تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 634 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

تغییرات این اپدیت:

update fixes GPS
    gives apps like Media Hub, HD Camcorder and Task Manager
    یعنی این آپدیت مشکل لاک نشدن به ماهواره رو حل کرده؟

2. این کاربر از hasankachal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

امروز تو سایت ایستگاه میچرخیدم یه آگهی دیدم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر شما خالی بندی هست یا میشه با این قیمت؟؟؟؟؟؟؟

i9000 16g 450 000

این شخص یک دزد بیشتر نیست. من تحقیق کردم. یه بار میگه کیشه یه بار میگه خارک. خلاصه آدرسی که داده بود تحقیق کردم وجود خارجی نداشت.

4. 3 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.خود سامسونگ همراه دفترچه اینا مدل HM3100 رو پیشنهاد دارده.

2.تا الان که نتونستن جداشون کنن.البته میگم اینجوری هم عالیه و مشکلی نیست.

3.به نظرم میشه.با برنامه های مختلف.من که تا الان امتحان نکردم.

سلام دوست عزیز من بهت هندزفری مدل موتورولا ROKR S9 رو پیشنهاد میدون ولی فکر نکنم تو ایران الان موجود باشه من وقتی Z8 داشتم روش بود الانم 3 ساله دارمش خیلی کیفتش بالاست و هیچی به پاش نمیرسه حدود 70 دلار قیمتشه اگر ارزونتر نشده باشه و خوبیش اینه که مثل بقیه گنده و رو گوشو نمیگیره دقیقا مثل هندزفری های معمولی و کوچیکه ولی کیفیتش فوق العادس الانم تو علائدین مدل کپیش چینی اومده شکل همونه ولی موتورولا نیست

6. 2 کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان كسي واسه گالاكسي اصلا تا حالا كيف ديده؟هر كيفي انداختم جا نشد؛واسه خودش يه پا تبلته.اون كيف فروشي هايي هم كه از سايتاي خارجي ميگيرن با اين اوضاع دلار معلوم نيست كي ميگيرن و كي مياد.خيلي هم گرون.دوستان كسي سراغ داره بگه به گالاكسيم ميگم دعاش كنه:دي

راستي يه مستند MKV ‎720P HD‏ انداختم به راحتي پخش كرد؛عجب كيفيتي.جون ميده فقط اچ دي نگاه كني.

من خودم واسه گالاکسیم کیف گرفتم از علادین.30 میگفت 25 گرفتم.کیفشم کاملا مخصوص خودشه[/QUOTE]

دوست عزیز من بهت کیفهای گلا GOLA رو پیشنهاد میکنم مطمئن باش اندازه خود گالاگسی هست و احتیاجی هم نیست انقدر گرون بخری من 8 تومان گرفتم قابل شست و شو هست ظمانت داره و اصل فنلانده البته فقط تو علائدین یک مغازه کیف اصل گلا رو داره مدلشم فکر کنم اینه : 10T-1040206 در ضمن میتونی بکنی تو کمر بندت و خیالت راحت باشه پشتشم زیپ داره و میتونی چیزی بزاری توش و حلوشم جا داره مشکی هست و روش یک تیکه فلز داره که نوشته GOLLA اگه خواستی پیدا نکردی مال من هست خواستی بهم بگو

8. این کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گلم چند تا سوال داشتم اگه خدا بخواد من سر برج گوشی رو بگیرم اول بگم که قیمت ها خیلی مسخرس و هر کی یه چیزی میگه بدون گارانی 16 رو میگن 640 بعد هست رو هم همون میگن بگذریم

1- اول اینکه تفاوت جعبه بزرگ و کوچک این گوشی چیه منطورم اون آبی و مشکی هست .
    2- من جت داشتم و بدون گارانتی بود و مشکلی هم نداشتم اگه اینو بدون گارانتی بگیرم مشکلی که باهاش ندارم؟ مثلا خودم میتونی فلشش کنم . چون گارانیتی نداره برای FROYO میتونم خودم راش بندازم؟(3 دکمه)
    3- مشکل خاصی که این گوشی نداره و اینکه 8 گیگ و 16 فقط از لجاط حجم فرق داره ؟
    4- اینکه مثلا بخوایم بازی بریزیم بچه ها گفتن یه سری مشکل داره که من متوجه نمیشم چون تاحالا آندروید نداشتم؟
    5- منظور از SOCIAL HOB تو این گوشی چیه ؟ آیا میشه فلش مموری بهش زد کسی امنحان کرده؟
    6- تو ویدیو هایی که ازش دیدم نسبت به دوربین 5 فیلمبرداریش خیلی محشره و تو GSM نوشته بود 1028*720 فیلم میگیره چقدر صحیح هست ؟
    و اینکه آیا تو اینا که تو بازار هست بدون گارانتی چه جوری میشه متوجه شد که سالمه و اصله و در کل نکات ایمنی قبل از خرید مخصوصا جعبه بزرگ و آبی و کوچیک چه فرقی داره ؟

10. این کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mc_pooria's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    paye takht

پيش فرض

625 گرفتم...... از بغل علائدین.... 8 گیگ!!!
    مشکل دانلودینگ و ریکاوری هم نداره....
    فقط زبانش آلمانیه!!!! از کجا برم تغییرش بدم...؟!!!

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

version
    i9000xxjf3
    کسی اگه میتونه ترجمه کنه واسم
    یکم قیمت بالا گرفتم.... متاسفانه

12. این کاربر از mc_pooria بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

705

این کلمه آخر معنیش چیه؟ کیبردت عربیه؟
    بله متاسفانه كوشيم فقط كيبورد عربي داره.
    بنظرتون قيمت ها باز برميكنردن؟ارزونتر ميشن؟

14. این کاربر از arash_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

625 گرفتم...... از بغل علائدین.... 8 گیگ!!!
    مشکل دانلودینگ و ریکاوری هم نداره....
    فقط زبانش آلمانیه!!!! از کجا برم تغییرش بدم...؟!!!

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

version
    i9000xxjf3
    کسی اگه میتونه ترجمه کنه واسم
    یکم قیمت بالا گرفتم.... متاسفانه
    به به داش پوریا
    مبارکه داداش
    باز خوبه زود گرفتی.10-20 تومن ارزش وایسادن نداره.حالشو ببر.
    xx که یعنی واسه اروپاست
    j یعنی 2010
    اون آخری هم مربوط به ماه و رم هست.
    تو setting زبان اینارو تغیر بده حالشو ببر.
    Last edited by Immunology; 08-10-2010 at 22:18.

16. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گلم چند تا سوال داشتم اگه خدا بخواد من سر برج گوشی رو بگیرم اول بگم که قیمت ها خیلی مسخرس و هر کی یه چیزی میگه بدون گارانی 16 رو میگن 640 بعد هست رو هم همون میگن بگذریم

2- من جت داشتم و بدون گارانتی بود و مشکلی هم نداشتم اگه اینو بدون گارانتی بگیرم مشکلی که باهاش ندارم؟ مثلا خودم میتونی فلشش کنم . چون گارانیتی نداره برای FROYO میتونم خودم راش بندازم؟(3 دکمه)
    4- اینکه مثلا بخوایم بازی بریزیم بچه ها گفتن یه سری مشکل داره که من متوجه نمیشم چون تاحالا آندروید نداشتم؟
    5- منظور از SOCIAL HOB تو این گوشی چیه ؟ آیا میشه فلش مموری بهش زد کسی امنحان کرده؟
    6- تو ویدیو هایی که ازش دیدم نسبت به دوربین 5 فیلمبرداریش خیلی محشره و تو GSM نوشته بود 1028*720 فیلم میگیره چقدر صحیح هست ؟
    و اینکه آیا تو اینا که تو بازار هست بدون گارانتی چه جوری میشه متوجه شد که سالمه و اصله و در کل نکات ایمنی قبل از خرید مخصوصا جعبه بزرگ و آبی و کوچیک چه فرقی داره ؟

18. این کاربر از SCORPION8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

برای جواب گرفتن یکم صبورتر باشید شما 3 پست بالاتر هم همین سوالات رو پرسیدین اینکار شما باعث شلوغ شدن تاپیک و زیاد شدن صفحات میشه و اینجوری دوستان برای دسترسی به مطالب مجبورن صفحات بیشتری رو ببینن و باعث هر رفتن وقتشون میشه.

20. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •