تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 405 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر روی پارکینگ نباشه دوتا 10 پره تو خواب و 2 تا 15 پره توی پذیرای.
    برای یک واحد 75 متری که دو اتاق خواب 9 متری داره حدودا چند پره رادیاتور واسه هال و اتاق ها باید گذاشته بشه ؟ برای شهر کرج.

2. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

با سلام وخسته نباشيد چند سوال در مورد پكيج بود كه لطفا راهنمايي فرماييد
    ما در يك آپارتمان با موتور خانه مركزي زندگي ميكنيم و 14 واحد هستيم آيا تغيير طرح به پكيج مشكل ايجاد نميكنه
    1- در حال حاضر بهترين مارك پليج از هر لحاظ كيفيت صدا خرابي خدمات بعد از فروش كدام شركت است؟
    2- آيا روشن بودن پلج در زمان مسافرت جهت گرم نگه داشتن خانه خطرناك است؟
    3- گذاشتن پكيج در تراست مسقف مشكل ايجاد نميكند؟
    4- در مورد سختي گير آب هم توضيح دهيد كه چه نوع و كجا بايد نصب شود با تشكر فراوان
    جناب تعمير كار سوال من جا مونده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام

دوستان متخصص کیفیت پکیج پاوینیر گلدیران را برای واحد 95 متری که آفتابگیر نیست تایید میکنند؟

کیفیت قطعات این پکیج و خدمات پس از فروشش چطوره ؟

این پکیج قطعات چینی زیاد داره ؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

ما در يك آپارتمان با موتور خانه مركزي زندگي ميكنيم و 14 واحد هستيم آيا تغيير طرح به پكيج مشكل ايجاد نميكنه
    1- در حال حاضر بهترين مارك پليج از هر لحاظ كيفيت صدا خرابي خدمات بعد از فروش كدام شركت است؟
    4- در مورد سختي گير آب هم توضيح دهيد كه چه نوع و كجا بايد نصب شود با تشكر فراوان
    اگر سیستم لوله کشی شما برای هر واحد جداگانه باشه و هر واحد در داخل موتورخانه یک شیر رفت و یک شیر برگشت داشته باشه میتونید لوله کشی را به پکیج تغییر بدید.و از همین لوله کشی قدیمی استفاده کنید. و یک سری تغبراتی هم باید در لوله کشی ایجاد کنید و مکان مناسبی برای نصب پکیج در داخل هر واحد پیداکنید.
    ولی اگر لوله کشی شما به صورت رایزری باشه و هر رایزر مربوط به رادیاتورهای یک قسمت ساختمان باشه ( به طور مثال رادیاتورهای حمام تمامی واحدها از یک لوله اصلی منشعب شده باشه یا رادیاتور تمام اتاق خوابهای که روی همدیگر قرار دارند از یک لوله اصلی منشعب شده باشه )،باید برای نصب پکیج از دوباره لوله کشی را انجام بدید. و نمیتونید از لوله کشی قبل استفاده کنید.
    2- در مورد مارکهای مختلف خیلی بحث شده اگر یک گشتی توی این صفحات بزنید چیزهای زیادی دستگیرتون میشه.
    3-فقط پیکج های فن دار را میتونید در تراس نصب کنید.
    4-سختی گیر زیر پکیج و بر روی لوله آب سرد ورودی نصب میشه. اقسام مختلفی داره که در صفحه قبلی جواب دادم.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر سیستم لوله کشی شما برای هر واحد جداگانه باشه و هر واحد در داخل موتورخانه یک شیر رفت و یک شیر برگشت داشته باشه میتونید لوله کشی را به پکیج تغییر بدید.و از همین لوله کشی قدیمی استفاده کنید. و یک سری تغبراتی هم باید در لوله کشی ایجاد کنید و مکان مناسبی برای نصب پکیج در داخل هر واحد پیداکنید.
    ولی اگر لوله کشی شما به صورت رایزری باشه و هر رایزر مربوط به رادیاتورهای یک قسمت ساختمان باشه ( به طور مثال رادیاتورهای حمام تمامی واحدها از یک لوله اصلی منشعب شده باشه یا رادیاتور تمام اتاق خوابهای که روی همدیگر قرار دارند از یک لوله اصلی منشعب شده باشه )،باید برای نصب پکیج از دوباره لوله کشی را انجام بدید. و نمیتونید از لوله کشی قبل استفاده کنید.
    2- در مورد مارکهای مختلف خیلی بحث شده اگر یک گشتی توی این صفحات بزنید چیزهای زیادی دستگیرتون میشه.
    4-سختی گیر زیر پکیج و بر روی لوله آب سرد ورودی نصب میشه. اقسام مختلفی داره که در صفحه قبلی جواب دادم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام آقای تعمیر کار سوال من در مورد پکیج های فرولی مدل دیواتک است ،آیا بستن شیرهای زیر پکیج تاثیری در کارکرد پکیج دارد چون رادیاتورها نشتی دارند شیرها بسته شده است و سوال دیگر صدای پکیج که باباز کردن آب گرم ایجاد می شود چگونه بر طرف می شود دستگاه fh می زند ولی باز هم صدا می دهد راهنمایی کنید بیشتر خانه ها درفصل گرم سال شیرهای رفت وبرگشت را می بندند آیا بستن این شیرها با توجه به این که پکیجها دارای بای پاس هستند باز هم اشکال دارد بیشتر توضیح دهید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام.
    ما پکیج باکسی مدل لونا داریم و رادیاتورها پنلی هستند. از وقتی هوا گرم شده گزینه روشن بودن رادیاتورها را در پکیج آف کردیم البته شب ها مجدد روشن می کردیم فشار پکیج در این حالت افت نمیکرد . در حال حاضر رادیاتورها کلا خاموشند ؛ تا چند روز پکیج خوب کار می کرد ولی فشار پکیج چند بار به صفر رسیده و خطا داد ، هواگیری کردم ، پکیج خوب کار می کرد اما امروز دوباره فشار به صفر رسید مجدد پکیح هواگیری کردم و شیرهای تنظیم دمای رادیاتور را بستم .فورا شیرها شروع به نشتی کردند. حالا فشار پکیج روی 1.7 هست اما هنوز روشن نکردم. سوالم اینجاست که اگر پکیج را روشن کنم (فقط آب گرم) باز هم فشار افت می کند و سوال دوم آیا نشتی رادیاتورها طبیعی بوده؟
    بطور کلی تنظیم رادیاتورها و پکیج برای تابستان چگونه است؟
    با تشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid_306's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

قیمت این نوع سخت گیرها رو میدونید چنده؟ کاراییشون نسبت به نوع مگنتیک بیشتره یا کمتر؟ چه برندی رو پیشنهاد میدید؟ آیا این نوع هم بعد از چند مدت باید تعویض بشه؟ اینا فشار آب رو کم نمی کنند؟
    رسوب گير كارتريجي ايمر گاس از نوع مغناطیسی هست یا نوع دیگه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خيلي ممنون از پاسختون فقط يك سوالم موند كه چند روز نبودن در خانه و روشن بودن مخصوصا در زمستان كه خونه سرد ميشه اگر خاموش باشه خطرناك نيست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام.
    ما پکیج باکسی مدل لونا داریم و رادیاتورها پنلی هستند. از وقتی هوا گرم شده گزینه روشن بودن رادیاتورها را در پکیج آف کردیم البته شب ها مجدد روشن می کردیم فشار پکیج در این حالت افت نمیکرد . در حال حاضر رادیاتورها کلا خاموشند ؛ تا چند روز پکیج خوب کار می کرد ولی فشار پکیج چند بار به صفر رسیده و خطا داد ، هواگیری کردم ، پکیج خوب کار می کرد اما امروز دوباره فشار به صفر رسید مجدد پکیح هواگیری کردم و شیرهای تنظیم دمای رادیاتور را بستم .فورا شیرها شروع به نشتی کردند. حالا فشار پکیج روی 1.7 هست اما هنوز روشن نکردم. سوالم اینجاست که اگر پکیج را روشن کنم (فقط آب گرم) باز هم فشار افت می کند و سوال دوم آیا نشتی رادیاتورها طبیعی بوده؟
    بطور کلی تنظیم رادیاتورها و پکیج برای تابستان چگونه است؟
    با تشکر فراوان
    سلام مجدد
    من دوباره دیروز پکیج را روشن کردم درحالت تابستانه. فشار 1.7 بود اما امروز فشار به 0.7 رسید. (شیرهای تنظیم دمای رادیاتورها را بستم ولی نمیدونم اسم شیرها رفت هست یا برگشت؟)
    ممنون میشم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •