با گرافیک میخوای رام کوک شده ی ایتالیایی بوسیله ایی بویشش، الان یه رام خوب که بشه توش فارسی نوشت و از این IF6 بهتر باشه چیه؟
با سرعت میخوای رام اسپید ادیشن ایتالیایی
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
با گرافیک میخوای رام کوک شده ی ایتالیایی بوسیله ایی بویشش، الان یه رام خوب که بشه توش فارسی نوشت و از این IF6 بهتر باشه چیه؟
با سرعت میخوای رام اسپید ادیشن ایتالیایی
خیلی ممنون، دست همتون درد نکنه.
اون موبایلستان رو رفتم دیدم، اخرم مجبور شدم توی اون فروم اجنبی عضو شم. ناسلامتی سیستمش با این سایت یکیه، چرا انقدر بد لود می شد؟ تبلیغاتشم که ماشالله یه یه مگی می شد.
حالا اون هیچی، من خودم هک به نظرم راحت تره، چون یه بار انجام می دی تموم می شه می ره پی کارش، فکر کن یه بر بیابونی با یکی برنامه رد و بدل می کنی که دورو برتونم کامپیوتر متصل به اینترنت نیست. اون وقت چی؟
هکم برای 82 که کاری نداشت. برای اینو جایی ندیدم. اینم نحوه ی هکش توی موبایلستاتن هست؟ فلش کردن و ریختن فرمویر جدید رو پیدا کردم اما اینو نه.
این اسپید ادیشنه کوک نشده فارسی داره؟ هیچ کدوم از این دو تا هک سر خود هستن؟
به این شدتم که نه، اول با کلید کشیدم دیدم هیچیش نشد بعد با کاتر کشیدم. اگه فکر می کردم چیزیش می شد نمی کشیدم. من هر دو سال یه گوشی می گیرم، اگه همین داغون کنم که دیگه هیچی.واقعا با کاتر کشیدی روش ؟؟
حالا می گم این که انقدر ضد خشه، دیگه اینویزیبل شیلد می خواد چی کار؟
برای هک تو فروم خودمون یه تاپیم داریم :
-------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اصلا اسپید ادیشن کوک نشده نداریم ، کوک شده که تبدیل شده به اسپید ادیشن دیگه.
چون گوشی گنده اسحالا می گم این که انقدر ضد خشه، دیگه اینویزیبل شیلد می خواد چی کار؟
و وزنش زیاده اگه از دستت بیفته
مخصوصا رو آسفالت حالت لپ پر میشه
و انگار یه تیکه ازش کنده شده !!
پس لازمه
چون امروز گوشی از جیبم افتاد بالاش داغون شد !!!![]()
aaaa...چه حیف ! یه عکس ازش بنداز ببینیم چجوری شده؟
من نمی تونم اینترنت رو تو این گوشی فعال کنم.
یه اس ام اس به همراه اول 8008 دادم و مدلش رو گفتم می گه این مدل رو نمی شناسه.
از طریق سایت mci هم رفتم از طریق ime گوشی مدلش رو شناخت ولی گفت تنظیمی برای این گوشی نیومده چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)