تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 303 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من يك ٦٩٤٠ دارم كه دانگل واييفايي هم داره و چندتا سوال داشتم

١- الان چند وقته ماركت سامسونگ ديگه برنامه هاي خارجي نداره و فقط چندتا برنامه ايراني توش هست جمعا پنج يا شش عدد برنامه! من ده ها برنامه داشتم كه همش خودبخود پاك شده! مشكل چيه؟

٢- پارسال رفتم تو منوي مخفي و كشورش رو گذاشتم روي استراليا، موفق شدم به برنامه هاي خارجي دسترسي پيدا كنم... ولي بعد از يك ماه خود بخود همشون پاك شدند و جاشون يه سري برنامه ايراني دوباره نصب شد ! آخه چرا؟؟؟؟

٣- الان اگه دوباره همون كارها رو تكرار كنم باز هم بعد از مدتي همه چيز برميگردد مثل قبل؟

با تشكر!
    جناب متين پور، ميشه به بنده هم پاسخ بديد؟

من ميترسيم اين همه وقت بذارم و همه اون كارهارو انجام بدم تا به برنامه هاي خارجي دسترسي پيدا كنم، بعد دوباره خودبخود همشون حذف بشند و زحماتم به هدر بره...

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جناب متين پور، ميشه به بنده هم پاسخ بديد؟

من ميترسيم اين همه وقت بذارم و همه اون كارهارو انجام بدم تا به برنامه هاي خارجي دسترسي پيدا كنم، بعد دوباره خودبخود همشون حذف بشند و زحماتم به هدر بره...
    دوست عزیز
    شما اگر هم اینکار را بکنید چون دارید از دیتا بیس اینترنت ایران استفاده می کنید باز بطور خودکار به سایت سامسونگ ایران وصل شده و برنامهایتان مطابق با این سایت آبدیت می شود.و برنامه های قبلی تان هم پاک می شود در ضمن باید ساعت و تاریخ تلویزیون تان بطور دقیق تنظیم باشد شاید برنامه ها کمتر از دست برود.

3. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

تشکر جناب متین پور
    ولی تیوی یک ثانیه هم درحالت استندبای قرار نمیگیرد و تقریبأ هر ۲۰ثانیه ریستارت میشود وتصویرش سیاه است/اونوقت چه جوری تو منومخفیش برم و ریست فکتوریش کنم/بازم ببخشید اگر میشه راهنمایی کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تشکر جناب متین پور
    ولی تیوی یک ثانیه هم درحالت استندبای قرار نمیگیرد و تقریبأ هر ۲۰ثانیه ریستارت میشود وتصویرش سیاه است/اونوقت چه جوری تو منومخفیش برم و ریست فکتوریش کنم/بازم ببخشید اگر میشه راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    تنها کاری را که می توانم به شما پیشنهاد بدهم ریست کردن آی سی eeprom بطور دستی است و از روش زیر استفده کنید
    قبل از هر کاری مشخصات منوی option یعنی Model / Type / Tuner / Font Color را یاداشت کنید
    EEPROM چیست؟
    EEPROM در واقع یک تراشه کوچک الکترنیکی با حافظه فقط خواندنی پاک شدنی قابل برنامه ریزی است. که در تلویزیون های سامسونگ، تمام تنظیمات منوی سرویس در آن نگه داری می شود. شما می توانید این تراشه را میلیون ها بار حذف و تغییر برنامه بدهید. به طوری که آنها سریع و قابل اعتماد هستند.
    مشخصات آی سی EEPROM
    این آی سی کوچک دارای هشت پایه است که پنج سوراخ در کنار آن است وبا یک مثلث سفید که شمار پایه از آن شروع می شود در نزدیکی آی سی CPU قرار دارد

Reseting NVRAM (EEPROM)
    برای تنظیم مجدد تلویزیون، تنظیمات، شما نیاز به حذف آی سی EEPROM از دستگاه تلویزیون دارید. اما این کار لازم نیست. در جهان الکترونیکی، اگر شما ارتباطات را از تراشه غیر فعال کنید ، این کار باعث حذف اطلاعات می شود . بنابراین ما فقط نیاز به از بین بردن ارتباطات EEPROM را داریمEEPROM . در تلویزیون سامسونگ برقراری ارتباط از طریق پروتکل I2Cمشترک است. این پروتکل حمل داده ها را از طریق خط SDA یعنی پایه شماره 5 و ارسال ساعتها از طریق خط SCL یعنی پایه شماره 6 انجام می دهد. برای شرایط ما، هر دو SCLوSDA برای مسدود کردن با این نسخهها کار می کند.اما من برای این کار تصمیم دارم با SDA کار را شروع کنم.
    شما باید برای تغذیه پایه GND) یعنی پایه شماره 4 و یا VCC (3.3V) یعنی پایه شماره 8 را به خطSDAیعنی پایه شماره 5 با یک سیم اتصال دهید . از آنجایی که این خطوط HIGH (v3.3) درIDLE هستند، بهتر است آن را از طریق VCC نگه دارید.شما همچنین می توانید این خطوط را از طریق GND بیش از حد نگه دارید.اما سعی نکنید برای اتصال هر دوپایه GND وVCC. را اتصال دهید چون موجب اتصال کوتاه خواهد شد و احتمالا مین بورد تان آسیب میخواهد دید.
    زمانیکه VCCوSDA را اتصال دادید، تلویزیون را روشن کنید و به مدت 20 ثانیه نگه دارید این مقدار برای تلویزیون طراحی شده است. این کار باعث می شود خطا های تنظیمات را از EEPROM به خواندن و از بین ببرد ، آنجا که نمی توان هر چیزی را به خواند منظورModel / Type / Tuner / Font Colorیک پیام هشدار نمایان می شود و با پیش فرض شروع می شود.که باید بعدا مقدار همان آیتمها را وارد کنید این چیزی است که ما می خواهیم. سیم را از خطSDA قطع و تلویزیون را خاموش می کنیم ، تنظیمات بر روی EEPROM با محتوای خالی به روز رسانی می شود ، که تلویزیون می تواند با آن بوت.

6. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

تشکر میکنم از شما آقای متین پور
    من تعمیرکار نیستم ولی اگر شما راهنمایی کنید از پسش برمیام
    آیا برای این کار فقط لازمه طلق پشت تیوی رو باز کنم و آیسی و سی پیو قابل دسترس هستن?

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تشکر میکنم از شما آقای متین پور
    من تعمیرکار نیستم ولی اگر شما راهنمایی کنید از پسش برمیام
    آیا برای این کار فقط لازمه طلق پشت تیوی رو باز کنم و آیسی و سی پیو قابل دسترس هستن?
    دوست عزیز
    بله باید اول کاور پشت را باز کنید و سپس از روی مین بورد آی سی را پیدا و طبق دستورالعمل بالا عمل کنید ولی اول از هرکاری اطلاعات تلویزیونتان را یادداشت کنید
    اینم عکس آی سی روی مین بورد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

خیلی ممنونم جناب متین پور
    از آنجا که قیمت تیوی بالاست احتیاط میکنم و زیاد سوال میکنم شمارو هم تو زحمت میندازم
    1‏_پایه ها را از روی خود آیسی اتصال دهم یا از روی مدارقسمت سوراخها اینو بخاطر خط قرمزه گفتم
    2‏_سیم را روی پایه پنج لهیم کنم یا نه همینجوری هم میشه روی هردوپایه نگه داشت?
    3‏_بعداز بیست ثانیه خودش برای تغیر چهارتا آیتم پیغام میده و بعد اتصال را قطع کنم?

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خیلی ممنونم جناب متین پور
    از آنجا که قیمت تیوی بالاست احتیاط میکنم و زیاد سوال میکنم شمارو هم تو زحمت میندازم
    1‏_پایه ها را از روی خود آیسی اتصال دهم یا از روی مدارقسمت سوراخها اینو بخاطر خط قرمزه گفتم
    2‏_سیم را روی پایه پنج لهیم کنم یا نه همینجوری هم میشه روی هردوپایه نگه داشت?
    3‏_بعداز بیست ثانیه خودش برای تغیر چهارتا آیتم پیغام میده و بعد اتصال را قطع کنم?
    دوست عزیز
    اول پایه ها را ردیابی کن ببین با آن مشخصاتی که دادم به کدام سوراخ مرتبط می شود بعد با یک سیم مفتولی که اندازه روی سوراخ است پایه ها را نگهداری و از لحیم کردن بپرهیزید و مطابق دستورالعمل باقی کارها را انجام دهید

12. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

تشکر میکنم آقای متین پور
    انشاالله از این شبهای پربرکت سال و عمری پرخیر و برکت نصیبتان شود
    1_ببخشید نگفتید که بعد از 20ثانیه اتصال را قطع کنم یا بعد از اینکه پیغام تغییر چهارتا آیتم را داد اتصال را قطع کنم ?
    2_الان تیوی هی ریستارت میشه حتی آرم اسمارت تیوی رو هم نمیاره/ شما مطمئن هستد که با این روش مشکلش حل میشه? میترسم مشکل از پاورش باشه و با این کار مشکل دیگه ای بوجود بیاد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تشکر میکنم آقای متین پور
    انشاالله از این شبهای پربرکت سال و عمری پرخیر و برکت نصیبتان شود
    1_ببخشید نگفتید که بعد از 20ثانیه اتصال را قطع کنم یا بعد از اینکه پیغام تغییر چهارتا آیتم را داد اتصال را قطع کنم ?
    2_الان تیوی هی ریستارت میشه حتی آرم اسمارت تیوی رو هم نمیاره/ شما مطمئن هستد که با این روش مشکلش حل میشه? میترسم مشکل از پاورش باشه و با این کار مشکل دیگه ای بوجود بیاد
    دوست عزیز
    خیر از پاورش نیست اگر آی سی را بدرستی پیدا کرده باشید و طبق دستورالعمل انجام داده باشید باید مشگل حل بشود ما این عمل را وقتی که سیم را به آن دو آیتم وصل کرده و سپس تلویزیون را روشن کرده و 20 ثانیه نگهدا شته و وقتی که پیام ظاهر می شود سیم را قطع کرذه و تلویزیون را خاموش می کنیم و سپس با کنترول وارد منو مخفی شده و اطلاعات مورد نیاز را وارد می کنیم

15. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •