ممنون.مبارک باشه دوست عزیز
چرا با فلش تولز با برنامه اپدیت سرویس خوده سونی اریسکون هم این کارو انجام بدید فقط اینترنت پرسرعت می خواد
اول همون کارو کردم ولی میگه گوشی آخرین آپدیته در صورتی که Build Nmber 145 تو تنظیمات.
ممنون.مبارک باشه دوست عزیز
چرا با فلش تولز با برنامه اپدیت سرویس خوده سونی اریسکون هم این کارو انجام بدید فقط اینترنت پرسرعت می خواد
اول همون کارو کردم ولی میگه گوشی آخرین آپدیته در صورتی که Build Nmber 145 تو تنظیمات.
احتمالا واسه خاورمیانه اپدیت جدید ارائه نشده تو کلوپ X10 هم میتونی یه سر بزنی اونجا حامد و بقیه بچه ها هستن کمکت می کنن (میدونم ربطی به ارک نداره ) ولی اندروید تو این جور چیزا مشترک هست
این لینک زیر هم نگاه کنید یه خورده کمکتون می کنه
راستی یه چیزیم بگم این لینکی گذاشتم از فایل هایی که واسه استفاده گذاشته دانلود نکنید چون واسه X10 حواصتون باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
رام 2.3.4 برای استفاده در فلش تولز
با تشکر از فرهاد عزیزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم خودم یافتم
پ.ن: از این آموزش هم می تونی استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by M@hdi-B; 01-10-2011 at 21:32.
تو این بارون رفتم و خلاصه این فروشگاه دی جی کالا رو دیدم آقا اینقده کوچیک و تنگه که باید یکی یکی رفت تو
بعدش گفتم آقا گوشی آرک دارین؟ الان چنده گفت بذار ببینم
رفت تو اینترنت و زد و گفت آره گفتم خسته نباشی من که تو سایتتون دیدم دارین الان دارین یا نه؟
میگه باید سفارش بدی گفتم خب مگه مریضم خودم میرم میخرم دیگه سفارشم نمیخواد.
تازه الان قیمتشو زده 550 و 570 تازه لوازمشم جدا میفروشه
بعد رفتم فروشگاه ها رو گشتم و پرسیدم آقا گوشی سونی اریکسون آرک دارین؟ طرف میگه اصلن نیومده میگم چـــــــــی میگی؟؟؟ تهران اومد تمومم شد تازه یه مدل جدیدتر اومده..... چه کنیم دیگه اینجا همه عقبن
حالا اینجا رو قیمت زده تو اینترنت:
راستی میشه اگه کسی آرک اس داره یا می تونه از نقره ای و مشکی اش عکس بذاره ببینم کدوم قشنگتره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تشکر دوستان![]()
Last edited by زهـــZAHRAــــــرا; 01-10-2011 at 22:11.
بهترین راه برای خرید اینه که پول بدین یکی از آشناهاتون از تهران بخره براتون پست کنه
اگر هم کسی نبود من می تونم براتون این کارو بکنم چون محل کارم نزدیک علاالدین هست یه پام مغازس یه پام علاالدینبچه های فروم هم ضمانتم می کنن
چون دیدم چند وقته درگیر خرید آرک هستین گفتم ..
شيراز آرك : 515 فول پكنوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرك اس هم هنوز نيومده
گفتم از چين آرك اس بيارن واسم ( تا به دستم برسه 1 ماه طول مي كشه ... ! )
یه بسته اینترنت ماهانه ایرانسل یا همراه اول بگیر,هم اپدیتش کن,هم یک ماه از اینترنت مجانی استفاده کنو حالشو ببر.من هر ماه میگیرم.
من بالاخره گوشی رو آپدیت کردم. ممنون از دوستان واسه راهنماییشون.
مشکل اینجا بود که usb driver (فکر کنم اسمش همین بود) نصب نبود واسه همین نمیشناخت.
با آپیدیت سرویس تا مرحله نصب آپدیت رفتم بعدشم با فلش تولز امتحان کردم درست شد.
این آپیدیت 2.3.4 هم که ریخت تا الان خوب و روون کار کرده. چندتا گزینه هم بهش اضافه شدن که تو تاپیک گفته شده.
آقا من از شیراز سفارش دادم،دوستم خرید آرک رو،500،فول پک و الان هم حالشو می برم،![]()
چطوری رو گوشی v-p-n نصب کنم ؟ آن فایل pbk را کجای گوشی باید وارد کنم ؟ البته خود گوشی هم یک بخشی به اسم تنظیمات vpn داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)