nokia-n95:
بله متن بازه دیگه روش حساب می کنن![]()
nokia-n95:
بله متن بازه دیگه روش حساب می کنن![]()
قلم رو معمولا برای طراحی و نقاشی و کارهای دقیق و مویی بکار می گیرن؛ نه برای کارای سطحی مانند پینچ زوم!
شاد باشین![]()
یه مقایسه از جنس نوکیایی در مورد ان8 و 5800 اسپیکر و ایر فون
ضمنا تو رده بنده کلی نمره خیلی خوب رو ان8 کسب کرده که من ازش انتظار نداشتم
رده بندی آرنا این طوریه
زیر میانگین
میانگین
خوب
بسیار خوب
عالی
Voice
dB
N8
75.8
5800
75.7
Pink noise/ Music
dB
N8
66.2
5800
66.5
Ringing phone
db
N8
82.7
5800
68.5
Overall score
N8
Very Good
5800
بابا ما انقدر دندون رو جیگر گذاشتیم جیگرمون پاره پاره شد. نوکیا یه بار گفت که تاریخ عرضه گوشی یه چند هفته ای عقب افتاده بعد دید همه ناراحت شدن . تکذیب کرد . نگو فقط ظاهرا تکذیب کرد یعنی اون گوشی هایی که پیش فروش شده بودنو فروخت و عرضه ی رسمی گوشی از 22 اکتبر شروع میشه. یعنی نوکیا تو عرضه رسمس گوشی همون دو سه هفته تاخیر کرد.
خوب به همین خاطر بهش میگن نوکیا![]()
تبریک میگم به همه ی بچه ها خدارو شکر قیمت تا اینجای کار 500 هزار تومان افت داشته ، قیمت کنونی و موجود در گوشی شاپ به 1,100,000 کاهش پیدا کرد .
با سلام خدمت دوستان عزیز خدا رو شکر قسمت اعظمی از تردید ها در مورد کیفیت نا مطلوب دوربین ان 8 در این مدت کوتاه بر طرف شد منتها بنده فکر میکنم برای نتیجه گیری قطعی و تصمیم گیری برای خرید این گوشی در این مدتی که قیمت ها همین طوری که در این سه روز دیدیم به یه سطح منطقی برسه ارائه یه مقایسه منصفانه هست . و به نظر من منصفانه ترین مقایسه برای اثبات کامل کیفیت دوربین میتونه مقایسه اون با یه گوشیه 12 مگا پیکسله دیگه باشه و نه با یه دوربین عکاسی (نه کامپکت نه اس ال ار) که تنها گزینه های موجود برای همچین کاری ساتیو و پیکسونه البته این مقایسه باید بیطرف باشه که اگه به نظرم از طرف gsmarena این امر صورت بگیره خیلی جالب میشه و کاملا جای همچین مقایسه ای از طرفه یه منبع معتبر خالیست. در ضمن اینم عرض کنم که دوستان نگرانه این قیمت های نوبرانه نباشن به زودیه زود قیمت ها در 600 الی 700 تومن برای یه مدتی فیکس خواهد شد که این بهترین موقع واسه خریده چون اگه پایین تر از اون بیاد دیگه گوشی خز میشه .تشکر
Last edited by airowa; 12-10-2010 at 23:10.
بله الان دیگه میشه گفت بدعت های مسلمون جماعت به روز روشن کشیده شد! تا دیرو یک میلیون و ششصد تومن میفروختن امروز شد یک میلیون یکصد و پنجاه هزار تومان و با گارانتی پارسه تو گوشی شاپ فروخته میشه ولی هنوز بصورت رسمی توسط نوکیا وارد بازار نشده
بچه ها تا رسیدن به قیمت جهانی ان8 یه یاتاکونگای دیگر بیش نمانده![]()
بنده یه سوال نیمه خصوصی و خیلی مهم داشتم
من شدیدا طالب خریدن رنگ نقره ای سفید ان8 بودم ولی تو preview ای که gsmarena تو سایت خودش قرار داده عکسهای ان8 نقرهای رنگ یه جوریه انگار رنگش دون دونه و صاف و صیقلی نیست واقعا از چشمم افتاد یعنی رنگ های آلومینومی اینجوریه؟ نظر شما چیه؟ اگه اینجوری باشه مشکیشو باید بگیرم
خواهشا راهنمایی های بی دریغتون رو از من دریغ نفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Help118; 12-10-2010 at 23:46.
برداشت بنده از تصاویری که از گوشی ان8 گرفته شده در رابطه با دوربین:
بیاد دارم اولین باری که واسه یکی از آشناهام کا800 سونی اریکسون می خریدم متوجه شدم گوشی آک قبل از انداختن سیمکارت و باتری پرده شاتر سه تکه دوربین جلوی سنسور را گرفته بود و کاملا پوشیده بود ولی بعد اینکه باتری رو انداختیم و دوربین رو بکار انداختیم این کاور کنار زده شد و دیگه هیچ وقت مثل اولش نشد
فکر کنم در مورد ان8 هم اینطوری باشه ولی دقیقا مطمئن نیستم از اینرو دوستانی که قصد خرید دارند حتما توجه کنند به این نکته در رابطه با صفر بودن گوشیشون
باتشکر
نمونه باز نشده شاتر
نمونه باز شده شاترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بازم مطمئن نیستم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Help118; 13-10-2010 at 00:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)