تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 214 از 337 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام دوستان من سه تا سیستم دارم که با هاب به هم متصل شده اند و روی هر سه تا هم ویندوز7 دارم می خواهم بدونم چطوری می توانم یک برنامه رو روی یک نصب کنم و بقیه بتونن از آن استفاده کنند یعنی بنا نباشد یک برنامه را روی هر سه تا سیستم نصب کنم.
    مثلا آفیس را روی یکیشون نصب کنم و بقیه از او.ن استفاده کنند یا هر برنامه دیگری؟
    با تشکر
    فكر كنم شما به يه برنامه ى نياز داشته باشيد كه بتونه اون برنامه هاى رو كه گفتيد براتون از طريق وب براتون publish كنه مثل citrix اما خوب میشه از microsoft terminal service هم استفاده كرد

2. این کاربر از siyanor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون مي شوم اگه بيشتر توضيح بدین
    با تشکر
    ببین شما باید یک سیستم با سیستم عامل سرور داشته باشی و یک محیط دومین ایجاد کنی و سپس همونطور که دوسمون گفتن میتونی با استفاده از Terminal Services این عمل رو انجام بدی که توضیحاتش و نحوه کار باهاش خیلی مفصل هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان و اساتيد محترم سلام
    لطفا كمكم كنيد نياز به راهنمايي دارم

يه كارخونه اي هست تو شهرستان شهريار منطقه فردوسيه كه ADSL ساپورت نميكنه
    دفتر شركت هم واقع در تهرانه كه ADSL داره
    ما محيط كارخونه رو با هشت تا دوربين تجهيز كرديم كه ميخوايم با يه دستگاه DVR انتقال تصوير به دفتر شركت واقع در تهران داشته باشيم كه تو طول روز بصورت دائم و زنده پخش كنه و بتونم حتي با لب تاپم در منزل كانكت بشم و دوربين ها رو ببينم
    باتوجه به اينكه اون منطقه ADSL ساپورت نميكنه پوشش WIMAX هم نداره به نظرم تنها راهي كه ميمونه دكل WIRELESS هست كه از يه شركتي اونجا تهيه بشه
    سوال من در اين مورد هست كه اگه من اينترنت وايرلس رو تهيه كنم هم ميخوام انتقال تصوير رو به تهران داشته باشم هم ميخوام اينترنتش رو با مكاني كه حدودا 6 كيلومتر از دكل فاصله داره شير كنم آيا امكانش هست؟
    يكي از دوستان كه از شبكه سردرمياره ميگه كه ميشه
    خواهشا بهترين راه رو معرفي كنيد و بگيد كه دقيقا چه تجهيزاتي نياز دارم
    نكته : تو محيط كارخونه ميخوام اينترنت هم از طريق لب تاپ و هم از طريق موبايل كانكت بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

salam manam mitonam
    toie mcse ccna security , chand ta chiz dige ie komakhaie kochik bokonam

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

salam manam mitonam
    toie mcse ccna security , chand ta chiz dige ie komakhaie kochik bokonam
    سلام و خوش آمدید.

لطفا فارسی تایپ نکنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام و خوش آمدید.

لطفا فارسی تایپ نکنید.
    شرمنده حتما

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام.
    میخواستم بدونم با استفاده از روتر میشه اطلاعات هارد اکسترنال western digital My Book Live را بصورت وایرلس share کرد؟
    مودم وایرلس چه مارک و مدلی برای این کار لازمه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من برای شرکتم میخوام دکل وایرلس بگیرم
    منزل هم ADSL دارم داخل شرکت هشت عدد دوربین دارم که میخوام انتقال تصویر داشته باشم به منزل و هرمکانی که به اینترنت دسترسی داشته باشم حتی شهرستان
    چند سوال :
    1- حداقل پهنای باند باید چقدر باشه؟ مناسبش کدومه؟
    2- میخوام اینترنت شرکت رو بصورت وایرلس تو اتاق ها و محوطه داشته باشم هم لپ تاپ هم موبایل
    چه اکسس پوینتی بگیرم که اذیتم نکنه و پهنای باندم رو دچار مشکل نکنه؟؟؟
    3- میخوام اینترنت وایرلس شرکت رو با یه نقطه سومی که از شرکت 9 کیلو متر فاصله داره و مانع بزرگی سرراهش نیست شیر کنم
    تجهیزات چی میخواد؟ چه مارکی؟ لطفا بهترین و به صرفه ترین رو معرفی کنید.

4- آیا نانو بریج25 خوبه جواب میده؟شنیدم تا 14 کیلومتر هم نصب کردن

5- من که میخوام از ISP بگیرم از اینترنتم هم به یه نقطه سومی شیر داشته باشم آیا مثلا نانو بریج سه عدد نیاز دارم؟

6- آیا تو نقطه سوم هم به مودم نیاز دارم؟ اگه جواب مثبته چی بگیرم ؟؟؟

باتشکر اگه راهنماییم کنید سریع اقدام میکنم ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    ما توي شركتمون يه دومين داريم.سرورمون ويندوز سرور 2008 هست و همه كلاينت ها ويندوز ايكس پي سرويس پك 2.
    من مامور شدم تا ويندوز سيستم مدير شركت رو عوض كنم.ويندوز رو عوض كردم و Computer Name رو هم همون اسم سابق قرار دادم.موقعي كه ميخواستم اسم دومين رو به ويندوز بدم ازم يوزر نيم و پسورد ادمين روي سرور رو ميخواست كه با وارد كردن اكانت ادمين جوين دومين شد.
    اما بعد از اينكه با همين اكانت ادمين به دومين لاگين كردم ديدم دسترسي هاي يوزرم مثل سابق نيست و حتي فايل هاي اجرايي رو اجازه باز كردن نيمده يعني سطح دسترسي يوزر مدير شركت از بعد ويندوز عوض كردن خيلي كمتر شده.چه كار كنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ما توي شركتمون يه دومين داريم.سرورمون ويندوز سرور 2008 هست و همه كلاينت ها ويندوز ايكس پي سرويس پك 2.
    من مامور شدم تا ويندوز سيستم مدير شركت رو عوض كنم.ويندوز رو عوض كردم و Computer Name رو هم همون اسم سابق قرار دادم.موقعي كه ميخواستم اسم دومين رو به ويندوز بدم ازم يوزر نيم و پسورد ادمين روي سرور رو ميخواست كه با وارد كردن اكانت ادمين جوين دومين شد.
    اما بعد از اينكه با همين اكانت ادمين به دومين لاگين كردم ديدم دسترسي هاي يوزرم مثل سابق نيست و حتي فايل هاي اجرايي رو اجازه باز كردن نيمده يعني سطح دسترسي يوزر مدير شركت از بعد ويندوز عوض كردن خيلي كمتر شده.چه كار كنم؟
    سلام.

شما باید اولا کامپیوتر رو Disjoin میکردی بعد Object کامپیوتر مدیر رو از توی اکتیو دایرکتوری پاک کنی و پس از نصب مجدد ویندوز ، سیستم رو ترجیحا با یک Computer Name جدید به دومین Join کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •