آقا من امروز رفتم hd2 بگیرم ولی بازم متاسفانه نشد .
رفتم علائدین کل پاساژو گشتم و قیمت گرفتم که پایین ترین قیمت بدون گارانتی 590 بود با 8 گیگ رم . رفتیم بگیریم با یارو کلی چونه زدیم گفت این کف قیمته و پایینتر نمیام گفتم باشه بده سیم کارتمو گذاشت تو گوشی تا تست کنه . بعد گفت آقا من برای اینکه گوشیت سالم بشه و نمیدونم باطریش خراب نشه و ... خلاصه شرو کرد به دری وری گفتن و اینا باید رو گوشیت برنامه نصب کنم که میشه 45 هزار تومن و به قیمت گوشیت اضافه میشه .
منم گفتم بابا من برنامه نمیخوام اصلا دوست ندارم رو گوشیم کسی برنامه نصب کنه . گفتن نه نمیشه و بدون برنامه نمیدیم که هر چی ما اسرار کردیم گفتم نچ نمیشه . منم گفتم پس منم نچ نمیشه نمیخوام .
رفتیم یه جا دیگه که بگیریم و 590 قیمت داده بود اونم تا رفتیم گوشیو بگیریم تو دستمون گفت با بیمه نامه میشه 630 تومن که بیمه پارسه هست و نوسان برق و ضربه خوردگی و آب خوردگی و ... جزو بیمه میشه . گفت کلا گارانتی معنی نداره تو ایران و الان دیگه بیمه میکنن گوشیارو . ما هم گفتیم نمیخوایم . آخه میخواستیم دو تا بگیرم .
خلاصه نگرفتیم دیگه.
یدونه دیگه هم بود که با گارانتی یاس و بیمه البرز بود و دسته دوم بود که 2 ماه کار کرده بود که فروشنده میگفت طرف بلد نیست باهاش کار کنه و میخواد بفروشه و 520 میدم که من ترسیدم بگیرم و نگرفتم .
نظر شما چیه ارزش داره بگیرم با برنامه با این قیمت؟
یه کمک دیگه ای که میخوام اینه که اصلا نمیدونم بین این و X10 کدومو انتخاب کنم میشه اونایی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن ؟ برام حذف یکیشون سخته .