دیشب روزانه نیز کاکت نشد چه برسه شبانه
دیشب روزانه نیز کاکت نشد چه برسه شبانه
منم همین مشکل را دارم. فکر میکردم ارور 651 مال مودمم هست که انگار مشکل شما هم همینه.
ما هم که از طریق اینترنت شارژ کردیم پس از حدود 18 ساعت هنوز به حساب کاربری اضافه نشده و ارور 691 میده
پشتیبانی تهران رو هم اگه پیدا کردید سلام مارو برسونید
2 تا دیگه از دوستام هم همین مشکل رو دارن خیلی بد کانکت میشه این مدته
//
کسی اگه زنگ زد صبا به ما هم بگه مشکل چیه
سلام دوست عزیز. نه،لازم نبود. فقط مقدارش رو تغییر دادیم، G.DMT تا 12Mb/s جواب میده. خط ما حداکثر 10Mb/s رد می کنه.
نه، من پرسیدم که میشه محدودیتش رو برداشت و سقفی براش نگذاشت که حداقل بشه 1MB/s، که گفتند معذوریم چراکه از حد استانداردش خارج میشه (به عبارتی تابلو می شه) و مسئولیت داره!
از من می پرسید تو مگه چی دنلود میکنی که اینهمه پهنای باند لازم داری؟؟
از طرفی کلیه مراکز کشور زیر نظر دفتر مرکزی تهران فعالیت می کنند و دفتر اصلی به تمامی تجهیزات مراکزشون دسترسی داره و از این طریق اونها رو کنترل می کنه.
با تشکر
سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
دوستان من حدود 7 روز است که با وصل شدن صبانت مشکل دارم . کسی از دوستان می تواند راهنمایی کند ؟
هنگامی که برای اولین بار وصل می شوم . می نویسه Connected اما انگار وصل نیستم . وقتی قطع و وصل می کنم درست میشه . کسی از دوستان می دونه مشکل از چیه ؟ ضمنا ویندوز 7 نسخه 64 است .
این مشکل خیلی برای شبانه دردسر شده .
منم همین مشکل را دارم
گویا شما هم مشهدی کدوم منطقه؟
بله به عمد این کارو کردن در نتیجه شبانه هر یک ساعت یک در میون دانلود نداره
سلام همشهری عزیزم
من ابوطالب زندگی می کنم . نمی دونم کدوم منطقه است. .... بر این صبانت که هر دفعه یک کلک می زند.
دیگه نمی دونم با این صبانت چکار کنم . حدود 7 روز است که این مشکل را دارم . تازه چند شب پیش که اصلا وصل نمی شد. الان هم یک ساعت در میان قطع است.
قربون همشهری عزیزم![]()
منم این مشکل رو داشتم با عوض کردن dns حل شد ، زنگ بزن پششتیبانی dns های جدید رو بگیر .
کلا صبانت هر روز داره بدتر میشه . دیگه هیچ امیدی بهش نیست .
منم 2 هفتس شبانه دانلود نمیکنه ! همش ارور پشت ارور !
از عمد کردن یعنی ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)