یعنی این آپدیت مشکل لاک نشدن به ماهواره رو حل کرده؟
یعنی این آپدیت مشکل لاک نشدن به ماهواره رو حل کرده؟
این شخص یک دزد بیشتر نیست. من تحقیق کردم. یه بار میگه کیشه یه بار میگه خارک. خلاصه آدرسی که داده بود تحقیق کردم وجود خارجی نداشت.
سلام دوست عزیز من بهت هندزفری مدل موتورولا ROKR S9 رو پیشنهاد میدون ولی فکر نکنم تو ایران الان موجود باشه من وقتی Z8 داشتم روش بود الانم 3 ساله دارمش خیلی کیفتش بالاست و هیچی به پاش نمیرسه حدود 70 دلار قیمتشه اگر ارزونتر نشده باشه و خوبیش اینه که مثل بقیه گنده و رو گوشو نمیگیره دقیقا مثل هندزفری های معمولی و کوچیکه ولی کیفیتش فوق العادس الانم تو علائدین مدل کپیش چینی اومده شکل همونه ولی موتورولا نیست
من خودم واسه گالاکسیم کیف گرفتم از علادین.30 میگفت 25 گرفتم.کیفشم کاملا مخصوص خودشه[/QUOTE]
دوست عزیز من بهت کیفهای گلا GOLA رو پیشنهاد میکنم مطمئن باش اندازه خود گالاگسی هست و احتیاجی هم نیست انقدر گرون بخری من 8 تومان گرفتم قابل شست و شو هست ظمانت داره و اصل فنلانده البته فقط تو علائدین یک مغازه کیف اصل گلا رو داره مدلشم فکر کنم اینه : 10T-1040206 در ضمن میتونی بکنی تو کمر بندت و خیالت راحت باشه پشتشم زیپ داره و میتونی چیزی بزاری توش و حلوشم جا داره مشکی هست و روش یک تیکه فلز داره که نوشته GOLLA اگه خواستی پیدا نکردی مال من هست خواستی بهم بگو
دوستان گلم چند تا سوال داشتم اگه خدا بخواد من سر برج گوشی رو بگیرم اول بگم که قیمت ها خیلی مسخرس و هر کی یه چیزی میگه بدون گارانی 16 رو میگن 640 بعد هست رو هم همون میگن بگذریم
1- اول اینکه تفاوت جعبه بزرگ و کوچک این گوشی چیه منطورم اون آبی و مشکی هست .
2- من جت داشتم و بدون گارانتی بود و مشکلی هم نداشتم اگه اینو بدون گارانتی بگیرم مشکلی که باهاش ندارم؟ مثلا خودم میتونی فلشش کنم . چون گارانیتی نداره برای FROYO میتونم خودم راش بندازم؟(3 دکمه)
3- مشکل خاصی که این گوشی نداره و اینکه 8 گیگ و 16 فقط از لجاط حجم فرق داره ؟
4- اینکه مثلا بخوایم بازی بریزیم بچه ها گفتن یه سری مشکل داره که من متوجه نمیشم چون تاحالا آندروید نداشتم؟
5- منظور از SOCIAL HOB تو این گوشی چیه ؟ آیا میشه فلش مموری بهش زد کسی امنحان کرده؟
6- تو ویدیو هایی که ازش دیدم نسبت به دوربین 5 فیلمبرداریش خیلی محشره و تو GSM نوشته بود 1028*720 فیلم میگیره چقدر صحیح هست ؟
و اینکه آیا تو اینا که تو بازار هست بدون گارانتی چه جوری میشه متوجه شد که سالمه و اصله و در کل نکات ایمنی قبل از خرید مخصوصا جعبه بزرگ و آبی و کوچیک چه فرقی داره ؟
625 گرفتم...... از بغل علائدین.... 8 گیگ!!!
مشکل دانلودینگ و ریکاوری هم نداره....
فقط زبانش آلمانیه!!!!از کجا برم تغییرش بدم...؟!!!
---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
version
i9000xxjf3
کسی اگه میتونه ترجمه کنه واسم
یکم قیمت بالا گرفتم.... متاسفانه
بله متاسفانه كوشيم فقط كيبورد عربي داره.
بنظرتون قيمت ها باز برميكنردن؟ارزونتر ميشن؟
به به داش پوریا
مبارکه داداش
باز خوبه زود گرفتی.10-20 تومن ارزش وایسادن نداره.حالشو ببر.
xx که یعنی واسه اروپاست
j یعنی 2010
اون آخری هم مربوط به ماه و رم هست.
تو setting زبان اینارو تغیر بده حالشو ببر.![]()
Last edited by Immunology; 08-10-2010 at 22:18.
دوستان گلم چند تا سوال داشتم اگه خدا بخواد من سر برج گوشی رو بگیرم اول بگم که قیمت ها خیلی مسخرس و هر کی یه چیزی میگه بدون گارانی 16 رو میگن 640 بعد هست رو هم همون میگن بگذریم
1- اول اینکه تفاوت جعبه بزرگ و کوچک این گوشی چیه منطورم اون آبی و مشکی هست .
2- من جت داشتم و بدون گارانتی بود و مشکلی هم نداشتم اگه اینو بدون گارانتی بگیرم مشکلی که باهاش ندارم؟ مثلا خودم میتونی فلشش کنم . چون گارانیتی نداره برای FROYO میتونم خودم راش بندازم؟(3 دکمه)
3- مشکل خاصی که این گوشی نداره و اینکه 8 گیگ و 16 فقط از لجاط حجم فرق داره ؟
4- اینکه مثلا بخوایم بازی بریزیم بچه ها گفتن یه سری مشکل داره که من متوجه نمیشم چون تاحالا آندروید نداشتم؟
5- منظور از SOCIAL HOB تو این گوشی چیه ؟ آیا میشه فلش مموری بهش زد کسی امنحان کرده؟
6- تو ویدیو هایی که ازش دیدم نسبت به دوربین 5 فیلمبرداریش خیلی محشره و تو GSM نوشته بود 1028*720 فیلم میگیره چقدر صحیح هست ؟
و اینکه آیا تو اینا که تو بازار هست بدون گارانتی چه جوری میشه متوجه شد که سالمه و اصله و در کل نکات ایمنی قبل از خرید مخصوصا جعبه بزرگ و آبی و کوچیک چه فرقی داره ؟
سلام.
برای جواب گرفتن یکم صبورتر باشید شما 3 پست بالاتر هم همین سوالات رو پرسیدین اینکار شما باعث شلوغ شدن تاپیک و زیاد شدن صفحات میشه و اینجوری دوستان برای دسترسی به مطالب مجبورن صفحات بیشتری رو ببینن و باعث هر رفتن وقتشون میشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)