تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 449 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

با سلام

در واقع در حالت Optimum شما خودتون برخی تنظیمات کومودو رو به دلخواه اعمال میکنید (منظور من خود فایروال کومودو نه قوانینش) ولی در حالت Maximum چنین نیست
    شما فرض کنید دو کاربر یکی فایروال کومودو را با تنظیمات Optimum نصب کرده و نفر دوم با تنظیمات Maximum و بعد از نصب هم به تنظیمات دستی نزدند. . . سوال؟ کدامیک تنظیمات دلخواه را اعمال کردند؟؟؟!!!

=====

اگر بخواهیم از تنظیمات دلخواه حرف بزنیم :

من روی سیستمم کومودو اینترنت سکوریتی دارم و از هیچکدام از تنظیمات پیش فرض استفاده نمیکنم و خودم تنظیمات مورد نظر خودم را اعمال کردم . و اگر کسی از من بپرسد تنظیمات کومودوی شما چیه میگم تنظیمات Jadda :

2. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من روی سیستمم کومودو اینترنت سکوریتی دارم و از هیچکدام از تنظیمات پیش فرض استفاده نمیکنم و خودم تنظیمات مورد نظر خودم را اعمال کردم . و اگر کسی از من بپرسد تنظیمات کومودوی شما چیه میگم تنظیمات Jadda :

خوب این تنظیمات چه جوری ین ؟
    همین تنظیماتی که توی همین تایپیک بهش اشاره شده؟

4. 2 کاربر از tajrobenik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با سلام

شما فرض کنید دو کاربر یکی فایروال کومودو را با تنظیمات Optimum نصب کرده و نفر دوم با تنظیمات Maximum و بعد از نصب هم به تنظیمات دستی نزدند. . . سوال؟ کدامیک تنظیمات دلخواه را اعمال کردند؟؟؟!!!

=====

من از لحاظ نگارش Level مزبور و منعطف بودنش گفتم در حالیکه در حالت ماکسیسم محیط سفت و غیرقابل انعطافی داریم

در حالت ماکسیسمم فایروال کومودو همه پورت ها (حتی پورت های غیرضروری) رو تحت پوشش قرار میده ولی در حالت Optimum چینین چیزی نیست

شما می تونید حالت Optimum رو تنظیم کنید ولی در حالت ماکسیمم خیر

اصولا Optimum به معنی بهترین حالت یا مطلوب ترین چیز عنوان میشه

در کومودو در حالت Optimum ضمن داشتن بهینه ترین تنظیمات امکان تغییرات به کاربر در هر سطحی داده میشه (بدون نیاز به ساختن پروفایل جدید)

این تعریفی بود که از ورژن 3 وارد شد و من نمیدونم این تعریف در ورژن جدید عوض شده یا نه !
    Last edited by T I G E R; 11-03-2011 at 00:18.

6. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

در خود فروم کومودو عنوان شده

Optimum are your custom, learned rules

همچنین اولین بار که این عبارت در کومودو وارد شد بدین معنی بود

Optimum Security is the configuration you imported from CFP 3.0

http://forums.comodo.com/install_setup_configuration_guides/which_configuration_should_i_chose_how_to_change_c onfigurations-t29866.0.html;

در واقع در حالت Optimum شما خودتون برخی تنظیمات کومودو رو به دلخواه اعمال میکنید (منظور من خود فایروال کومودو نه قوانینش) ولی در حالت Maximum چنین نیست

البته تفاوت دیگه

When you install Comodo Firewall, you're given a choice of whether to install
    only the basic firewall,
    the "Firewall with Optimum Proactive Defense" (which also protects against malware which can bypass firewalls),
    or the Firewall with Maximum Proactive Defense+, which does what "Firewall with Optimum Proactive Defense" does, plus protecting against "leaks"--information about things such as open ports on your PC being sent out over the Internet.
    .
    اون جمله اول هیچ مفهومی رو در بر نمیگره در ضمن این جمله رو یک کاربر عادی اون هم سال 2008 که احتمالا تعداد پست هاش تک رقمی یا دو رقمی بوده توی فروم کمودو گفته ، برای استناد به فروم کمودو گاها پست های مدیران قابل استناد نیست چه برسه به یک جمله نامفهوم یک کاربر عادی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من فکر میکنم اگر جمله های خودتون سعی کنید براش یک مفهوم پیدا کنید اون اشتباهی که توی ذهنتون ایجاد شده رفع میشه. یعنی ببینید توی تنظیمات Optimum چه تنظیمی رو میتونید انجام بدید که توی تنظیم ماکس نمیتونید. ( همچین چیزی وجود نداره پاین توضیح میدم )

در حالت ماکسیسمم فایروال کومودو همه پورت ها (حتی پورت های غیرضروری) رو تحت پوشش قرار میده ولی در حالت Optimum چینین چیزی نیست
    شا می تونید حالت Optimum رو تنظیم کنید ولی در حالت ماکسیمم خیر
    اصولا Optimum به معنی بهترین حالت یا مطلوب ترین چیز عنوان میشه
    در کومودو در حالت Optimum ضمن داشتن بهینه ترین تنظیمات امکان تغییرات به کاربر در هر سطحی داده میشه (بدون نیاز به ساختن پروفایل جدید)
    نکته اول اینه که در تمام حالات فایروال کمودو تمامی پورت هارو زیر نظر میگیره. نکته دوم تفاوت Firewall with Optimum Proactive Defense و Firewall with Maximum Proactive Defense فقط در HIPS هست به کلمه Proactive دقت کنید.

نکته دوم help کمودو گزینه Optimum رو کاملا واضح توضیح داده و اصلا این چیزی که مد نظر شماست وجود نداره. لینک رو قبلا بهتون دادم به غیر از این که خودم تجربه استفاده از 2 گزینه Optimum و Maximum دارم و با تفاوت آلارم های HIPS آشنایی دارم.

این تویضیح که صفحات قبل گذاشتم نه برای یک کاربر عادیه نه در سال 2008 داده شده.

Firewall only - This option is only recommended for experienced firewall users that have alternative Host Intrusion Prevention software installed on their systems. Selecting this option will install ONLY the packet filtering network firewall and not Defense+ (Defense+ is essential for blocking malicious software like worms and Trojans from making outgoing connection attempts). This isn't to say this option is an unwise choice (the network firewall is one of the strongest available - offering highly effective and configurable inbound and outbound protection) but it is important to realize that, on it's own, it does not offer the host intrusion protection as afforded by Defense+.

Firewall with Optimum Proactive Defense - Selecting this option will install the packet filtering Comodo Firewall with Defense+. Defense+ is installed with optimum protection settings. This also sets the default configuration for security settings to optimum level. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more details on default protection level.

Firewall with Maximum Proactive Defense - This is the most complete option and offers the greatest level of security. Selecting this will install Comodo Firewall with Defense+. Defense+ settings are set to the highest protection levels. This also sets the default configuration for security settings to maximum level. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for more details on default protection level.

لینک منبع بالا:

،

با انتخاب گزینه Firewall with Optimum Proactive Defense در مراحل نصب شما پس از پایان نصب گزینه COMODO - Internet Security در configuration انتخب کردید.

یعنی :

COMODO - Internet Security - This configuration is activated by default, when both Antivirus and Firewall components are installed, i.e. the complete installation. Firewall is always set to Safe mode. But according to the malware scanning results performed during the setup process, if no malware is found, Defense+ is set to Clean PC mode. Otherwise, the default is Safe mode. In this mode,
    • Image Execution Control is disabled.

• Computer Monitor/Disk/Keyboard/DNS Client access/Window Messages are NOT monitored.

• Only commonly infected files/folders are protected against infection.

• Only commonly exploited COM interfaces are protected.

• Defense+ is tuned to prevent infection of the system.

به طور خلاصه بگم توی این تنظیمات HIPS از آلارم های کوچک و اتفاقات کوچک و safe صرف نظر میکنه و به همین دلیل گفته شده option که یعنی بـــهــــیـــنـــه

لینک منابع بالا حتما بخونید:

نکته آخر که شاید اشتباه شما از اینجا ایجاد شده اینه که اگر لینک بالا رو باز کنید زیر هر تنظیمی یعنی زیر فایروال ، اپتیموم و ماکس این جمله نوشته شده :
    If you wish to switch to Proactive Security option, you can [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] the option using My Configurations interface.
    و احتمالا زمانی که دنبال مطلب Firewall with Optimum Proactive Defense بودید این جمله بالا رو خوندید و اشتباها تصور کردید فقط در option شما قادر به تنظیمات شخصی هستید.

که در واقع این چنین نیست اگر یک بار دیگه به لینک بالا برگردید این حالت برای هر 3 نوشته شده : )

از این کامل تر نمیتونستم بنویسم و فکر میکنم دیگه سو تفاهمی نباید باقی بمونه.

موفق باشید

8. 5 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

راستش با یکی از کاربران فعال سایت کومودو تماس گرفتم آدرس زیر رو داد

https://forums.comodo.com/empty-t41981.0.html

Maximum Proactive will enable everything (Image Execution, Keyboard/Monitor/Windows Messages/DNS-Client Service and explorer.exe in Computer Security Policy is Custom).

Optimize is the reverse, it will disable the above and explorer.exe will be set as "Windows System Application". It's not a security risk

Max Proactive is really for Advanced users. If your running another AV you can choose Optimum.

عنوان کرد که ماکسیمم صرفا برای کاربران حرفه ای هستش و البته کسانیکه آنتی ویروس دارند Optimum گزینه بهتریه

من چرا گفتم که حالت Optimum برای تنظیمات دستی و وارد کردن تنظیمات هستش بخاطر تاپیک زیر

https://forums.comodo.com/empty-t22247.0.html

من چند سال پیش که کومودو استفاده میکردم یه سوال برام پیش اومده بود اصلا Optimum Security چیه و تفاوتش Network Security چی هستش

اون زمان تاپیک مزبور رو پیدا کردم (امروز سرچ کردم دیدم هنوز پابرچاست) ... اینگونه شد چنین برداشتی از این حالت برام صورت گرفته

10. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه CECELIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من CIS نسخه 5.0.163652.1142 روی سیستمه نصبه و اپدیتش هم روی 7559 و دو هفته ای میشه که اپدیتش نکردم.
    حالا که دکمه اپدیت رو میزنم کومودو شروع به دانلود کل فایل اپدیت (138 مگ) میکنه.
    مشکل کجاست؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام خواستم بپرسم ایا

این کومودو خوب هست یا نه؟

چون میخوام نصبش کنم.

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستش با یکی از کاربران فعال سایت کومودو تماس گرفتم آدرس زیر رو داد

https://forums.comodo.com/empty-t41981.0.html

Maximum Proactive will enable everything (Image Execution, Keyboard/Monitor/Windows Messages/DNS-Client Service and explorer.exe in Computer Security Policy is Custom).

Optimize is the reverse, it will disable the above and explorer.exe will be set as "Windows System Application". It's not a security risk

Max Proactive is really for Advanced users. If your running another AV you can choose Optimum.

عنوان کرد که ماکسیمم صرفا برای کاربران حرفه ای هستش و البته کسانیکه آنتی ویروس دارند Optimum گزینه بهتریه

من چرا گفتم که حالت Optimum برای تنظیمات دستی و وارد کردن تنظیمات هستش بخاطر تاپیک زیر

https://forums.comodo.com/empty-t22247.0.html

من چند سال پیش که کومودو استفاده میکردم یه سوال برام پیش اومده بود اصلا Optimum Security چیه و تفاوتش Network Security چی هستش

اون زمان تاپیک مزبور رو پیدا کردم (امروز سرچ کردم دیدم هنوز پابرچاست) ... اینگونه شد چنین برداشتی از این حالت برام صورت گرفته
    سلام
    دوست عزیز من یه چیزی بگم(شخصه نه سر پیازم و نه ته پیاز)
    ولی خدمتتون عرض کنم فروم یه محل برای بحث و تبادل نظر است!! و نه منبع معتبر و مورد تایید!! چه فروم کسپر و چه کمودو و چه پی سی ورد
    مثلا من در مورد یه چیزی اطلاعاتی میدم و ممکنه غلط باشه..> که خودتون اونروز تویه تاپیک کسپر گفتید که ورژن فینال اومده!(نظر من اشتباه بود)
    .......
    لطفا منبع معتبر بدید مثلهdrhaniball
    ممنون.

14. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m_saeed63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام آقا یه کمک به ما هم بکنید!!
    من می خوام دسترسی یه برنامه به اینترنت رو قطع کنم ولی از تنظیمات و منوهای نرم افزار سر در نیاوردم لطفا کمکم کنید
    من یه نسخه 5.3.18 فایروال کومودو رو دارم
    ممنون

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام آقا یه کمک به ما هم بکنید!!
    من می خوام دسترسی یه برنامه به اینترنت رو قطع کنم ولی از تنظیمات و منوهای نرم افزار سر در نیاوردم لطفا کمکم کنید
    من یه نسخه 5.3.18 فایروال کومودو رو دارم
    ممنون
    راه اول:

سربرگ فایروال ---> Firewall Behavior Settings ----> سربرگ جنرال ---> نوار کشویی رو روی گزینه زیر بذارید:

با این کار هر برنامه های که بخواد به نت وصل بشه از شما اجازه میگیره.

راه دوم:

سربرگ فایروال روی define a new blocked application کلیک کنید و نر مافزار مورد نظر رو اد کنید تا بلاک بشه.

موفق باشید

17. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •