تسلیت میگم. واقعا نگران کنندست. امیدوارم به خاطر چیزهایی که مصرف میکرده نباشه. اگه این بنده خدا که حرفه ای اینکار بود این بلا سرش اومده پس این همه جوون که دارن از چیزهای تقلبی استفاده میکنن چی میشن ! فکر کنم به زودی شاهد سونامی مرگ بدنسازا باشیم!
تسلیت میگم. واقعا نگران کنندست. امیدوارم به خاطر چیزهایی که مصرف میکرده نباشه. اگه این بنده خدا که حرفه ای اینکار بود این بلا سرش اومده پس این همه جوون که دارن از چیزهای تقلبی استفاده میکنن چی میشن ! فکر کنم به زودی شاهد سونامی مرگ بدنسازا باشیم!
خدا رحمتش کنه ، خیلی خبر بدی بود![]()
Last edited by poorya_2; 26-08-2015 at 09:26.
جایی خوندم
ولی خب این حرف ها زیاد شده و بیشترشون هم از روی بی اطلاعی هستدکتر محمد زندی پزشک معالج بیت الله عباسپور اعلام کردند مرگ ایشون هیچ ربطی به مصرف استروييد ويامکمل نداشته ولی امکان داره از طریق ضعیف شدن سیستم ایمنی بدنشون براثر رژیم های پی درپی این بیماری به بدنشون نفوذ کرده باشه
هرچی هست باید سکوت کرد تا درد بیشتری نباشه بر دردهای بازماندگانش
خدا رحمتش کنه
Last edited by وین رونی; 26-08-2015 at 12:33.
یه سوال برام پیش اومده.......چرا افراد با وجود قد و استخوان بندی و وزن یکسان لزوما به یک اندازه چاق به نظر نمیرسن؟مثلا عکس زیر یکی از اشنایان ما هست اصلا به هیکلش نمیخوره ولی وقتی رفت رو ترازو 78 کیلو وزن داشت!خیلیامون که چاق تر ازش به نظر میایم حتی کم وزن تر هم بودیم!
![]()
سلام
خیلی علتها داره:
• اختلاف در درصدِ تراکم استخوانها (استخوانهای هم اندازه و هم حجم اما یکیشون استخوانهاش متراکم تر و سنگینتره)
• عضلات سنتگینتر از چربی هست . ممکنه یک نفر تعداد تارهای عضلانی ماهیچه های رانش بیشتر باشه و یک نفر دیگه رانش هم حجم رانِ اون باشه ولی تعداد تارهای عضلانیش کمتر باشه اما یک لایه ی چربی ضخیمتر روی عضلاتش رو پوشانده باشه و هم حجم به نظر بیان .
برای درک بهتر این موضوع , فرد عظلانی در آب فرو میره اما کسی که هم حجمش هست اما عضلاتش کمتره و به جاش چربی داره , روی آب شناور میمونه مثل یک متر مکعب آهن و یک متر مکعب چوب
تعداد تارهای عضلانی رو ژنها تعیین میکنه و تارهای عضلانی در دورانِ جنینی تشکیل میشه و تا آخِر عمر ثابت میمونه
ورزش مناسب فقط باعث میشه تارهای عضلانی قطورتر بشه (اطرافش پروتئین تشکیل میشه) .
کار کشیدن از عضلات و ورزش پرورش اندام و استفاده از هورنونها و نیروزاها و داروهای دیگه حتی یک تار عضلانی هم به بدن اضافه نمیکنه
• اختلاف در حجم اندامهای داخلی مثل قلب , کبد , ریه ها , معده , رودها • اختلاف در وزنِ سر
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 29-08-2015 at 09:51.
یه رفیق دارم گیاه خواره حتی تخم مرغ هم نمی خوره بعد می خواد بره بدنسازی، به نظر من که بدون گوشت و تخم و مرغ بدنسازی فایده نداره، نظر شما چیه دوستان؟ بهش چی بگم؟
- - - Updated - - -
یه رفیق دارم گیاه خواره حتی تخم مرغ هم نمی خوره بعد می خواد بره بدنسازی، به نظر من که بدون گوشت و تخم و مرغ بدنسازی فایده نداره، نظر شما چیه دوستان؟ بهش چی بگم؟
سلام
نتیجه ی رضایت بخشی نمیگیره مگر اینکه گیاهان پروتئین دار زیاد بخوره مثل قارچ و حبوبات و غیره و بدنش هم کاملاً سالم باشه خصوصاً دستگاه گوارشش
بذارید خودش امتحان کنه و نتیجه رو ببینه
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 05-09-2015 at 18:27.
آقا این کافئین علی الخصوص قهوه چه اثری داره
امروز قبل تمرین یه فنجون قهوه فرانسوی درست کردم(جای شما خالی)دو ساعت تمرین سنگین انجام دادم رفتم بعد باشگاه دیدم مغازه آشنامون بار دارن خالی کلی بار خالی کردیم(صندلی و مبل)الآن که ساعت نیم ساعت به 00:00 هست هنوز احساس خستگی نمی کنم
برم چند ست شنا و دراز نشست برم بلکم خوابم بگیره![]()
سلام دوستان
این برنامه به نظرتون چطوره؟
![]()
بدون دیدن بدن و سن و وزن و دانستن مدت زیادی که فرد قبلن تمرین داشته نمیشه نظر داد.
ولی کلن اگه تازه کاری و زورت زیاد نشده هر تمرینی بکنی خوبه زیاد فرقی نمیکنه چی باشه اول باید هماهنگی عصبی در حرکات به دست آورد.
- - - Updated - - -
بدون دیدن بدن و سن و وزن و دانستن مدت زیادی که فرد قبلن تمرین داشته نمیشه نظر داد.
ولی کلن اگه تازه کاری و زورت زیاد نشده هر تمرینی بکنی خوبه زیاد فرقی نمیکنه چی باشه اول باید هماهنگی عصبی در حرکات به دست آورد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)