مارک رمِ لپ تاپِ اپل چیه دوستان؟
مارک رمِ لپ تاپِ اپل چیه دوستان؟
بیشترشون سامسونگه![]()
الن که یه دو سالی هست که برند رم لب تاپ اپل hynix هست البته چیپ همه رم ها رو همون سامسونگ میزنه اما برند اصلی تولید کننده رم همون hynix هست برای اپل
---------- Post added at 01:55 AM ---------- Previous post was at 01:51 AM ----------
سعید عزیز رم کینگستون 4 گیگ اش همون دونه 35 هست ماکسیمم!
چرا به خاطر ارزون بودن خوب نیست؟
من الان بیش از یک ماه و نیمه رم ام رو 8 کردم با همین کینگستون عالی هم بوده
اما در مورد کینگستون من تحقیق خیلی کردم ماشاا 90 درصد رم های کینگستون تو بازار ریمارک هست اگر کینگ با گارانتی سریر گیر اوردید حتما بخرید که مطمئنا درصد فیک بودن اش از بقیه بسیار بسیار کمتر هست
در ضمن بازم میگم تو کارهای عادی دوستان در لاین نیازی به 8 گیگ رم نیست و همون 4 جواب گو هست اما اگر کار سنگین انجام میدید 8 گیگ رم الزمی هست
با سلام خدمت دوستان عزيز
والا يه لپ تاپ مك بوك پرو رو يه بنده خدايي به عنوان هديه از آمريكا براي بنده اورده (البته در ازاي حالي كه بهش تو مسايل كاري داده بودم كه حالا داشتانش درازه ...) و منم هيچ آشنايي با سيستم عامل مك ندارم كه حالا يه چند تا سوال از خدمت اساتيد داشتم:
تبديل بخصوصي بايد بخرم براي اينكه برقش به سيستم برقي ايران بخوره؟
نرم افزار هاي آفيس و غيره رو ميشه روش ريخت؟ اگه مخصوص به خودش داره تو اين cd هاي كينگ و MRT پيدا ميشه؟
بازي در حد فقط pes يا فيفا ميشه باهاش انجام داد؟
و بي زحمت يه پيجي يا سايتي رو بهم معرفي كنيد كه يه آموزشي يا توضيحات مختصري در مورد مكينتاش داشته باشه
با تشكر
دوست عزیز یه چرخی تو نت بزنی کلیه نرم افزارهای مک رو که تا به حال اومده رو میتونی دانلود کنی بخصوص هم که جدیدا سایت های ایرانی زدن تو کار مک!
با سلام
در مورد تبدیل یک مبدل کوچک هست که می تونید به سر اداپتور همراه مک بوک بزنید و استفاده کنید
در مورد نرم افزارهای افیس باید بهتون بگم هم مجموعه افیس 2011 مایکروسافت وجود داره البته این مجموعه از زبان فارسی در مک پشتیبانی نمی کنه پس زیاد نمیشه ازش استفاده کرد
خود مکینتاش یک مجموعه اداری داره به اسم iwork که می تونید ازش استفاده کنید و یا از مجموعه نئو افیس رایگان استفاده کنید
در مورد سوم انجمناون ستاره هایی که گذاشتم شامل ادرس سایت نیستن پس برشون دار ( البته اگه ادرس پاک نشه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
با سلام
می خواستم مزیت لب تاپ های اپل رو نسبت به برند سونی بدونم
مرسی دوستان
سلام بچه ها من یه md 318 گرفتم همه چی داخل کارتون بود اما من تو چند پست دیدم که باید 2 تا dvd هم همراهش باشه اما نبود
میخواسم ببینم آیا dvd باید داخل کارتون باشد یا فروشنده سر من کلاه گذاشته است؟
سلام بچه ها من یه md 318 گرفتم همه چی داخل کارتون بود اما تو چند پست خوندم که زده بود 2 dvd هم باید تو کارتون باشه ولی برای من نبود آیا باید در کارتون باشه این 2 dvd یا فروشنده سر ما کلاه گزاشته?
سلام دوست عزیز
میتونم بپرسم چند خریدی و آیا ارزشش داشته یا نه؟
من خودم md322 مدنظرم هست اما بخاطر قیمتش و کارایش دودلم.
منون میشم نظرتو بگی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)