تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 214 از 870 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

من که زدم صعود به جام جهانی .... خدا نکنه ایران از گروهش بره بالا چون بازیکن های ایرانی با دو نفر دریبل زدن می خوان همه رو دریبل بزنن حالا اگه از گروهشون برن بالا دیگه چی کار می کنند؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ReziOnline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض دستگيري يك دختر پسرنما در ورزشگاه تختي آبادان

دستگيري يك دختر پسرنما در ورزشگاه تختي آبادان
    خبرگزاري فارس‌:يك دختر پسرنما در ورزشگاه تختي آبادان و در جريان بازي دو تيم نفت آبادان و استقلال اهواز دستگير شد.

به گزارش خبرنگار فارس در آبادان،نفت آبادان امروز مقابل بيش از 15هزار هوادار خود با نتيجه دو بر سه به شكست داد تا با توجه به پيروزي پگاه گيلان مقابل پرسپوليس در قعر جدول جاي گيرد.
    بازي صنعت نفت و استقلال اهواز حاشيه‌هاي جالبي را برداشت‌.
    - يك دختر علاقمند به فوتبال كه با كاپشن وشلوار و كلاه در بين تماشاگران نفتي براي ديدن بازي آمده بود توسط ماموران نيروي انتظامي مستقر درورزشگاه تختي آبادان شناسايي و دستگير شد‌.
    - به علت لغو پروازهاي فرودگاه آبادان و اهواز، داوران تهراني نتوانستند براي قضاوت بازي به آبادان بيايند كه‌ براي حل اين مشكل از داوران خوزستاني براي قضاوت استفاده شد‌.
    - ابراهيم قاسمپور طبق روال گذشته از حضور در سالن كنفرانس خبري خودداري كرد كه اين موضوع باعث اعتراض خبرنگاران حاضر شد‌.

منبع: فارس نیوز

داره خودمونی میشه BLACK VENOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    zone 10

پيش فرض

..............در خواب بیند ................!!!!!!!!!!!!!
    اصلا نمي ره جام جهاني . خوبه؟

داره خودمونی میشه BLACK VENOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    zone 10

پيش فرض

من که نگفتم که تنبیه نکنن باید میکردن خوبم شد منم خوش حال شدم که سپاهان محروم شد (من پرسپولیسیم ) و باز هم میگم از اصفهانیا استفاده نکنید فکر کنید همه ی سپاهانیا وحشی باشن ولی همه اصفهانیا که سپاهانی نیستن حدود 60 % در ضمن اینقدر سپاهانیه با شخصیت می شناسم که خدا میدونه و فکر می کنم فرقی با بقیه شهر ها نکنن ولی بازم میگم قرمزته اسیدی
    حرف حسابي

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اصلا نمي ره جام جهاني . خوبه؟
    منظورم از گروهش بالا اومدن بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه به جام جهاني نره كه بايد تر فدراسيون رو تخته كرد!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض در رنكينگ جهاني تیم فوتبال استقلال 62 پله بالاتر از پرسپولیس (قرمزا هم بيان تو )

تیم فوتبال استقلال 62 پله بالاتر از پرسپولیس

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال تهران در آخرین رده‌بندی تیم‌های جهان، در مكان 210 قرار دارد و پرسپولیس صاحب رتبه 272 است

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی باشگاه استقلال تهران، در آخرین رده بندی برترین تیم های باشگاهی جهان، این تیم 62 پله بالا تر از رقیب دیرینه خود قرار گرفت.
    در این آمار كه شب گذشته از سوی فدراسیون جهانی منتشر شد، استقلال در رتبه 210 قرار گرفته است. بر اساس همین آمار، پرسپولیس در این رنكینگ، موفق به كسب جایگاهی بالاتر از 272 نشده است.

اينم از رنكينگ جهاني كه استقلال رو بالاتر از پرسپوليس قرار داده (62 پله بالاتر) اين كه ديگه نه حرف منه كه استقلالي هستم نه حرفه AFC هست كه بگيد به خاطره قهرماني تو آسيا هست اين رنكينگ از طرف فدراسيون جهاني منتشر شده .
    ديگه قرمزا اينجا رو نمي تونن چيزي بگن يا شايدم الان بيان بگن ما فدراسيون جهاني فوتبال رو قبول نداريم . ديگه وقتي فدراسيون جهاني فوتبال استقلال رو 62 پله بالاتر از پرسپوليس قرار داده مگه ميشه حرفي هم زد .
    اين خبر امروز از اخبار ورزشي شبكه 3 هم پخش شد
    Last edited by shahin666; 29-01-2008 at 14:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mansour 64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیگه دیگه ادمی که از همون اول فصل دنبال درگیری باشه و با اینکه بد بازی میکنه خودشو بگیره بهتر این نمیشه (میثم منیعی (اول فصل ) :من بهترین هافبک چپ پای ایرانم و نیکبخت با من قابل غیاس نیست)
    به نکته خوبی اشاره کردی . منیعی معلوم نیست چی رو می خواسته ثابت کنه! براش متاسفم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_infernal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehrun ... En nuestra casa

پيش فرض

ايول
    حالا رده بندي كامل كجاست؟ (ميخوام آمار بقيه تيم ها رو هم داشته باشم)

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

6

تیم فوتبال استقلال 62 پله بالاتر از پرسپولیس

خبرگزاری فارس: تیم فوتبال استقلال تهران در آخرین رده‌بندی تیم‌های جهان، در مكان 210 قرار دارد و پرسپولیس صاحب رتبه 272 است

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی باشگاه استقلال تهران، در آخرین رده بندی برترین تیم های باشگاهی جهان، این تیم 62 پله بالا تر از رقیب دیرینه خود قرار گرفت.
    در این آمار كه شب گذشته از سوی فدراسیون جهانی منتشر شد، استقلال در رتبه 210 قرار گرفته است. بر اساس همین آمار، پرسپولیس در این رنكینگ، موفق به كسب جایگاهی بالاتر از 272 نشده است.

اينم از رنكينگ جهاني كه استقلال رو بالاتر از پرسپوليس قرار داده (62 پله بالاتر) اين كه ديگه نه حرف منه كه استقلالي هستم نه حرفه AFC هست كه بگيد به خاطره قهرماني تو آسيا هست اين رنكينگ از طرف فدراسيون جهاني منتشر شده .
    ديگه قرمزا اينجا رو نمي تونن چيزي بگن يا شايدم الان بيان بگن ما فدراسيون جهاني فوتبال رو قبول نداريم . ديگه وقتي فدراسيون جهاني فوتبال استقلال رو 62 پله بالاتر از پرسپوليس قرار داده مگه ميشه حرفي هم زد .
    اين خبر امروز از اخبار ورزشي شبكه 3 هم پخش شد
    ای ول به ولت وولی بو وولت!!سپاهان چندم شده؟؟؟سپاهان برتر یوده!توی این چند سال رو میگم!و گرنه استقلال همیشه برترین بوده و خواهد بود!روبرو اماده باش روبرو اماده باش:
    استقلال قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه..........بقیشو یادم نیست!
    سرور هر چی لنگیه؟؟؟کریمیه لوتیه!!!

پروفشنال Pario's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

شما اینا رو باور نکنید .همه اینکارا توطئه انگلیسه!!

اینها میخوان تاج و تخت رو برگردون!!
    Last edited by Pario; 29-01-2008 at 14:45.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •