سلام داداش . نه بابا من توی حالت balanced 44 تا هر 4 تا هسته گرما داشت . خیلی باحال گرمارو بیرون میده . تازه من گذاشته وبدمش رو فرش. رمش هم 1333 هست با برنامه چک کردم فکر کنم اینو هم سفارشی کردن . در مورد کول پد هنوز نتستیدم جوابشو میزارم . اما هر چی باشه بخاطر سوراخای پشت لپتاپ از n61 بهتر خنک میکنه.......... ولی نکته مهم این لپتاپ قیمت عادلانشه . و البته کیفیت ساخت بالایی داره. رو دستگاه از دکمه های لمسی کار گذاشتن . و البته باحال . من بازی روش نصب نکردم هنوز اما جوابشو میزارم و مهمترین چیز باور کنید که هاردش 5400 هست اما در حالت فول لود اصلا صدا ازش نمیاد . گوشمو هم چسبوندم بهش اما نمیداد . با hdtune هم که تست کردم نهایت 88 بود مینیمم 68 عالیه . اگه میخواید بگیر از رم . سیپیو و ..... عکس بزارم . در حالت بالانس کلاک رو میبره رو 980 مگاهرتز . تو های پرفرمنس که نفهمیدم . تا کجا میره بالا اما تا 2800 باید بره بالا دیگه!
اینو هم بگم که cpu نمرش 7 هست . n61 چنده؟ کلا یک جورایی n61 هست . ...........
جالب اینجاست که اصلا روش گرم نمیکنه . یعنی خیلی خیلی کم گرم میکنه البته با حالت high گرافیکشم که از رم شر میکنه باور کن که رقیب جدی n61 هست .
اقا من میخوام گرافیک رو اپدیت کنم. حالا سایت لنوو برا گرافیک فقط یک گزینه برای ویندوز 7 گذاشته بنام amd grafic که 350 mb هست اینو دان کردم. اما یه کاتالیست هم گذاشته اما برا ویندوز اکس پی . اصلا میخواد اینو از جایی بگیرم یا تو همون 350 مگابایتیه هست؟