بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دیروز برای بار سوم تو کیلومتر 1800 تا ماشین خود به خود دور موتورش افتاد و لرزش و بعد هم خاموش شد ! چه شانسی دارم من اون از 206 اینم از ال 90 !!
محمد این مورد تندر شما واقعا خیلی مشکوک هست
خاموش شدن موتور اون هم در حال حرکت؟!
ممکن هست بنزین کثیف زده باشی و پمپ بنزین یا شیلنگ بنزین مسدود شده باشه!
این جا هیچکس تمام و کمال نمیتونه راهنماییت کنه ببر نمایندگی ببین چیمیگن
الان داداشم 2 ماهه ال 90 فول خریده 17 هزار تا هم رفته اخ هم نگفته فک کنم ال 90 خرابه شانس شما بوده
سلام دوستان
هفته قبل چراغ پشت پنل تهويه هوا (چراغ مربوط به دكمههاي تهويه كه در شب نمايش داده ميشه) ديگه روشن نشد
و ديروز هم چراغ استپ وسط كه زير شيشه عقب هست روشن نشد
مشكل از كجاست و آيا خودم ميتونم درستش كنم ؟
مرسي
بنزین که تا الان از یه پمپ زدم فقط فک کنم 4 باکی شده ! نمیدونم شاید ! ولی شک خودم رفته به استپر از چند نفری هم که پرسیدم نظرشون استپر بود این دفه تو ترافیک شروع به لرزش کرد و دور از 1000 امد پایین و خاموش شد !
یه مورد دیگه هم که هست با روشن کردن گرم کن شیشه عقب دور موتور میافته و حتی جون ماشین هم گرفته میشه به گمونم مشکل برقی هم داره ! شانس ندارم
کلا الان 3 بار خاموش کرده ! 1 بار تو حرکت . 1 بار تو دور برگردون که فرمون رو کامل چرحوندم لرزید و خاموش شد . 1 بار هم همی پریروز تو ترافیک !
جونشم خیلی کم شده کشش نداره اصلا دور موتور بالای 3.5 معنی نداره براش فقط صدای موتور زیاد میشه !
مهدی جون 206 که داشتمم همین بود ! با 206 همه فرق داشت خرابه بود !
ال 90 هم همینه انگار ! برم لامبورگینی هم بگیرم خرابه رو میدن بهم :((
Last edited by isbn; 31-01-2012 at 15:08.
اون خاموش شدن توی دور برگردون طبیعی هست بخاطر درگیر شدن هیدرولیک فرمون هست و برای من هم اوایل زیاد اتفاق می افتاد که خود به خود حل شد
ولی خاموش شدن موتور در ترافیک و حرکت اصلا طبیعی نیست!!
گرمکن عقب یک وسیله برقی هست و اگر با روشن شدنش کاهس توان خودرو خیلی ملموس باشه ایراد یا از جانب باتری هست یا دینام
من میگم شما یکبار کولر بگیر ببین وضعیت خودرو چطور میشه؟
راستی پارس خودرویی هست یا ایران خودرویی؟
چون یکی از دوستان ایرانخودرویی گرفته بود ترمز مشکل اساسی داشت و نمایندگی هم عجیب زیر بار نمی رفت![]()
نه برای من پارس هست ! از طرفی الان سرمم شلوغ یه نمایندگی مرکزی نزدیکمون هست تو خیابان دماوند که اونم از 6 صبح باید برم تو صف !
دوستان افتادن دور موتور اینطور که دارید شما بحث میکنید مربوط به باتری هست. من که همون اول باطری 60 رو رد کردم 74 گذاشتم. حتی هیچ مشکلی هم نداشت.
فواید:
بهبود جرقه زنی شمع
جبران کاهش آمپر لحظه ای در خودرو(افتادن دور موتور یا زیاد شدن دور موتور در سلو برای جبران افت آمپراژ یا ولتاژ در باتری با آمپر پایین اتفاق میفته)
این آخری شک دارم جدث خودم هم هست مثل بقیه ولی به نظرم با همچین باطری ای دیرتز کویل ها خراب میشن.
هیشکی راجع به باتری نه تحقیق میکنه نه مطلبی میدونه اما واقعا کل سیستم برقی ماشین روی باتری میچرخه مگه دینام چقدر میتونه توان تولید کنه.
استپر موتور هم که اون دوستمون مطرح مردن کاری ندارهخ بازش کن با یه محلول شئینده مثل بنزین یا اسپری شست و شوی انژکتور یا اگه نداشتی الکل یا حتی استون(قویتره) تمییزش کن داخل استپر هم که یابد با مسواک یا چیز دیگه تمییز کن.
بعد از اون ببندش سر جاش
نکته خیلی مهم هنگام تمییز کردن و تنظیم استپر موتور:
اصلا محورش رو با دست نچرخونین و بهش هیچ نیرویی چه طولی چه عرضی چه فشاری چه کششی وارد نکنید.
برای تنظیمش وقتی بستید سوییچ رو باز کنید چند ثانیه اندازه 6 ثانیه صبر کنید دوباره ببنید دویاره همین کار روانجام بدید و ببندید سوییج رو بعد از اون روشنش کنید. تموم. حالا اینکار رو توی نمایندگی میکنند و الکی پول مفت میگیرن فلانشو تنظیم کردیم و درست کردیمو....
سلام به همه
اوضاع قطعات یدکی L90 چجوریه؟ راحت پیدا میشه؟
میخواستم L90 بگیرم که یکی از آشناهام که دستش تو کاره (نمایندگی ایرانخودرو داره) گفت قطعاتش راحت گیر نمیاد گفت 206 بگیرم بهتره. رأیمو زد
البته خودم هم 206 دوست دارم ولی از لحاظ فنی L90 رو بیشتر قبول دارم که حا لا اینطور شنیدم.
لطفا راهنماییم کنید بدجور سر دوراهیم
کسی تجربه نیاز به قطعه داشتن رو داره که راهنماییم کنه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)