تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 275 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

داره خودمونی میشه ghorban2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آقا من امروز رفتم hd2 بگیرم ولی بازم متاسفانه نشد .
    رفتم علائدین کل پاساژو گشتم و قیمت گرفتم که پایین ترین قیمت بدون گارانتی 590 بود با 8 گیگ رم . رفتیم بگیریم با یارو کلی چونه زدیم گفت این کف قیمته و پایینتر نمیام گفتم باشه بده سیم کارتمو گذاشت تو گوشی تا تست کنه . بعد گفت آقا من برای اینکه گوشیت سالم بشه و نمیدونم باطریش خراب نشه و ... خلاصه شرو کرد به دری وری گفتن و اینا باید رو گوشیت برنامه نصب کنم که میشه 45 هزار تومن و به قیمت گوشیت اضافه میشه .
    منم گفتم بابا من برنامه نمیخوام اصلا دوست ندارم رو گوشیم کسی برنامه نصب کنه . گفتن نه نمیشه و بدون برنامه نمیدیم که هر چی ما اسرار کردیم گفتم نچ نمیشه . منم گفتم پس منم نچ نمیشه نمیخوام .
    رفتیم یه جا دیگه که بگیریم و 590 قیمت داده بود اونم تا رفتیم گوشیو بگیریم تو دستمون گفت با بیمه نامه میشه 630 تومن که بیمه پارسه هست و نوسان برق و ضربه خوردگی و آب خوردگی و ... جزو بیمه میشه . گفت کلا گارانتی معنی نداره تو ایران و الان دیگه بیمه میکنن گوشیارو . ما هم گفتیم نمیخوایم . آخه میخواستیم دو تا بگیرم .
    خلاصه نگرفتیم دیگه.

یدونه دیگه هم بود که با گارانتی یاس و بیمه البرز بود و دسته دوم بود که 2 ماه کار کرده بود که فروشنده میگفت طرف بلد نیست باهاش کار کنه و میخواد بفروشه و 520 میدم که من ترسیدم بگیرم و نگرفتم .

نظر شما چیه ارزش داره بگیرم با برنامه با این قیمت؟

یه کمک دیگه ای که میخوام اینه که اصلا نمیدونم بین این و X10 کدومو انتخاب کنم میشه اونایی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن ؟ برام حذف یکیشون سخته .
    من هم مثل شما هرچند وقت نظرم بین این دوتا عوض میشه. جالبیش اینه که اینجا می پرسین همه میگن hd2 بهتره. تو تاپیک x10 همه میگن x10 . من در حال حاضر به این نتیجه رسیدم که x10 بگیرم البته هر وقت مشکل فونت فارسی در مرورگرش رفع بشه اما اگر تا یکی دو ماه دیگه رفع نشد hd2 میگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه tazphoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اسم کیبور Touch Keyboard یا یه همچین چیزی بود ولی قبلا" نصب بود کار میکرد حذف کرده بودم دوباره نصب کردم(بعد از یه مدتی)اینجوری شد که Vol Up و Vol Down رو نگه داشتم و power رو زدم و ریست کردم فکر کنم همون Hard reset باشه.

آخر فروم باز hesam68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    وقتی با این گوشی به یک نفری که در حال مکالمه هست میزنگم هیچ پیغامی مثل wating نمیده؟
    از کجا فعال میشه؟
    جواب منو ندادینا؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اسم کیبور Touch Keyboard یا یه همچین چیزی بود ولی قبلا" نصب بود کار میکرد حذف کرده بودم دوباره نصب کردم(بعد از یه مدتی)اینجوری شد که Vol Up و Vol Down رو نگه داشتم و power رو زدم و ریست کردم فکر کنم همون Hard reset باشه.
    سلام. بله هارد ریست کردید ,الان که دیگه مشکلی ندارید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه tazphoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

نه فقط میخاستم بدونم مشکل از کجا بود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من یک مشکلی با youtube دارم. اول خیلی خوب کار می کرد ولی الان تا باز می شه پیغام می ده storage full و سریع بسته می شه. لطفا کمک کنید که مشکل از کجاست و چجوری حل می شه. هم روی مموری و هم روی گوشی کلی فضای خالی دارم.

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزيز ممنون از راهنماييت.

اما حالا مشكل شما.

بايد Rom جديد كه عربيه رو از سايت hd2 دانلود كنيد.
    بايد بريد تو قسمت Support - انتخاب كشور رو بزن بعد خاورميانه و بعد مدل گوشي و بعد سريال بزن تا بتوني دانلود كني
    اون فايلي هم كه بايد دانلود شه اسمش اينه
    RUU_Leo_HTC_ARA_1.66.415.4_Radio_Signed_15.30.50. 07U_2.06.51.07_Ship
    حدودا 195 مگه و بايد كاملا دانلود شه نه نصفه
    exe است و بعد از طريق Windows Mobile Device Center توي ويندوز 7 يا ويستا رو گوشي نصبش كن

در ضمن من از Windows Mobile Device Center تو ويندوز 7 يا ويستا استفاده مي كنم واسه رختن فايل رو گوشي
    نرم افزار خودش كه داخل پك بوده مشكل داره و نصب نمي شه
    خیلی ممنون از جوابت.
    با ریختن ROM جدید همه اطلاعات توی حافظه گوشی میپره؟؟؟؟
    asia1 رو باید بزنم یا asia2 ؟؟؟
    Last edited by davidmti; 17-05-2010 at 13:59.

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان همه میدونن که احتمال اینکه وین مو 7 روی hd2 اجرا بشه و کوک شدش بیاد 99 درصده . اون یه درصدم بد شانسیه ماست. سوال اینجاست که آیا تغییری تو گرافیک و سرعت گوشی بوجود میاد؟ یعنی بالا میره یا پایین؟
    واینکه آیا ممکنه فیلمبرداری 720p بهش اضافه بشه؟

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

اتفاقا فعلا هنوزمعلوم نيست بشه شايد 50 درصد قطعي شده باشه!ما كه همه اميدواريم بشه.فعلا اندرويد براي اين گوشي اگه بياد و بشه دوتا سيستم عامل داشت عالي ميشه!
    كسي اندرويد اين گوشي را پيداكرد حتما بزاره.ممنون.

10. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه برنامه خوب واسه چت کردن با ویندوز موبایل میخام یعنی یه برنامه که با ایدی یاهو مسنجر بشه تو ویندوز موبایل چت کرد که هم راحت باشه و هم امکانات خوبی داشته باشه و هم شارژ کم بخوره که فک کنم یه برنامه بود اسمش تالک پوت بود اگه دوستان دارن لینک دانلود و اموزشش رو بدن ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •