تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 2608 اولاول ... 1141642042102112122132142152162172182242643147141214 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 26071

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من رفتم درخواست بدم گفت هنوز اون قضیه پیش پرداخت ابلاغ نشده ! بعد گفتم خوب الان با اجاره نامه میدین دیگه ! گفت آره رفتم اجاره نامه رو بردم حالا شروع کرد به .... شر جدید گفتن ! یه اینترنت زپرتی میخواین بدین بمپ اتم که ثبت نام نمیکنین ! یه کارایی رو گفت باید انجام بدم که برای اقامت تو کشور خارجی هم انجام نمیدن ! یه 1000 تایی تاییدیه میخواست خاک تو سرشون کنن

از یه طرف هم سایت اعلام کرده که پیش پرداخت از 15 تصویب شده ! ولی هنوز انگار نه انگار پولم مبخوان بگیرن ناز دارن !!!!!!

ولی گفت با یه کارت دانشجویی هم 256 میدن !

من الان خودم پارس دارم سرعت دانلود خوبی داره این مخابرات رو برای بازی میخوام ! اصلا به درد بازی آنلاین میخوره ؟؟؟ چون پارس واقعا پینگش ترکیده هست !
    اره پارس اصلا به درد بازی نمیخوره . مخابرات هم الان من دارم تنها مشکلی که دارم با خارجی هاست . من فیفا ارجینال بازی میکنم که سرورهاش خیلی قویه . LOL هم میزدم که چون با خارجی ها بود لگ داشت ولی قابل بازی بود .
    فقط الان مدتیه که به خاطر این اتفاقات اخیر که واسه اینترنت میفته سرعتها به ... رفته که کلا نمیشه انلاین زد .
    تقریبا میتونم بگم کل این سه ماهه اخر که مخابرات رو شارژ کردم اصلا نتم خوب نبود و همیشه قطعی و ... داشت . ولی قبلش خیلی خوب بود . محدودیت حجمی هم که نداری برو حالش رو ببر (من فیفا که میزنم هر بازی تقریبا 10 مگ میشه)
    من مخابرات 512 نامحدود دارم سه ماهی 64 تومن .

2. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من دبروز رفتم خونه میخواستم به اینترنت وصل شم این ارور رو میداد:

قبلا سالم بود، دیروز اینطوری شده بود. مشکل از کامپیوتر منه یا از مخابرات؟ چیکار باید بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تجریش

پيش فرض

سلام
    دوستان یه چند نفر یه لطفی بکنن بگن سرعت اینترنت 256 شون چه جوریه؟(موندم بین داتک و مخابرات کدوم رو بگیرم،البته برام سرعت مهم هست و زیاد دانلود نمیکنم و بیشتر وقت ها برای دانلود میرم دانشگاه،برای قیمتش هم نهایتا تا 13 تومن میتونم ماهی بدم)
    Last edited by Alli13; 14-02-2012 at 11:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اره پارس اصلا به درد بازی نمیخوره . مخابرات هم الان من دارم تنها مشکلی که دارم با خارجی هاست . من فیفا ارجینال بازی میکنم که سرورهاش خیلی قویه . LOL هم میزدم که چون با خارجی ها بود لگ داشت ولی قابل بازی بود .
    فقط الان مدتیه که به خاطر این اتفاقات اخیر که واسه اینترنت میفته سرعتها به ... رفته که کلا نمیشه انلاین زد .
    تقریبا میتونم بگم کل این سه ماهه اخر که مخابرات رو شارژ کردم اصلا نتم خوب نبود و همیشه قطعی و ... داشت . ولی قبلش خیلی خوب بود . محدودیت حجمی هم که نداری برو حالش رو ببر (من فیفا که میزنم هر بازی تقریبا 10 مگ میشه)
    من مخابرات 512 نامحدود دارم سه ماهی 64 تومن .
    ميشه PES و يا FIFA رو آنلاين بازي كرد ؟ چطوري ؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جدی؟من اتفاقا یه خاطر همین پینگ و بازی آنلاین درخواست از پارس آنلاین دادم و گفتن تا 2 هفته دیگه وصل می کنیم (البته مخابرات رو قطع نمی کنم و روی اون خطمون پارس رو می گیریم).ولی در مورد پینگ مخابرات بگم که برای بازی تو سرور های ایرانی هم خیلی جالب نیست(بر اساس تجربه ای که برای call of duty 6 دارم می گم)چند باری هم kick شدم به خاطر پینگ از سرور های ایرانی ،برا سرور های خارجی هم همیشه پینگ داخل بازی بالای 500 .حالا دیگه خود دانید .پارس آنلاین مگه پینگش تو بازی در سرورهای خارجی چند میشه؟
    بیسش 250 هست و نرمال روی 300-320 میچرخه که یه جورایی نمیشه بازی کرد اصلا !

صبانت داشتم بیسش 120 بود پر پر 200-250 ! که عالی بود و همیشه تو بازی پینگ من 180-190 بود

اما تو پارس نه خیلی داغونه پینگ !

7. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

سلام
    دوستان یه چند نفر یه لطفی بکنن بگن سرعت اینترنت 256 شون چه جوریه؟(موندم بین داتک و مخابرات کدوم رو بگیرم،البته برام سرعت مهم هست و زیاد دانلود نمیکنم و بیشتر وقت ها برای دانلود میرم دانشگاه،برای قیمتش هم نهایتا تا 13 تومن میتونم ماهی بدم)
    دوست عزیز شما نگاهی به صفحات قبلی این تاپیک بندازید تست سرعت خیلی از دوستان رو از انواع اشتراک 128 و 256 که از مراکز مخابراتی مختلف گرفتند رو میتونید مشاهده کنید
    ولی اگه سرعت براتون مهم تره بهتره برید و سرویس محدود از شرکت هایی که به منطقتون سرویس میدن بگیرید
    البته نمیدونم این قضیه صحت داره یا نه ولی انگار مخابرات هم محدود میده ولی من خودم تجربه ای در این زمینه ندارم
    حالا خودتون میتونید با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید و دقیق سوال کنید
    خدمت شما و سایر دوستان هم تست سرعت لحظاتی قبل رو که از سرور خارجی گرفتم میذارم :

جالبه که یا از دانلود کم میشه به آپلود اضافه میشه یا برعکس

9. 2 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad_dj96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز شما نگاهی به صفحات قبلی این تاپیک بندازید تست سرعت خیلی از دوستان رو از انواع اشتراک 128 و 256 که از مراکز مخابراتی مختلف گرفتند رو میتونید مشاهده کنید
    ولی اگه سرعت براتون مهم تره بهتره برید و سرویس محدود از شرکت هایی که به منطقتون سرویس میدن بگیرید
    البته نمیدونم این قضیه صحت داره یا نه ولی انگار مخابرات هم محدود میده ولی من خودم تجربه ای در این زمینه ندارم
    حالا خودتون میتونید با پشتیبانی مخابرات تماس بگیرید و دقیق سوال کنید
    خدمت شما و سایر دوستان هم تست سرعت لحظاتی قبل رو که از سرور خارجی گرفتم میذارم :

جالبه که یا از دانلود کم میشه به آپلود اضافه میشه یا برعکس
    جدا ؟ حجمی که میده چقدره به هر کاربر ؟ از این موضو خبر داره کسی؟
    من خودم به طور میانگین روزی 700/800 Mb دانلود دارم خیلی وقته !!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

ميشه PES و يا FIFA رو آنلاين بازي كرد ؟ چطوري ؟
    فیفا رو باید ارجینال بخری اما pes رو نمیدونم . در ضمن پینگ صبانت بهتره . اگه دانلودر نیستی بهتره صبا بخری .

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بعید می دونم تهران حجمی بشه. احتمالا دوست قبلی یا برای تهران نیست یا اینکه فقط یه چیزی از یه جایی همینطوری شنیده.و الا مخابرات تهران نامحدوده

13. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    از عصر نت مدام قطع می شه و مجبورم مودم را خاموش روشن کنم تا وصل شه !
    الآنم که یک ساعتی هست اصلا وصل نمی شه و ما یک جور دیگه نت اومدیم !
    مرکز پیام نور - کسی همچین مشکلی داره الآن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •