تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 472 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264314 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام دوستان:
    سمند ef7 دوگانه با سمند ef7 دوگانه یورو 4 چه تفاوتی داره اگه میشه دقیقا تفاوت ها را بفرمایید.
    اوناییکه یورو 4 هستند برای مصرف کننده چه مزایایی داره که قیمتش گرونتر هست؟
    لطفا یکی جواب بده.

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

و یه سوال دیگه اونم اینه که یکی از بستگان بنده سمند ef7 دوگانه سوز مدل 92 تازه تحویل گرفته ، نمیدونم چرا بعضی مواقع مثلا تو دنده یک که بهش گاز میدی و میخوای حرکت کنی خود بخود گاز میخوره تا اینکه کلاج را بالا بیاری و دور موتور بیاد پایید؟ تا حالا کسی این مشکل را داشته و بنظرتون ایراد از چی میتونه باسه؟
    لطفا یکی جواب بده.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این مشکل توی سمند های EF7 خیلی شایع است و فقط هم به دلیل برقی بودن گاز خودروست ، ببرید نمایندگی تا ECU رو ریست و مجدد برنامه ریزی کنن ، درست میشود .

4. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SNOOP DOGG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Windows 7

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم فشنگی هیدرولیک کارش چیه ماشینهای پارس 405 سمند معمولی و EF7 فشنگیشون یکیه؟؟؟
    Last edited by SNOOP DOGG; 27-10-2013 at 08:12.

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام دوستان
    ماشینم مدل 91،دیروز یه مسیر 25 کیلومتری رو رانندگی کردم وقتی که توقف کردم موتور به شدت لرزش داشت طوری که اتاق ماشین تکون میخورد و فرمون کلی لرزش داشت.ماشین رو خاموش کردم بعد از نیم ساعت که خاموش بود روشن کردم که ماشین ببرم پیش یه مکانیک که دیدم ماشین خوب کار میکنه هم رو گاز و هم بنزین،کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
    با تشکر
    ماشین چقدر کار کرده؟ مشکل دیگه ای نداره؟ مطمئنی ماشین 3 کار نمیکرد؟ چون وقتی 3 کار میکنه میلرزه!
    وقتی ماشین اینجوری شد گرم بود یا نه؟
    فکر نکنم ربطی به واشر سر سیلندر داشته باشه.
    و یه سوال دیگه اونم اینه که یکی از بستگان بنده سمند ef7 دوگانه سوز مدل 92 تازه تحویل گرفته ، نمیدونم چرا بعضی مواقع مثلا تو دنده یک که بهش گاز میدی و میخوای حرکت کنی خود بخود گاز میخوره تا اینکه کلاج را بالا بیاری و دور موتور بیاد پایید؟ تا حالا کسی این مشکل را داشته و بنظرتون ایراد از چی میتونه باسه؟

لطفا یکی جواب بده.
    دو نوع گاز خوردن داریم.
    یکی اینکه مربوط میشه به دریچه گاز برقی. یعنی شما که گاز رو فشار میدید دیر عمل میکنه و وقتی پا رو از روی پدال برداشتین بازم گاز میخوره،البته این گاز خوردن زیاد نیست و به یه ثانیه هم نمیرسه.
    مورد دوم مربوط میشه به سنسور زیر پدال کلاچ که وقتی کلاچ رو تا اخر میگیرید اون کلید تا اخرش فشرده نمیشه. این مورد بین تعویض دنده مشکل ایجاد میکنه بیشتر هم توی تعویض یک به دو. البته همیشه نییست و اگه پر شتاب رانندگی نکنید مشکلی نداره! ولی اگه یکدفعه گاز بدید و یک رو پر کنید و کلاچ بگیرید ماشین گاز میخوره و تا دنده عوض نکنید و کلاچ رو رها نکنید همونطور گاز میخوره. این سنسور رو ببرید نمایندگی براتون تنظیمش میکنن.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ماشین چقدر کار کرده؟ مشکل دیگه ای نداره؟ مطمئنی ماشین 3 کار نمیکرد؟ چون وقتی 3 کار میکنه میلرزه!
    وقتی ماشین اینجوری شد گرم بود یا نه؟
    فکر نکنم ربطی به واشر سر سیلندر داشته باشه.

دو نوع گاز خوردن داریم.
    یکی اینکه مربوط میشه به دریچه گاز برقی. یعنی شما که گاز رو فشار میدید دیر عمل میکنه و وقتی پا رو از روی پدال برداشتین بازم گاز میخوره،البته این گاز خوردن زیاد نیست و به یه ثانیه هم نمیرسه.
    مورد دوم مربوط میشه به سنسور زیر پدال کلاچ که وقتی کلاچ رو تا اخر میگیرید اون کلید تا اخرش فشرده نمیشه. این مورد بین تعویض دنده مشکل ایجاد میکنه بیشتر هم توی تعویض یک به دو. البته همیشه نییست و اگه پر شتاب رانندگی نکنید مشکلی نداره! ولی اگه یکدفعه گاز بدید و یک رو پر کنید و کلاچ بگیرید ماشین گاز میخوره و تا دنده عوض نکنید و کلاچ رو رها نکنید همونطور گاز میخوره. این سنسور رو ببرید نمایندگی براتون تنظیمش میکنن.
    دوست من ربطی به اینها که فرمودید ندارد ، مشکل شایع به این صورت است که خود به خود در حالت درجا یا در دنده ماشین زیاد از حد و غیر معمول گاز میخورد یا با کمی فشار پدال گاز ، موتور زیاد از حد گاز میخورد یا موقع رها کردن گاز ، دیر عمل میکند و گاز به کندی پایین میاید .
    همه اینها خطای ECU هستند که با یک ریست و برنامه ریزی مجدد درست میشود .

8. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

می خواهم روغن گیربکس سمند را عوض کنم چی بریزم بهتره کدوم روغن بهتره وصدای گیربکس هم کم بشه ودنده هم خوب جا بره؟+قیمت تقریب هم بدهید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Windows 7

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم لوله خرطومی سیم فشنگی از کجا میتونم تهیه کنم ؟
    الکتریکی ها که ندارن

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

می خواهم روغن گیربکس سمند را عوض کنم چی بریزم بهتره کدوم روغن بهتره وصدای گیربکس هم کم بشه ودنده هم خوب جا بره؟+قیمت تقریب هم بدهید.

ادینول 75 90 بگیرید.ماه رمضون لیتری فک کنم 22 بود(اگه گرون نگفته باشن بهم)
    هم توی زمستون دنده ها نرمه و هم تابستون به دلیل 90 بودنش صدای گریبکس در نمیاد.

سلام
    میخواستم بدونم لوله خرطومی سیم فشنگی از کجا میتونم تهیه کنم ؟
    الکتریکی ها که ندارن
    لوازم یدکی ها ندارن؟ خود نمایندگی چی؟ خرطومی خودش مگه چشه؟
    دوستان ماشین من از کنار موتور (بالای ترموستات) یکم روغن زده،از دو تا پیچ الن خود که فک کنم کور کن باشن درسته؟ باید چیکار کنم؟ البته خیلی کمه. و یه پیچش که خاک گرفته و کلا روغنش قطع شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    xn--mgbai1acq61e7d.com
    mob-charge.ir
    Last edited by majid_sd2009; 15-11-2013 at 18:39.

12. این کاربر از majid_sd2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Windows 7

پيش فرض

خرطومیش شکسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •