اگر روی پارکینگ نباشه دوتا 10 پره تو خواب و 2 تا 15 پره توی پذیرای.
اگر روی پارکینگ نباشه دوتا 10 پره تو خواب و 2 تا 15 پره توی پذیرای.
جناب تعمير كار سوال من جا مونده
با سلام
دوستان متخصص کیفیت پکیج پاوینیر گلدیران را برای واحد 95 متری که آفتابگیر نیست تایید میکنند؟
کیفیت قطعات این پکیج و خدمات پس از فروشش چطوره ؟
این پکیج قطعات چینی زیاد داره ؟
اگر سیستم لوله کشی شما برای هر واحد جداگانه باشه و هر واحد در داخل موتورخانه یک شیر رفت و یک شیر برگشت داشته باشه میتونید لوله کشی را به پکیج تغییر بدید.و از همین لوله کشی قدیمی استفاده کنید. و یک سری تغبراتی هم باید در لوله کشی ایجاد کنید و مکان مناسبی برای نصب پکیج در داخل هر واحد پیداکنید.
ولی اگر لوله کشی شما به صورت رایزری باشه و هر رایزر مربوط به رادیاتورهای یک قسمت ساختمان باشه ( به طور مثال رادیاتورهای حمام تمامی واحدها از یک لوله اصلی منشعب شده باشه یا رادیاتور تمام اتاق خوابهای که روی همدیگر قرار دارند از یک لوله اصلی منشعب شده باشه )،باید برای نصب پکیج از دوباره لوله کشی را انجام بدید. و نمیتونید از لوله کشی قبل استفاده کنید.
2- در مورد مارکهای مختلف خیلی بحث شده اگر یک گشتی توی این صفحات بزنید چیزهای زیادی دستگیرتون میشه.
3-فقط پیکج های فن دار را میتونید در تراس نصب کنید.
4-سختی گیر زیر پکیج و بر روی لوله آب سرد ورودی نصب میشه. اقسام مختلفی داره که در صفحه قبلی جواب دادم.
اگر سیستم لوله کشی شما برای هر واحد جداگانه باشه و هر واحد در داخل موتورخانه یک شیر رفت و یک شیر برگشت داشته باشه میتونید لوله کشی را به پکیج تغییر بدید.و از همین لوله کشی قدیمی استفاده کنید. و یک سری تغبراتی هم باید در لوله کشی ایجاد کنید و مکان مناسبی برای نصب پکیج در داخل هر واحد پیداکنید.
ولی اگر لوله کشی شما به صورت رایزری باشه و هر رایزر مربوط به رادیاتورهای یک قسمت ساختمان باشه ( به طور مثال رادیاتورهای حمام تمامی واحدها از یک لوله اصلی منشعب شده باشه یا رادیاتور تمام اتاق خوابهای که روی همدیگر قرار دارند از یک لوله اصلی منشعب شده باشه )،باید برای نصب پکیج از دوباره لوله کشی را انجام بدید. و نمیتونید از لوله کشی قبل استفاده کنید.
2- در مورد مارکهای مختلف خیلی بحث شده اگر یک گشتی توی این صفحات بزنید چیزهای زیادی دستگیرتون میشه.
3-فقط پیکج های فن دار را میتونید در تراس نصب کنید.
4-سختی گیر زیر پکیج و بر روی لوله آب سرد ورودی نصب میشه. اقسام مختلفی داره که در صفحه قبلی جواب دادم.
سلام آقای تعمیر کار سوال من در مورد پکیج های فرولی مدل دیواتک است ،آیا بستن شیرهای زیر پکیج تاثیری در کارکرد پکیج دارد چون رادیاتورها نشتی دارند شیرها بسته شده است و سوال دیگر صدای پکیج که باباز کردن آب گرم ایجاد می شود چگونه بر طرف می شود دستگاه fh می زند ولی باز هم صدا می دهد راهنمایی کنید بیشتر خانه ها درفصل گرم سال شیرهای رفت وبرگشت را می بندند آیا بستن این شیرها با توجه به این که پکیجها دارای بای پاس هستند باز هم اشکال دارد بیشتر توضیح دهید
سلام.
ما پکیج باکسی مدل لونا داریم و رادیاتورها پنلی هستند. از وقتی هوا گرم شده گزینه روشن بودن رادیاتورها را در پکیج آف کردیم البته شب ها مجدد روشن می کردیم فشار پکیج در این حالت افت نمیکرد . در حال حاضر رادیاتورها کلا خاموشند ؛ تا چند روز پکیج خوب کار می کرد ولی فشار پکیج چند بار به صفر رسیده و خطا داد ، هواگیری کردم ، پکیج خوب کار می کرد اما امروز دوباره فشار به صفر رسید مجدد پکیح هواگیری کردم و شیرهای تنظیم دمای رادیاتور را بستم .فورا شیرها شروع به نشتی کردند. حالا فشار پکیج روی 1.7 هست اما هنوز روشن نکردم. سوالم اینجاست که اگر پکیج را روشن کنم (فقط آب گرم) باز هم فشار افت می کند و سوال دوم آیا نشتی رادیاتورها طبیعی بوده؟
بطور کلی تنظیم رادیاتورها و پکیج برای تابستان چگونه است؟
با تشکر فراوان
رسوب گير كارتريجي ايمر گاس از نوع مغناطیسی هست یا نوع دیگه؟
خيلي ممنون از پاسختون فقط يك سوالم موند كه چند روز نبودن در خانه و روشن بودن مخصوصا در زمستان كه خونه سرد ميشه اگر خاموش باشه خطرناك نيست
سلام مجدد
من دوباره دیروز پکیج را روشن کردم درحالت تابستانه. فشار 1.7 بود اما امروز فشار به 0.7 رسید. (شیرهای تنظیم دمای رادیاتورها را بستم ولی نمیدونم اسم شیرها رفت هست یا برگشت؟)
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)