تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 827 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه xxxmmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من جدیدا یه ps3 خریدم حالا همونطور که میدونید (؟) برای ریختن بازی باید دستگارو بردارم ببرم مغازه یارو تا برام بازی بریزه
    حالا :1- یه نمه میترسم که دستگامو داغون کنه
    2- حال ندارم برا هر بازی هی ps رو وردارم بکشم اینور اونور
    تصمیم گرفتم یه هارد اکسترنال بگیرم که دیگه این مشکلاتو نداشته باشم
    یه تحقیق کلی کردم دیدم هارد خود ps3 سیگیته گفتم خب پس بهترین هاردی که با دستگاه سازگار باشه ام همینه
    ولی از همسایمون ( مهندسه و 2~3 مغازه داره) پرسیدم گفت ممکنه بهترین انتخاب نباشه !!!!!!!!!!!!

حالا از همتون خواهش میکنم کمکم کنین که بایه بوجه ی 55 تا 70 هزار تومنی یه هاردی که با ps3 سازگار و سرعت انتقال دیتاشم خوب باشه بهم معرفی کنین
    البته اگه بشه یه زره بیشتر بدم یه دونه بهترشو بگیرم بهتر(راستی ترجیحا 1TB به بالا باشه)
    ببخشید که زیاد شد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

My Book Live با یو ای بس 3 وصل میشه که اینقدر سرعتش بالاست؟یا.............
    سلام
    در هر حال دوست من ، فبل از خريد هارد اكسترنال شما بايد دنبال يه روتر خوب بگردين .
    روتري كه فرمت NTFS و همچنين FAT رو بشناسه ، همچنين حداقل يه ورودي usb هم داشته باشه . من بعيد ميدونم كه Xbox فرمت هاي لينوكسي رو بشناسه !!!

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من جدیدا یه ps3 خریدم حالا همونطور که میدونید (؟) برای ریختن بازی باید دستگارو بردارم ببرم مغازه یارو تا برام بازی بریزه
    حالا :1- یه نمه میترسم که دستگامو داغون کنه
    2- حال ندارم برا هر بازی هی ps رو وردارم بکشم اینور اونور
    تصمیم گرفتم یه هارد اکسترنال بگیرم که دیگه این مشکلاتو نداشته باشم
    یه تحقیق کلی کردم دیدم هارد خود ps3 سیگیته گفتم خب پس بهترین هاردی که با دستگاه سازگار باشه ام همینه
    ولی از همسایمون ( مهندسه و 2~3 مغازه داره) پرسیدم گفت ممکنه بهترین انتخاب نباشه !!!!!!!!!!!!

حالا از همتون خواهش میکنم کمکم کنین که بایه بوجه ی 55 تا 70 هزار تومنی یه هاردی که با ps3 سازگار و سرعت انتقال دیتاشم خوب باشه بهم معرفی کنین
    البته اگه بشه یه زره بیشتر بدم یه دونه بهترشو بگیرم بهتر(راستی ترجیحا 1TB به بالا باشه)
    ببخشید که زیاد شد
    سلام
    تبريك ميگم . منهم حدودا يه ماهي هست كه ps3 اسليم خريدم .
    از اونجايي كه ps3 اسليم usb3 رو نميشناسه بنابراين اجباراً بايد هارد اكسترنال با اينترفيس usb2 بخريد .

بهترین هارد اکسترنال مناسب برای ps3

انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable با آداپتر usb2 به pro بودنش دقت كنين . مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر (RPM) و 16 مگابایت نيز کش دارد. اين مدل فقط حجم 500 گيگ و 750 گيگ داره و باتوجه به اينكه 1 ترا ميخواهيد پس فكر نميكنم اين مدل رو بخواهيد.
    لینک این مدل در سایت سازنده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با آداپتر usb2 این مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش نيز داره !!!
    اين مدل از 320 گيگ تا 1.5 ترا موجوده
    کد:
    نکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین . ps3 اسلیم فقط با usb2 کار میکنه !!!

مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !! قيمت يك ترابايتش حدودا 139 هزار تومن و يك و نيم ترابايتش حدود 199 هزارتومن هست .

انتهای این هاردها مثل عکس زیر قابل جدا کردنه و میتوان انواع اینترفیس رو استفاده کرد مثلا usb2 و usb3 و esata و firewire قیمت آداپتر ها که به طور جداگانه فروخته میشه حدودا 35 هزارتومنی هست . البته خودش یه آداپتر داره (بستگی به مدلش usb2 یا usb3) بلکه برای سایر اینترفیس ها باید جداگانه خریداری بشه.
    Last edited by ata.royalfalcon; 02-07-2011 at 15:31.

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوستان بین وسترن 1ترا مای پاسپورت یو اس بی 3 و ADATA یک ترابایت CH94 کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟کلا کدوم بهتره ؟ادیتا یا وسترن؟؟؟گزینه بهتری هم سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید.
    راستی الان تو بازار تهران قیمتاشون چنده؟؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    KARAJ

1

سلام
    در هر حال دوست من ، فبل از خريد هارد اكسترنال شما بايد دنبال يه روتر خوب بگردين .
    روتري كه فرمت NTFS و همچنين FAT رو بشناسه ، همچنين حداقل يه ورودي usb هم داشته باشه . من بعيد ميدونم كه Xbox فرمت هاي لينوكسي رو بشناسه !!!
    بازم ممنون از راهنماییتون
    باید بازم تحقیق کنم ببینم به چه نتیجه ای میرسم عطا جان

7. این کاربر از ssoohheeiill بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از اونجايي كه ps3 اسليم usb3 رو نميشناسه بنابراين اجباراً بايد هارد اكسترنال با اينترفيس usb2 بخريد .

انتخاب اول سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra–portable با آداپتر usb2 به pro بودنش دقت كنين . مزیت این هارد نسبت به مدل پایین 7200 دور بودن پلاتر (RPM) و 16 مگابایت نيز کش دارد. اين مدل فقط حجم 500 گيگ و 750 گيگ داره و باتوجه به اينكه 1 ترا ميخواهيد پس فكر نميكنم اين مدل رو بخواهيد.
    کد:
    انتخاب دوم سیگیت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive با آداپتر usb2 این مدل 5200 یا 5400 دور هست و 8 مگ کش نيز داره !!!
    اين مدل از 320 گيگ تا 1.5 ترا موجوده
    کد:
    نکته مهم این هست که این هارد با دونوع اینترفیس فروخته میشه usb2 یا usb3 که در موقع خرید به جعبه اش دقت کنین . ps3 اسلیم فقط با usb2 کار میکنه !!!

مدل دومی رو با حجم 500 گیگ و با آداپتر usb2 رو خریدم 78 هزارتومن !! قيمت يك ترابايتش حدودا 139 هزار تومن و يك و نيم ترابايتش حدود 199 هزارتومن هست .
    مدل وسترن essential se همونطور که خودتون صفحات قبل گفتین در واقع usb3 هست اما با usb2 هم سازگاره...پس این مدل باید با ps3 هم جواب بده اگه اشتباه نکنم. کلا از نظر سازگازی با انواع دستگاهها (lcd, کنسول و...) کدوم مدلها بهتر جواب داده.

در مورد سیگیت میخواستم بدونم مثل وسترن خودش برنامه ای داره برای مدیریت هارد, پسورد گذاری و...
    و برنامه هاردهای وسترن قابلیت پارتیشن بندی و بک آپ گیری هم داره یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام دوستان .
    از بچه هایی که تو بازار کار می کنن یا مغازه دارن می خوام بررسی کنن ببینن که آیا این بالا رفتن قیمت درسته یا نه چون من قیمت 2 ترابایت وسترن رو یک ماهه که روز به روز دارم قیمت تقریباً ثابته و هیچ تغییری نشون نمی ده همچنین چند تا مدل دیگه .
    بچه هایی که میگن قیمت بالا رفته . چقدر تغییر کرده ؟و کدوم مدل ها هستن ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مدل وسترن essential se همونطور که خودتون صفحات قبل گفتین در واقع usb3 هست اما با usb2 هم سازگاره...پس این مدل باید با ps3 هم جواب بده اگه اشتباه نکنم. کلا از نظر سازگازی با انواع دستگاهها (lcd, کنسول و...) کدوم مدلها بهتر جواب داده.

در مورد سیگیت میخواستم بدونم مثل وسترن خودش برنامه ای داره برای مدیریت هارد, پسورد گذاری و...
    و برنامه هاردهای وسترن قابلیت پارتیشن بندی و بک آپ گیری هم داره یا نه؟
    سلام

در هر حال همانطوري كه اكثر دوستان هم تاكيد دارن ps3 اسليم نميتونه هاردهاي usb2+usb3 رو شناسايي كنه و بايد usb هاب آداپتور دار استفاده كرد كه دردسر خاص خودش رو داره . ولي ps3 فت مشكلي با usb2+usb3 نداره . (يعني مشكل از ps3 هست نه از هارد)
    ضمن اينكه فقط ps3 نيست ، بلكه بعضي از دستگاهها مثل TV يا رسيور ممكنه با مشكل عدم شناسايي هارد مواجه بشه !!!

خب از اونجايي كه 80 هزارتومن پول كمي هم نيست نميشه ريسك كرد و هاردي خريد كه بعدا به مشكل بر بخوره !!! در اينجور مواقع بايد از تجربيات ديگران استفاده كرد .

هم سيگيت و هم وسترن برنامه هايي براي بك آپ گيري و مديريت هارد و پسورد گذاري داره . ولي بعيد ميدونم قابليت پارتيشن بندي داشته باشه . براي پارتيشن بندي بايد از نرم افزارهاي مختلف استفاده كنين.
    Last edited by ata.royalfalcon; 03-07-2011 at 07:50.

در آغاز فعالیت miladfighter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان من يه چند روزي هست هارد silicon power A80 640 GB گرفتم ميخواستم ببينم نرم افزاري هست كه بشه روش رمز قرار داد
    يا اينكه يه راهي باشه اطلاعات خونده بشه ولي كپي يا كات نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliqq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا !

پيش فرض

دوستان نظرشون در مورد برند "هیتاچی" چیه ؟!

میخواستم یه اکسترنال 1 ترا ،دسکتاپی واسه دیدن فیلم بگیرم اما اینجا شهرستانه و محدود و هر چی دنبال وسترن گشتم نبود !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •