تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 1185 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من قبل از آرکو یک تستر Givenchy Pi Neo After Shave Balm داشتم که حدود 3 ماه استفاده کردم و خیلی خوب بود. الان قیمت رو چک کردم دیدم 36 دلاره که خب گرانه ولی عالی بود. پوست رو تا ساعتها مرطوب و نرم نگه میداشت.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من قبل از آرکو یک تستر Givenchy Pi Neo After Shave Balm داشتم که حدود 3 ماه استفاده کردم و خیلی خوب بود. الان قیمت رو چک کردم دیدم 36 دلاره که خب گرانه ولی عالی بود. پوست رو تا ساعتها مرطوب و نرم نگه میداشت.
    کد:

ببین cliven پیدا میکنی.من الکلیش رو داشتم چیزه خوبی بود.

4. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_khoshtip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

کد:
    کد:
    کد:

6. 2 کاربر از ali_khoshtip بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

10 aftershave

Children of Bodom

امروز تو داروخانه م فاطمی دیدم axe رو 3900 گذاشته. چند خریدی axe رو؟

cigar remy latour و Cigar Commander Remy Latour امتحانی بکن. ارزان هم هستند. اولی رو اینجا دیدم ولی دومی رو نه

متاسفانه افتر شیو بالم arko adventure چیزی نبود که میخواستم. 2 دفعه استفاده کردم و پوست رو اصلا مرطوب نمیکنه. پوستم کاملا خشک میمونه که نصفه شب بلند شدم و کرم زدم بس که احساس ناراحتی میکردم.حالا نمیدونم مدل extra sensitive بهتره یا نه. دنیال یک چیزی هستم که پوست رو زنده و با طراوت کنه و در کل روز مرطوب نگه داره.
    مثل اینکه مجبورم برم سراغ همون نیوآ
    جناب خیالت را راحت کنم.
    aftershave برای مردانی مثل خودم که پوست بسیار خشکی داریم باید از نوع بدون الکل یا درصد الکل بسیار پایین انتخاب بشه.چون همونطور که می دونید الکل موجود در aftershave چربی پوست را که عامل اصلی شادابی پوست است را از پوست بیرون میکشه و خشکی پوست را دوچندان میکند. بیخیال بوی aftershave باید به دنبال انواعی مانند آلوئه ورا دارش بود ک حتی الامکان درصد الکلشون خیلی پایین باشه وگرنه نتیجه معکوس داده و خشکی پوست را تشدید میکند. البته این نظر یک دکتر پوست بود که در وب خونده بودم و من درآوردی خودم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. 3 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

جناب خیالت را راحت کنم.
    aftershave برای مردانی مثل خودم که پوست بسیار خشکی داریم باید از نوع بدون الکل یا درصد الکل بسیار پایین انتخاب بشه.چون همونطور که می دونید الکل موجود در aftershave چربی پوست را که عامل اصلی شادابی پوست است را از پوست بیرون میکشه و خشکی پوست را دوچندان میکند. بیخیال بوی aftershave باید به دنبال انواعی مانند آلوئه ورا دارش بود ک حتی الامکان درصد الکلشون خیلی پایین باشه وگرنه نتیجه معکوس داده و خشکی پوست را تشدید میکند. البته این نظر یک دکتر پوست بود که در وب خونده بودم و من درآوردی خودم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    درسته. منتها من اول یک افترشیو الکلی میزنم و بعد برای رفع خشکی و مرطوب کردن پوست بالم میزنم. که اگر بالم مرغوب باشه رطوبت پوست تا ساعتها حفظ میشه. آلوئه ورا ژل اگر می شناسی پیشنهاد بدید .

10. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

1 balm

درسته. منتها من اول یک افترشیو الکلی میزنم و بعد برای رفع خشکی و مرطوب کردن پوست بالم میزنم. که اگر بالم مرغوب باشه رطوبت پوست تا ساعتها حفظ میشه. آلوئه ورا ژل اگر می شناسی پیشنهاد بدید .
    اگر در اینترنت سرچ کنی آلوئه ورا دار و ویتامینه زیاد پیدا میشه اما دو نکته :

1- balm که شما فرمودی اصلا وظیفه مرطوب کنندگی را ایفا نمیکنه بلکه تازه اگرهم اصل باشه وظیفه اش تسکین دهندگی و رفع التهاب بعد از اصلاحه عزیزم که کلمه balm دقیقا به همین معنی است.

2- در پستهای قبلیم گفتم که خودتراش دو تیغ سرخود صابوندار personna خریدم و صابونش طبق نوشته روی جلدش حاوی ویتامین E بود خلاصه مثل اینکه از طریق غشای پوست جذب صورتم شد و پوست صورتم را بسیار صاف و شفاف کرد با اینکه پوستم بسیار خشک است.

یعنی در مجموع فکر میکنم استفاده از خودتراش با صابون ویتامینه از مصرف این افترشیوهای تقلبی و غیر بهداشتی که تاریخ مصرف هم ندارند وممکن است در زیر زمینهای میدان شوش پر شده باشند بسیار عقلانی تر است .
    اما با این وجود بازهم نظر و تجربیات تمامی دوستان واساتید این فروم برایم محترم است!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. 2 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

.
    اگر در اینترنت سرچ کنی آلوئه ورا دار و ویتامینه زیاد پیدا میشه اما دو نکته :

1- balm که شما فرمودی اصلا وظیفه مرطوب کنندگی را ایفا نمیکنه بلکه تازه اگرهم اصل باشه وظیفه اش تسکین دهندگی و رفع التهاب بعد از اصلاحه عزیزم که کلمه balm دقیقا به همین معنی است.

2- در پستهای قبلیم گفتم که خودتراش دو تیغ سرخود صابوندار personna خریدم و صابونش طبق نوشته روی جلدش حاوی ویتامین E بود خلاصه مثل اینکه از طریق غشای پوست جذب صورتم شد و پوست صورتم را بسیار صاف و شفاف کرد با اینکه پوستم بسیار خشک است.

یعنی در مجموع فکر میکنم استفاده از خودتراش با صابون ویتامینه از مصرف این افترشیوهای تقلبی و غیر بهداشتی که تاریخ مصرف هم ندارند وممکن است در زیر زمینهای میدان شوش پر شده باشند بسیار عقلانی تر است .
    اما با این وجود بازهم نظر و تجربیات تمامی دوستان واساتید این فروم برایم محترم است!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    راجع به چیزی که اطلاع درستی نداری با قطعیت نظر نده .اینجا سوال میکنم که نظر کاربر ایرانی رو برای جنسی که در ایران هست و تجربه استفادشو داشته بدونم وگرنه سرچ کردن رو خیلی خوب بلدم.
    بالم مرطوب میکنه. بستگی به افترشیوش داره از خیلی کم تا زیاد.بیشترشون الکل ندارند یا خیلی کم دارند .درستش اینه که بگی افتر شیو splash اصلا وظیفه مرطوب کنندگی رو ایفا نمیکنه. مهمترین کار splash اینه که پوست رو به واسطه الکلش ضد عفونی میکنه منافذ پوست رو میبنده و و نوعی جمع شدگی به پوست میده منتها پوست رو خشک میکنه حالا برای رفع خشکی یا از کرم یا ژل یا افترشیو بالم بعنوان مکمل استفاده میشه تا پوست مرطوب بشه و از اون حالت خشکی خارج بشه.حالا بعضیها ممکنه از یکیش یا هر دو استفاده کنند بسته به پوست .شما اگر پوستت با صابون تیغ بهتر میشه خب استفاده کن. ولی نسخه شما رو نمیشه برای همه پیچید. من تیغ استفاده نمیکنم.
    من حتما باید اول splash بزنم وگرنه تا شب احساس ناراحتی دارم و بالم به تنهایی به پوستم ارامش نمیده. از اون ور هم حتما باید بعدش مرطوب کننده استفاده کنم که ترجیح میدم افترشیو بالم با درصد مرطوب کنندگی خوب باشه
    افترشیو از او ن موارد بهداشتی است که به واسطه فروشش در داروخانه ها و لیبل داشتن احتمال تقلبی بودنش .کمه

14. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

.

راجع به چیزی که اطلاع درستی نداری با قطعیت نظر نده .اینجا سوال میکنم که نظر کاربر ایرانی رو برای جنسی که در ایران هست و تجربه استفادشو داشته بدونم وگرنه سرچ کردن رو خیلی خوب بلدم.
    بالم مرطوب میکنه. بستگی به افترشیوش داره از خیلی کم تا زیاد.بیشترشون الکل ندارند یا خیلی کم دارند .درستش اینه که بگی افتر شیو splash اصلا وظیفه مرطوب کنندگی رو ایفا نمیکنه. مهمترین کار splash اینه که پوست رو به واسطه الکلش ضد عفونی میکنه منافذ پوست رو میبنده و و نوعی جمع شدگی به پوست میده منتها پوست رو خشک میکنه حالا برای رفع خشکی یا از کرم یا ژل یا افترشیو بالم بعنوان مکمل استفاده میشه تا پوست مرطوب بشه و از اون حالت خشکی خارج بشه.حالا بعضیها ممکنه از یکیش یا هر دو استفاده کنند بسته به پوست .شما اگر پوستت با صابون تیغ بهتر میشه خب استفاده کن. ولی نسخه شما رو نمیشه برای همه پیچید. من تیغ استفاده نمیکنم.
    من حتما باید اول splash بزنم وگرنه تا شب احساس ناراحتی دارم و بالم به تنهایی به پوستم ارامش نمیده. از اون ور هم حتما باید بعدش مرطوب کننده استفاده کنم که ترجیح میدم افترشیو بالم با درصد مرطوب کنندگی خوب باشه
    افترشیو از او ن موارد بهداشتی است که به واسطه فروشش در داروخانه ها و لیبل داشتن احتمال تقلبی بودنش .کمه
    سعی کن تو حموم صورتتو بزنی.من دقیقا پوسته صورتم مثله شماست.اگه چیزی نمیزدم همش خارش داشت

و قرمز میشد.جدیدا تویه حموم میزنم و بعدش هم شامپو هداند شولدرز نعنایی میزدم میسوخت ولی بعدش

هم پوستم نرم بود و هم مرطوب و هم حسه شادابی میکردم.حیف که داره تمام میشه و اصلیش تو بازار

نیست.

نیوآ هم به پوستم نمیسازه.یه زمانی بعد اصلاح صابونه خرچنگ میزدم اونم عالی بود.

16. 2 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب اینقدر جناب هایک از اسپری اکس تعریف کردند که امشب من هم اینستینکتش رو خریدم...3500 تومن
    انصافا هم بوش خوبه تو ماشین چند تایی توی هوا اسپری کردم توی یک ساعتی که توی ماشین بودیم همش بوش میومد...(البته این موضوع وقتی خیلی احساس میشد که از ماشین پیاده میشدی برای کاری و بعد دوباره سوار میشدی)
    با توجه به قیمت کمش گزینه خیلی خوبی برای بعد ورزش و همینطور برای خوشبو کردن ماشین هستش...
    رفتم تو فکرش که باقیش رو هم تست بکنم..

18. 5 کاربر از mhek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سعی کن تو حموم صورتتو بزنی.من دقیقا پوسته صورتم مثله شماست.اگه چیزی نمیزدم همش خارش داشت

و قرمز میشد.جدیدا تویه حموم میزنم و بعدش هم شامپو هداند شولدرز نعنایی میزدم میسوخت ولی بعدش

هم پوستم نرم بود و هم مرطوب و هم حسه شادابی میکردم.حیف که داره تمام میشه و اصلیش تو بازار

نیست.

نیوآ هم به پوستم نمیسازه.یه زمانی بعد اصلاح صابونه خرچنگ میزدم اونم عالی بود.
    یک نیوا پیدا کردم چیزجالبی بنظرمیاد.
    REVITALIZING DOUBLE ACTION BALM Q10
    قول داده که 24 ساعت پوست رو مرطوب نگه میداره.
    کد:

20. 2 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •