آقا تلریخ ثبت نام امروز ه فقط؟؟؟
اره تا ساعت 12 امشب..
بچه ها کسی تراز رشته های دانشگاه آزاد رو نداره ؟؟؟بد جوری محتاجیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تمدید میشه یا نه؟
از چند نفر پرسیدم فرق مهندسی شهرسازی با شهرسازی چیه کسی نمی دونست اینجا کسی می دونه؟
اون دوستی که تراز ها رو گذاشته بود برای شهرسازی بود یا مهندسی شهرسازی بود؟
من اگه تمدید نشه شب ثبت نام میکنم
Last edited by steps; 06-03-2010 at 15:59.
مهلت ثبتنام كنكور دانشگاه آزاد اسلامی تا 22 اسفند تمديد شد
مهلت ثبتنام داوطلبان آزمون سراسري (پزشكي و غير پزشكي) سال 89 دانشگاه آزاد اسلامي تمديد شد.
به گزارش آنا، مهلت ثبتنام داوطلبان آزمون سراسري (پزشكي و غيرپزشكي) سال 89 اين دانشگاه تا ساعت 24 روز شنبه 22 اسفند تمديد شد.
داوطلبان طي اين مدت ميتوانند با مراجعه به دفاتر پستي در سراسر كشور و تهيه دفترچه راهنما و كارت اعتباري نسبت به ثبت نام از طريق پايگاه اينترنتي اقدام نمايند.
این پنجمین روزیه که با خودم کلنجار می رم که IT بزنم یا نرم افزار و به نتیجه نمی رسم! با n نفر هم مشورت کردم، اما هنوز نتونستم تصمیم بگیرم. خوشحال می شم نظر شما عزیزان رو هم بدونم.
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
برق کنترل هم خوبه. البته من اگر خودم می خواستم قزوین بزنم، بدون شک IT می زدم.
..........
ویرایش...
Last edited by Amirdb; 06-03-2010 at 17:22.
دو تا سوال داشتم از خدمتتون:
1) حقیقت داره که تمدید شده؟اگه درست باشه که عالیه.
2) کد رهگیری 14 رقمی رو از کجا بگیریم؟همونیه که تو سراسری گرفتیم و زدیم؟
ممنون.
Last edited by salar_aziz; 06-03-2010 at 17:43.
این خبرگزاری آنا معتبره؟!
ویرایش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب تایید شد:
مهلت ثبتنام كنكور دانشگاه آزاد تمديد شد
خبرگزاري فارس: مهلت ثبتنام داوطلبان آزمون سراسري پزشكي و غير پزشكي سال 89 دانشگاه آزاد تمديد شد.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه خبرگزاري فارس، مهلت ثبتنام داوطلبان آزمون سراسري پزشكي و غيرپزشكي سال 89 اين دانشگاه تا ساعت 24 روز شنبه 22 اسفند تمديد شده است.
داوطلبان طي اين مدت ميتوانند با مراجعه به دفاتر پستي در سراسر كشور و تهيه دفترچه راهنما و كارت اعتباري نسبت به ثبت نام از طريق پايگاه اينترنتي اقدام كنند.
انتهاي پيام/ع
Last edited by sepehr_x50; 06-03-2010 at 17:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)