آره عزیزم درایور وایرلس که جزو ساده ترین درایورهاست شما میتونی حتی بری از تو سایت سازنده و داونلودش کنی
وایرلس من Broadcam 802.11 b/g/n 4313 بود
آره عزیزم درایور وایرلس که جزو ساده ترین درایورهاست شما میتونی حتی بری از تو سایت سازنده و داونلودش کنی
وایرلس من Broadcam 802.11 b/g/n 4313 بود
چند وقته که سیستم گهگاهی چراغ هاردش روشن میمونه و کلا" هنگ میکنه و بعد از 2 3 دقیقه به حالت عادیش برمیگرده
جریان چیه؟ بردتم تو فکر
پس xp مشکلی نداره ؟
یه سوال : اون همه درایور همش شد 2 مگابایت ؟؟؟
همینو ریستور کنیم کافیه ؟
مرسی که زحمتشو کشیدی![]()
فکر میکنم جواب میده 90 درصد
اصولا درایور ددستورالعملای رفتار سیستم عامل با سخت افزار رومیده معمولا یه فایل 20 تا 30 کیلوبایتیه
حالا اگه میبینی بعضی وقتا 100 مگ یا حتی بیشتره مشکلش اینه که مثلا اون فایله 30 مدل از مثلا یه سخت افزار از یک کارخ.نه رو داره یا اینکه یه نرم افزاری هم باهاش نصب میشه برای راحتی مثل همین گرافیک که catalyst هم باهاشه
من اون 20 کیلو بایتیها رو گذاشتم اگر هم اصلیهاشو میخوای برو تو سایتی که بچه ها آدرس دادن
دیگه بیخیال شو
عزیزان سلام.
یه سوال از اساتید داشتم.اگه ممکنه راهنمایی کنید.
من تا الان هر برنامه ای رو که خواسنم رو لپ تاپم نصب کردم. لپ تاپم core i5 460M هست.اما هر کاری می کنم Office 2010 نصب نمی شه.
یعنی تا نصفه install اش می ره:
اما بعد این error رو می ده و از نصب میاد بیرون:
حتی Office 2003 هم نصب کردم اما این 2010 نمی شه.با هر دو ویندوز 32 و 64 هم امتحان کردم.حتی از دوستام یه dvd دیگه گرفتم گفتم شاید واسه من خرابه اما بازم همین error رو داد.
داشتم لپ تاپمو با لپ تاپ دوستم که ازین مدلای اروپایییه مقایسه میکردم به نظرم کیفیت ساخت مدلای اروپاییه این لپتاپ بهتره! نظر شما چیه؟
مشکل شمارو منم داشتم.اما یه چیزو مطمئنم!!!
اونم اینکه مشکل از لپ تاپ نیست. 99.9% از خود فایل ورده!!! شایدم ویندوز که این دومیو بعید میدونم.![]()
مشکل از لپ تاپ که نیست(ربطی نداره)
از اونجایی که دوتا dvd هم تست کردی از office هم نباید باشه
پس مشکل از ویندوز باید باشه
من office 2010 رو رو لپ تاپم نصب کردم خیلی خوبه
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
برا من اروپاییهچه چیزاییش با هم فرق داره؟
امروز یه 5010 گرقتم با کانفیگ i3 370/4/320/5650 با گارانتی سریر 790.
به راحتی در سایت دل تائید شد.
رمش هم با نرم افزار تست کردم مارک سامسونگ باس 1333.
هارد هم وسترن.
این هم امتیازی که سون 64 بست بهش داد.
فقط یه سوال برای دوستان دیگر هم کیبوردش فقط انگلیسی است؟یا فارسی هم دارد ؟
با تشکر.
هادی
والا به نظر من حداقل کیفیت صفحه نمایشش بهتر به نظرم اومد.منکه صفحه نمایشش خیلی اذیتم میکنه اصلا راضی نیستم.همه چیش خوبه هاااا ولی صفحه نمایشش نه.
کیبورد من کلید ENTER رو که فشار میدم چندتا از کلیدای اطراف هم یه تکون کوچیکی میخوره ولی از دوستم اینطور نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)