لطفا یکی جواب بده.
لطفا یکی جواب بده.
لطفا یکی جواب بده.
این مشکل توی سمند های EF7 خیلی شایع است و فقط هم به دلیل برقی بودن گاز خودروست ، ببرید نمایندگی تا ECU رو ریست و مجدد برنامه ریزی کنن ، درست میشود .
سلام
میخواستم بدونم فشنگی هیدرولیک کارش چیه ماشینهای پارس 405 سمند معمولی و EF7 فشنگیشون یکیه؟؟؟
Last edited by SNOOP DOGG; 27-10-2013 at 08:12.
ماشین چقدر کار کرده؟ مشکل دیگه ای نداره؟ مطمئنی ماشین 3 کار نمیکرد؟ چون وقتی 3 کار میکنه میلرزه!
وقتی ماشین اینجوری شد گرم بود یا نه؟
فکر نکنم ربطی به واشر سر سیلندر داشته باشه.
دو نوع گاز خوردن داریم.
یکی اینکه مربوط میشه به دریچه گاز برقی. یعنی شما که گاز رو فشار میدید دیر عمل میکنه و وقتی پا رو از روی پدال برداشتین بازم گاز میخوره،البته این گاز خوردن زیاد نیست و به یه ثانیه هم نمیرسه.
مورد دوم مربوط میشه به سنسور زیر پدال کلاچ که وقتی کلاچ رو تا اخر میگیرید اون کلید تا اخرش فشرده نمیشه. این مورد بین تعویض دنده مشکل ایجاد میکنه بیشتر هم توی تعویض یک به دو. البته همیشه نییست و اگه پر شتاب رانندگی نکنید مشکلی نداره! ولی اگه یکدفعه گاز بدید و یک رو پر کنید و کلاچ بگیرید ماشین گاز میخوره و تا دنده عوض نکنید و کلاچ رو رها نکنید همونطور گاز میخوره. این سنسور رو ببرید نمایندگی براتون تنظیمش میکنن.
دوست من ربطی به اینها که فرمودید ندارد ، مشکل شایع به این صورت است که خود به خود در حالت درجا یا در دنده ماشین زیاد از حد و غیر معمول گاز میخورد یا با کمی فشار پدال گاز ، موتور زیاد از حد گاز میخورد یا موقع رها کردن گاز ، دیر عمل میکند و گاز به کندی پایین میاید .
همه اینها خطای ECU هستند که با یک ریست و برنامه ریزی مجدد درست میشود .
می خواهم روغن گیربکس سمند را عوض کنم چی بریزم بهتره کدوم روغن بهتره وصدای گیربکس هم کم بشه ودنده هم خوب جا بره؟+قیمت تقریب هم بدهید.
سلام
میخواستم بدونم لوله خرطومی سیم فشنگی از کجا میتونم تهیه کنم ؟
الکتریکی ها که ندارن
ادینول 75 90 بگیرید.ماه رمضون لیتری فک کنم 22 بود(اگه گرون نگفته باشن بهم)
هم توی زمستون دنده ها نرمه و هم تابستون به دلیل 90 بودنش صدای گریبکس در نمیاد.
لوازم یدکی ها ندارن؟ خود نمایندگی چی؟ خرطومی خودش مگه چشه؟سلام
میخواستم بدونم لوله خرطومی سیم فشنگی از کجا میتونم تهیه کنم ؟
الکتریکی ها که ندارن
دوستان ماشین من از کنار موتور (بالای ترموستات) یکم روغن زده،از دو تا پیچ الن خود که فک کنم کور کن باشن درسته؟ باید چیکار کنم؟ البته خیلی کمه. و یه پیچش که خاک گرفته و کلا روغنش قطع شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
xn--mgbai1acq61e7d.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mob-charge.ir [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by majid_sd2009; 15-11-2013 at 18:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)