تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 214 از 265 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به من با كارت دانشجويي هم 128 بيشتر ندادن ؛ ؛جلو خودم به جانباز 512 دادن؛حالا من دانشجو بيشتر به اينترنت نياز دارم يا جانباز؟اخر سر هم دعوا كردم

2. 3 کاربر از armin39 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MosaferJade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

این قوانین حاکم بر جامعه ا ی ر ا ن می باشد . خودت فکرشو بکن یه نفر میره خودشو می کشه می خونه بهتر از همه هم جواب میده اخر کاری چی میشه ؟ شما برو شبانه بخون ؟ نمیدونم اگه این 8 سال دفاع مقدس نبود چه بهونه ای داشتن واسه این کارا . البته اینجا هر چقدر بخوای میدن 1 مگ هم میدن ولی کلی گفتم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بابا شما سر 256 512 دعوا میکنید. یک ساله که منطقه ما هنوز سرویس رو ارائه نداده ولی جالبه همون پارسال اسم نویسی میکردن و فرم پر میکردن.
    بیخود ملت رو الاف کردن!

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به من با كارت دانشجويي هم 128 بيشتر ندادن ؛ ؛جلو خودم به جانباز 512 دادن؛حالا من دانشجو بيشتر به اينترنت نياز دارم يا جانباز؟اخر سر هم دعوا كردم
    معلومه دیگه به جانبازا باید بدن . بابا رفته جبهه و جنگیده و باید امکانات واختیارات در اختیارشان بگزارن. تازه من میخام برم دانشگاه افسری و بعد برم سپاه.kkkkk

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

نمی خوام به جانباز ها و شهدا و ... بی احترامی کنم ولی فکر کنم حق این نباشه که بیان این کارا رو بکنن . شهدا و جانبازها جونشون رو گذاشتن کف دستشون و رفتن جنگیدن نه برای اینکه adsl با سرعت بالاتر و ارزانتر و ... بگیرن . این کار و کردن که هر کس به حقش برسه .

7. 2 کاربر از MosaferJade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

بچه ها خواهشا بی خیال این بحث بشین ! :دي
    البته درست ترین راه اینه که به همه بدن ! نه اینکه واسه 128 کیلو بیت بالا پایین تر باید خودتو بکشی !

---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:31 AM ----------

معلومه دیگه به جانبازا باید بدن . بابا رفته جبهه و جنگیده و باید امکانات واختیارات در اختیارشان بگزارن. تازه من میخام برم دانشگاه افسری و بعد برم سپاه.kkkkk
    اینم از اون حرفاس ها ! خوب بابای منم رفته جنگیده خوب چی کار کنه جانباز نشده ؟ :دي
    اقا تا تابستون به من یه اینترنت درست حسابی نرسه منم جانباز می شما ! : دي

---------- Post added at 10:36 AM ---------- Previous post was at 10:35 AM ----------

اینم از اون حرفاس ها ! خوب بابای منم رفته جنگیده خوب چی کار کنه جانباز نشده ؟ :دي
    اقا تا تابستون به من یه اینترنت درست حسابی نرسه منم جانباز می شما ! : دي

9. این کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من یه اصلی دارم و بهش اعتقاد دارم.
    الان وضعیت اینترنت تو مملکت ما خرابه.
    اگه قرار باشه به همه 512 و 1 مگ بدن پهنای باند انقدر میاد پایین که سرعت میرسه قد دیال آپ.
    پی میان محدود میکنن و به یه سری آدمای خاص میدن. کاری ندارم به کیا.
    اگه زرنگ باشی. کار بلد باشی میتونی 512 بگیری. حتی با هیچ مدرکی.
    تنها دلیلی که واسه سرعت بالا ( به قول خودشون قانون) بالاتر از 128 نمیدن نبودن بستر واسه پهنای باند بیشتر و قیمت بالایی تجهیزات و البته ضعیف بودن خصوص ارتباطی!
    -
    این بحثی هم که شما راه انداختین و شما دارین بخاطرش میسوزین.توی قانون هست که برداشته بشه! ( طرحش تو مجلس اومده. قراره تا حدودا 6 ماه دیگه یعنی اول مهر تمام صنف ها و کارها و هرچیزی که هست روال عادی خودش رو داشته باشه و پارتی بازی و امتیازی دیگه واسه اینجور آدما نباشه و به صورت شخصی ( مالی) ّبه خودشون تعلق بگیره!) راست و دروغش دیگه معلوم نیست!
    Last edited by Milad4171; 06-04-2011 at 11:49.

11. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی خوام به جانباز ها و شهدا و ... بی احترامی کنم ولی فکر کنم حق این نباشه که بیان این کارا رو بکنن . شهدا و جانبازها جونشون رو گذاشتن کف دستشون و رفتن جنگیدن نه برای اینکه adsl با سرعت بالاتر و ارزانتر و ... بگیرن . این کار و کردن که هر کس به حقش برسه .
    فکر نکنم متوجه شده باشید. مخابرات تو انحصار سپاه هستش . و به خاطر همین به خانواده شهداو جانبازا وکسانی که سپاهی باشند . مزیت هایی در نظر میگیرن.
    پارسال سهام کل مخبراتو کل سپاه خرید.

13. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

میگم تو هر مرکز میدونید چند تا پورت موجوده ؟ امروز رفتم ثبت نام کردم برا تو نوبت بودن، نفر 931 ام شدم....میدونید برنامشون برا اضافه کردن پورت چطوری هست ؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مگه فرق هم میکنه

پيش فرض

فکر نکنم متوجه شده باشید. مخابرات تو انحصار سپاه هستش . و به خاطر همین به خانواده شهداو جانبازا وکسانی که سپاهی باشند . مزیت هایی در نظر میگیرن.
    پارسال سهام کل مخبراتو کل سپاه خرید.
    من به این چیزاش کاری ندارم . من منظورم قوانین اسلامی واقعی بود . تو قوانین اسلامی هیچ کس بر دیگر برتری ندارد ( حتی شما دوست گرامی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •