به من با كارت دانشجويي هم 128 بيشتر ندادن ؛ ؛جلو خودم به جانباز 512 دادن؛حالا من دانشجو بيشتر به اينترنت نياز دارم يا جانباز؟اخر سر هم دعوا كردم
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
به من با كارت دانشجويي هم 128 بيشتر ندادن ؛ ؛جلو خودم به جانباز 512 دادن؛حالا من دانشجو بيشتر به اينترنت نياز دارم يا جانباز؟اخر سر هم دعوا كردم
این قوانین حاکم بر جامعه ا ی ر ا ن می باشد . خودت فکرشو بکن یه نفر میره خودشو می کشه می خونه بهتر از همه هم جواب میده اخر کاری چی میشه ؟ شما برو شبانه بخون ؟ نمیدونم اگه این 8 سال دفاع مقدس نبود چه بهونه ای داشتن واسه این کارا . البته اینجا هر چقدر بخوای میدن 1 مگ هم میدن ولی کلی گفتم
بابا شما سر 256 512 دعوا میکنید. یک ساله که منطقه ما هنوز سرویس رو ارائه نداده ولی جالبه همون پارسال اسم نویسی میکردن و فرم پر میکردن.
بیخود ملت رو الاف کردن!
معلومه دیگه به جانبازا باید بدن . بابا رفته جبهه و جنگیده و باید امکانات واختیارات در اختیارشان بگزارن. تازه من میخام برم دانشگاه افسری و بعد برم سپاه.kkkkk![]()
نمی خوام به جانباز ها و شهدا و ... بی احترامی کنم ولی فکر کنم حق این نباشه که بیان این کارا رو بکنن . شهدا و جانبازها جونشون رو گذاشتن کف دستشون و رفتن جنگیدن نه برای اینکه adsl با سرعت بالاتر و ارزانتر و ... بگیرن . این کار و کردن که هر کس به حقش برسه .
بچه ها خواهشا بی خیال این بحث بشین ! :دي
البته درست ترین راه اینه که به همه بدن ! نه اینکه واسه 128 کیلو بیت بالا پایین تر باید خودتو بکشی !
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------
اینم از اون حرفاس ها ! خوب بابای منم رفته جنگیده خوب چی کار کنه جانباز نشده ؟ :ديمعلومه دیگه به جانبازا باید بدن . بابا رفته جبهه و جنگیده و باید امکانات واختیارات در اختیارشان بگزارن. تازه من میخام برم دانشگاه افسری و بعد برم سپاه.kkkkk![]()
اقا تا تابستون به من یه اینترنت درست حسابی نرسه منم جانباز می شما ! : دي
---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------
اینم از اون حرفاس ها ! خوب بابای منم رفته جنگیده خوب چی کار کنه جانباز نشده ؟ :ديمعلومه دیگه به جانبازا باید بدن . بابا رفته جبهه و جنگیده و باید امکانات واختیارات در اختیارشان بگزارن. تازه من میخام برم دانشگاه افسری و بعد برم سپاه.kkkkk![]()
اقا تا تابستون به من یه اینترنت درست حسابی نرسه منم جانباز می شما ! : دي
من یه اصلی دارم و بهش اعتقاد دارم.
الان وضعیت اینترنت تو مملکت ما خرابه.
اگه قرار باشه به همه 512 و 1 مگ بدن پهنای باند انقدر میاد پایین که سرعت میرسه قد دیال آپ.
پی میان محدود میکنن و به یه سری آدمای خاص میدن. کاری ندارم به کیا.
اگه زرنگ باشی. کار بلد باشی میتونی 512 بگیری. حتی با هیچ مدرکی.
تنها دلیلی که واسه سرعت بالا ( به قول خودشون قانون) بالاتر از 128 نمیدن نبودن بستر واسه پهنای باند بیشتر و قیمت بالایی تجهیزات و البته ضعیف بودن خصوص ارتباطی!
-
این بحثی هم که شما راه انداختین و شما دارین بخاطرش میسوزین.توی قانون هست که برداشته بشه! ( طرحش تو مجلس اومده. قراره تا حدودا 6 ماه دیگه یعنی اول مهر تمام صنف ها و کارها و هرچیزی که هست روال عادی خودش رو داشته باشه و پارتی بازی و امتیازی دیگه واسه اینجور آدما نباشه و به صورت شخصی ( مالی) ّبه خودشون تعلق بگیره!) راست و دروغش دیگه معلوم نیست!
Last edited by Milad4171; 06-04-2011 at 11:49.
فکر نکنم متوجه شده باشید. مخابرات تو انحصار سپاه هستش . و به خاطر همین به خانواده شهداو جانبازا وکسانی که سپاهی باشند . مزیت هایی در نظر میگیرن.
پارسال سهام کل مخبراتو کل سپاه خرید.
میگم تو هر مرکز میدونید چند تا پورت موجوده ؟ امروز رفتم ثبت نام کردم برا تو نوبت بودن، نفر 931 ام شدم....میدونید برنامشون برا اضافه کردن پورت چطوری هست ؟!
من به این چیزاش کاری ندارم . من منظورم قوانین اسلامی واقعی بود . تو قوانین اسلامی هیچ کس بر دیگر برتری ندارد ( حتی شما دوست گرامی)فکر نکنم متوجه شده باشید. مخابرات تو انحصار سپاه هستش . و به خاطر همین به خانواده شهداو جانبازا وکسانی که سپاهی باشند . مزیت هایی در نظر میگیرن.
پارسال سهام کل مخبراتو کل سپاه خرید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)