ستاره آرژانتینی در کنفرانس خبری پیش از بازی 4شنبه شب تیمش شرکت کرد
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسلونا سه شنبه شب در کنفرانس خبری تیمش در آستانه دیدار با ویکتوریا پلژن شرکت کرد
این ستاره آرژانتینی در مورد خطاهای پنالتی ای که روی او مرتکب می شوند و داور این خطاها را سوت نمی زند صحبت کرد و گفت:« همیشه بازیها و برخوردها آنقدر سریع هستند که دیدن آن کار آسانی نیست. گاهی وقتها یک پنالتی گرفته می شود چون خیلی واضح و مشهود است . نباید بیش از این به پنالتی ها بها داد.هرچه داوران ارامش بیشتری داشته باشند اوضاع بهتر است. کار داوری اصلا کار آسانی نیست و به همین خاطر بهتر ست که بیش از این دراین باره صحبت نشد.»
ستاره آرژانتینی بارسا نگران پیشی گرفتن از رکورد سسار، برترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا نیست:« دراین فصل هدفم این نیست که به 39 گل سسار برسم. هرچه بیشتر گل بزنم برای تیم بهتر است ولی اصلا به فکر پیشی گرفتن از رکورد سسار نیستم. هرچند که اگر این طور بشود، خب بهتر است. هر سال می گویند که من در بهترین روزهای فوتبالی ام هستم. الان شرایطم خیلی خوب است و انگیزه های زیادی دارم تا امور را خوب پیش ببرم و با تیم به امتیازات بیشتری برسیم.»
مسی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که گاهی وقتها برای اذیت کردن کریستیانو رونالدو ،هواداران تیمهای حریف نام مسی را فریاد می زنند. او دراین باره گفت:« هر کسی نظر خودش را دارد. من خوشحال می شوم که همه جا از من استقبال می شوند، به ویژه در جایی که خانه من نیست؛ چرا که آنها مردمان و هموطنان من نیستند. ولی طبیعی است که در خارج از خانه از تو استقبال زیادی نمی شود. مقایسه من و رونالدو کار خبرنگاران است. از نظر من، من هیچ چالشی با کریس ندارم. تنها چیزی که می خواهم کمک کردن به تیمم است تا اوضاع خوب پیش برود. من هیچ وقت نگاه نمی کنم که کریس چه کاری انجام می دهد تا از او تقلید کنم و هرگز سعی نمی کنم که خودم را با او مقایسه کنم.»
مسی درمورد شرایط بویان هم به شدت متعجب است:« من با بویان صحبت نکرده ام و صحبتهای او را از طریق اخبار دنبال کردم ولی واقعا تعجب کردم که با او نسبت فامیلی دارم.»
مسی درمورد ویدئویی که پله برایش ارسال کرده گفت:« از اینکه پله ویدئوی بازیهایش را برایم ارسال کرده بسیار خوشحال شدم و این ویدئو را تماشا خواهم کرد. مطمئنا او کارهای خیلی بزرگی انجام داده.»
او در پایان درمورد شرایط آلبی سلسته هم صحبت کرد و گفت:« تیم ملی آرژانتین شرایط تطبیق پذیری با مربی جدیدش را طی می کند.»