کنه که استرستون کم بشه وقته صحبت کردن
    وقتی نوبتتون شد سعی کنید چند جمله اول چیزای روتین بگید تا بعدش راحتتر حرفتون رو بتونید بگید((مثلا :سلام روزتون بخیر ، خسته نباشید و...))

2. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

مرسی از دوستان.. اتفاقا قبل از نوبت روی حرفام فکر کردم ولی باز هم استرس داشتم..یکم خجالتی هستم.. به نظر خودم اعتماد به نفس کافی هم ندارم..
    فقط یک سوال دیگه داشتم..به نظرتون عیب ظاهری در یک نفر باعث میشه که دوستانش کم محلی کنند؟؟ مثلا زود سفید شدن مو مشکل من هست.
    Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

مرسی از دوستان.. اتفاقا قبل از نوبت روی حرفام فکر کردم ولی باز هم استرس داشتم..یکم خجالتی هستم.. به نظر خودم اعتماد به نفس کافی هم ندارم..
    فقط یک سوال دیگه داشتم..به نظرتون عیب ظاهری در یک نفر باعث میشه که دوستانش کم محلی کنند؟؟ مثلا زود سفید شدن مو مشکل من هست.
    عیب ظاهری بستگی داره منظورتون چی باشه؟
    مثلا یکی بینیش بزرگ باشه یا موهاش یکم سفید؟ اگه منظورتون از عیب ظاهری اینه خیر باعث راندن دوستا نمیشه .
    اتفاقا برعکس زیادی بی عیب بودن باعث راندن دوستان میشه چراکه به شما حسد میورزند.
    علت اصلی کم محلی دوستان شاید اینه که رفتارهاشون با رفتار شما سازگار نیست و یه جورایی مخالف همید از همه لحاظ.

5. 5 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

عیب ظاهری بستگی داره منظورتون چی باشه؟
    مثلا یکی بینیش بزرگ باشه یا موهاش یکم سفید؟ اگه منظورتون از عیب ظاهری اینه خیر باعث راندن دوستا نمیشه .
    اتفاقا برعکس زیادی بی عیب بودن باعث راندن دوستان میشه چراکه به شما حسد میورزند.
    علت اصلی کم محلی دوستان شاید اینه که رفتارهاشون با رفتار شما سازگار نیست و یه جورایی مخالف همید از همه لحاظ.
    اوکی مرسی از شما... علت همین سفید شدن 40 درصد مو در سن 20 سالگی
    بحث دوست در صفحه های قبلی بحث شده و ازش چیزای زیادی یاد گرفتم و این که نباید به 95درصد از افراد زیادی توجه داشت و خودم همه ی بحث های این تاپیکو هر روز دنبال می کنم.

7. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

البته سفیدی مو که بد نیست یعنی کاملا قابل جبرانه...یکسری رنگ موی طبیعی قلمی هست مخصوص اقایون خیلی راحت قابل حل هست...
    از این مورد که بگذریم بله تعدادی از افراد متاسفانه دیدگاه ظاهربینانه دارن خصوصا سن های پایینتر
    ولی خب خیلی ها هم فاکتورهای دیگه در دوستی براشون مهمه
    اما به نظر من کسی که فکر میکنه ظاهرش مشکلی داره باید به وسیله دیگه ای جبران کنه تا متمایز باشه!
    مثلا اطلاعاتش رو بالا ببره تا صاحب نظر باشه
    یا به ظاهر و لباسش اینقدر برسه که خاص باشه
    و مواردی از این دست باعث میشه که اعتماد به نفس خودش هم بالا بره

9. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان من یک مشکل اجتماعی دارم...مثلا امروز رفته بودم بانک برای افتتاح حساب..هر چی به نوبتم نزدیک تر می شدم استرس بیشتر می گرفت منو...نمی دونم چرا!
    امروز اوجش بود دیگه.. بعضی وقت ها کارهای اداری همین مشکل برام پیش میاد مخصوصا اونایی که باید توی نوبت باشیم. من 20 سالمه پسر.
    علاوه بر نکاتی که دوستان گفتن، برای غلبه بر این استرس شما میتونید دو کار دیگه هم بکنید.
    1. همه ما در انجام کارهایی که مهارت کافی درش نداریم دچار استرس میشیم، سعی کنید این کار رو زیاد انجام بدین، بقول یه بزرگ از هر چیزی ترسیدی به جای فرار از اون خودت رو بنداز توش! بعد میبینی که ترست خیلی خیلی بزرگتر از خود اون چیز بوده
    2. کارمند، دکتر، مهندش و ... رو افراد خاصی در نظر نگیر، با بابات یا برادرت چقد راحتی! بقیه مردم هم همینن، فرض کن داری با پدرت یا برادرت حرف میزنی، راحت و مودب،

11. 8 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

با اجازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه پست قبل :

3 - البته احتیاط قبل از شناخت هم مهمه . بعضیها خیلی نمیشه باهاشون راحت صحبت کرد ولی من تجربه کردم حدود 90 درصد افراد غریبه مشکلی ندارن. میشه از صف نانوایی شروع کرد
    معمولا پیرمرد ها بهترین همکلام میشن چون تجربه بالایی دارن و راحت هیجان زده نمیشن.

13. 5 کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . یکی از فامیلای دورمون تازه اومده تو لاین چند روزه همش داره پیام میده تا بهشم دیر پیام میدم نارحتم میشه
    جیکارش کنم ؟ نمیزاره درس بخونم
    باهاش رودر وایسی هم دارم. جواب کوتاهم میدم باز نمیفهمه . اصلا جرات ندارم برم تو لاین دیگه
    تازه میدونه مادربزگرم مریضه همش مراقب اونم بازم تا دیر جواب میدم گریش در میاد
    Last edited by roya.rashidi; 01-09-2014 at 23:40. دليل: تازه میدونه مادربزگ....

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

وقتی که توی جمع بودین ، اگه بازم تکرار کردن ایندفعه با صدای بلند و اخم دوتا جواب سنگین بهشون بده که حساب کار دستشون بیاد!!!! این جمله رو هم بگو : خجالت نمیکشی! یکبار عین بچه ها رفتار کردی هیچی نگفتم گذاشتم پای کم عقلیت! بار دوم غلط اضافی کردی و به احترام خانواده که کنارت بودن هیچی نگفتم . شورشو دراوردی دیگه ، لوس بی نمک . دلقک بازی هم حدی داره!! یک ذره خجالت بکش!! با یه مسخره عین خودت شوخی کن

پ ن : نمیگم احل شوخی و مسخره بازی نباش گرامی!!!! اتفاقا تا جایی که میتونی شاد زندگی کن
    منظورم از توضیحاتی که دادم این بود :: فقط با رفیقای صمیمیت شوخی کن

Sent from my iPhone 5S using tapatalk
    داداش داد زدن بلند توجمع به کسی که داره مسخرت میکنه تاهمه بشنون
    به این ادما چیزمیگن عیب دی
    این کارو تنهایی میتونن تک به تک سنگاشونو باهم بازکنن یا طرف حالیش نشد یک جایه خلوت ترتیبشو بده یاحالیش کنه

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

دوستان من یک مشکل دارم اینه که رفتارم با افرادمسن خوب نیست مثلا یک پیرمرد وببینم قیافش ضایع باشه همون جا جلوش کلی میخندم وبهش میگم چه قیافه مسخره ای یا تواوتوبوس باکسایی که پیرن شوخی میکنم اونایی که نشستن پیرباشن باهاشون دست میدم وبازور جاشونو میگیرم سرهمین کار چندبار دعوام شده ودادوبیداد باید چیکارکنم اخه خیلی کیف میده لذت برام داره باید چیکارکنم این مشکلم رفع بشه اصلادست خودم نیست والدین هم ازکارمن ناراضین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •