يوهان كرويف: اين تيم بارسا انقلابي در فوتبال ايجاد است
آبي و اناري ها اين هفته با پيروزي 3-0 مقابل اتلتيكو مادريد شانزدهمين پيروزي شان در رقابت هاي اين فصل لاليگا را به دست آوردند و ركورد پيروزي هاي پياپي رئال مادريد در فصل 61-1960 را شكستند.
سايت گل- يوهان كرويف، سرمربي و اسطوره سابق باشگاه بارسلونا، سبك بازي اين تيم در رقابت هاي اين فصل را توتال فوتبال قرن 21 توصيف كرد.
آبي و اناري ها اين هفته با پيروزي 3-0 مقابل اتلتيكو مادريد شانزدهمين پيروزي شان در رقابت هاي اين فصل لاليگا را به دست آوردند و ركورد پيروزي هاي پياپي رئال مادريد در فصل 61-1960 را شكستند.
او در ستون اختصاصي اش در نشريه ال پريوديكو د كاتالونيا اعلام كرد بازيكنان بارسا با هر پيروزي اي كه به دست مي آورند، تاريخ ساز مي شوند.
"30 سال بعد از شكست در فينال جام جهاني 1974، آن تيم هلند همچنان مورد ستايش قرار مي گيرد. اصطلاح توتال فوتبال از آن تيم گرفته شد، تيمي كه در آن مدافعان هم حمله مي كردند و مهاجمان نيز در كارهاي دفاعي شركت داشتند.
از اين اصطلاح مي توان براي بارسا نيز استفاده كرد. آنها توتال فوتبال قرن 21 را به نمايش مي گذارند. بارساي فرانك رايكارد بسيار تهاجمي بازي مي كرد اما تيم گوارديولا از آن تيم هم بهتر است. اين تيم انقلابي در فوتبال است."
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By behnam jafarzade
2011/2/7
آندرس اينيستا: مي خواهيم يك سه گانه ديگر به دست بياوريم
بارسا در فصل 09-2008 به اولين باشگاه اسپانيايي تبديل شد كه توانست در يك فصل لاليگا، كوپا دل ري و چمپيونز ليگ را فتح كند.
سايت گل- آندرس اينيستا، هافبك بارسلونا، تاييد كرد رسيدن به دومين سه گانه در سه سال اخير، بزرگترين هدف باشگاه در رقابت هاي اين فصل است.
بارسا در فصل 09-2008 به اولين باشگاه اسپانيايي تبديل شد كه توانست در يك فصل لاليگا، كوپا دل ري و چمپيونز ليگ را فتح كند.
آبي و اناري ها در حال حاضر با اختلاف 7 امتياز در صدر جدول لاليگا قرار دارند، در كوپا دل ري به فينال رسيده اند و در چمپيونزليگ نيز در مرحله يك هشتم نهايي آرسنال را در پيش دارند.
او در گفتگو با تي وي 3 گفت: "ما مي دانيم رسيدن به يك سه گانه ديگر بسيار دشوار است اما ما بايد اميدوار باشيم و به اين هدف فكر كنيم. شرايط نسبت به قبل بسيار دشوار شده است. رقبا ما را بيشتر مي شناسند و اين كار را سخت كرده است.
ما بايد اكنون شيوه جديدي براي بازي پيدا كنيم."
اينيستا همچنين اعلام كرد او و هم تيمي هايش علاقه مند به ادامه حضور پپ گوارديولا در اين تيم هستند: "ما مي خواهيم او به كارش در بارسا ادامه بدهد اما اين باشگاه و پپ هستند كه بايد براي تمديد قرارداد به توافق برسند."
کد:
By behnam jafarzadeh
2011/2/7
دانی آلوس: با تمام توان برای ماندن در بارسا می جنگم/ این رویای من است
باشگاه بارسلونا در قلب من است.
سایت گل- دانی آلوس ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که نهایت تلاشش را به کار خواهد گرفت تا قراردادش با بارسا را که در ژوئن سال 2012 به اتمام خواهد رسید را تمدید کند: «خیلی سخت است که بخواهم تیمی به بزرگی بارسلونا بیابم.»
ستاره برزیلی باشگاه بارسا در صحبتهایی به بارسا تی وی از تمایلش برای ماندن در رختکن تیم کاتالان گفت و اعلام کرد که رویایش ماندن و تمدید کردن قراردادش با بارساست. ستاره برزیلی مشتریان زیادی در انگلیس دارد و افزایش رقم دستمزدش، تنها درخواست او از سران تیم کاتالان است.
آلوس در صحبتهایی گفت: «باشگاه بارسلونا در قلب من جای دارد. به همین خاطر با تمام توان برای ماندن در اینجا می جنگم. این رویای من است. من نهایت تلاشم را به کار می گیرم که تا بیشترین زمان ممکن در بارسلونا بمانم. من و خانواده ام در بارسلونا احساس خوشبختی می کنیم. پیدا کردن تیمی به این بزرگی و با چنین بازیکنانی، کار بسیار سختی خواهد بود.»
آلوس که در تابستان سال 2008 با قراردادی 35 میلیون یورویی به بارسا پیوست اعلام کرد که بازی کردن در کنار گروهی از بازیکنانی این چنینی زیر نظر گواردیولا: «غیر قابل تکرار است. برای همین تا پای مرگ برای ماندن مبارزه می کنم.»
کد:
By Ghazal Ziari
2011/2/7