لطفا اگه دارین چند تا wallpaper با کیفیت و باحال از Assassin;s creed برام بزارین
لطفا اگه دارین چند تا wallpaper با کیفیت و باحال از Assassin;s creed برام بزارین
آقا امین این هم یه چند تا واسه شما با این که تکراری بودن همشون :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیزم اگه واسه امضای من میخوای بفرما :
اگه میشه واسه من چند تا عکس (ترجیحا پشت سفید) از این بازیای جدید مثل استریت پرو و کال آف داتی 4 و کلا چند تا از بازیای جدید میخواستم ! لطف کنید منو شرمنده خودتون کنید !
از بازی NFS ProStreet
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم چند تا از بازی Call Of Duty 4کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیتونی از این چند تا هم استفاده کنی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعزیز میخوام از اینا یه چیز توپی در بیاری ! ممنون میشم .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده عزیز من که چیزی واست پیدا نکردم .ميگم بر و بچ عزيز چند تا والپر دقيقا از چهره ---- ميخواهم كه كيفيتش خوب باشه و در حد اواتور اينجا باشه و عكسش توي انجمن تكراري نباشه
مرسي
دوست من اینا هم هست میتونی استفاده کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اقا یون می تونن فایل هارو در قالب یک فایل زیپ در یک سایت با قابلیت پشتیبانی از فایل اپلود کنن لطفا در ریپشر نزارید
خیلی ممنونم ! سعی میکنم در اسرع وقت واست حاضرش کنم !
Last edited by RohAm Ram2; 25-10-2007 at 06:39.
عزیز منظورت کدوم فایل هاست ؟سلام اقا یون می تونن فایل هارو در قالب یک فایل زیپ در یک سایت با قابلیت پشتیبانی از فایل اپلود کنن لطفا در ریپشر نزارید
خواهش میکنم عزیزم . قابلی نداشت .خیلی ممنونم ! سعی میکنم در اسرع وقت واست حاضرش کنم !
حاجی همین فایل هایی که می زارین اگه زیپش همبزارید ممنون می شم
بابا يعني هيچكي پيدا نكرد؟
توي اواتور بعضي از بچه ها هستش كه
منتظرم![]()
از کجا میدونی آواتار این بعضی ها که میگی والپیپر هست . شاید عکس کوچکه که از توی یه والپیپر درمیارن .
خودت توی گوگل یه سرچ بزن پیدا میکنی ولی نه والپیپر .
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)