تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 288 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتان در مورد خرید باطری یدک چیه؟
    با توجه به اینکه شارژ باطری اغلب کوتاه است یک باطری شارژ شده یدک همراه خودمان داشته باشیم تا در موقعه ضعیف شدن آنرا تعویض نماییم
    آیا باطری اصلی ساتیو گیر می یاد؟ با چه مارکی باید باشه و قیمت آن چند است؟ آیا نمی شه یک باطری قوی تر از 1000 میلی آمپر در دستگاه بگذاریم؟
    در ضمن آیا شارژی که بتوانه باطری را بدون گذاشتن روی تلفن شارژ کنه گیر می یاد؟ قیمت؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتان در مورد خرید باطری یدک چیه؟
    با توجه به اینکه شارژ باطری اغلب کوتاه است یک باطری شارژ شده یدک همراه خودمان داشته باشیم تا در موقعه ضعیف شدن آنرا تعویض نماییم
    آیا باطری اصلی ساتیو گیر می یاد؟ با چه مارکی باید باشه و قیمت آن چند است؟ آیا نمی شه یک باطری قوی تر از 1000 میلی آمپر در دستگاه بگذاریم؟
    در ضمن آیا شارژی که بتوانه باطری را بدون گذاشتن روی تلفن شارژ کنه گیر می یاد؟ قیمت؟
    ممنون
    این گوشی متاسفانه باتری کم حجمی داره
    باتری اصلش که گرونه شاید بالای 20 تومن
    تقلبیشم هست در حد 10 تومن که خب خیلی جواب نمیده
    میتونید مثلاً باتری p1 که 1120 میلیه رو امتحان کنید چون شکلشو جای سوکتش به ساتیو میخوره البته اگه جا بشه

شارژر اکسترنالم هست که باتریو میزاری توش و شارژ میکنه قیمتش حدود 3 تومنه ولی خب کیفیت مناسبی ندارن و ممکنه به باتری آسیب بزنه
    ممکنه جنس بهترشم باشه با قیمت بالاتر

3. این کاربر از ~ARDESHIR~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من باتری یدک خریدم. فقط یه جا داشت اگه هنوز داشته باشه 13 تومن پاساژ علاالدین طبقه زیر همکف پلاک 40 اگه اشتباه نکنم پلاک رو. خودش هم نمیدونست باتری چیه ولی توی ویترین گذاشته بود شناختم. باتری p990 هم میخوره بهش که 950 میلی آمپره و فراوونه تو بازار 7 تومن. من هر دو تاش رو تست کردم دوامش تفاوت محسوسی نداشت. ولی هرچی گشتم آمپر بالاتر گیر نیووردم. برای p990 گفته بودن p1 بهش میخوره ولی من گیر نیووردم .
    حالا سوال خودم.!!؟؟
    گارمین رو نصب کردم فقط صفحه اولش میاد و تاچ روش کار نمیکنه. ovimap نوکیا هم که اصلا نصب نشد راهی نداره که راشون انداخت یا نرم افزار جایگزینی نیست.
    راستی با mms ایرانسل هم مشکل دارم تنظیمات رو دستی انجام دادم ولی mms میتونم بفرستم و طرف مقابل میبینه ولی نمیتونم mms هایی که برام اومده رو دانلود کنم و نگاه کنم .gprs هم فعاله و بدون مشکل باهاش کار میکنم.

5. این کاربر از davidmti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام
    دوستانی که ساتیو دارن و اینترنت پر سرعت اگه براشون مقدور هست یه دو سه تا عکس با کیفیت از باتری گوشیشون بگیرن بزارن اینجا.
    ممنون میشم.

7. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه davidmti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    عکس 2.7 مگی باتری ساتیو

9. این کاربر از davidmti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من اين گوشي را ندارم ولي فكر كنم كسانيكه اين گوشي دارند انتظار بالايي از باطري گوشي دارند و گرنه با استفاده معمولي و مناسب اگر دو روز كامل شارژ نگه ميداره كه خوبه و مشكلي نيست و با استفاده زياد هم تقريبا بايد يك روز كامل طاقت بياره در غير اينصورت يا باطري گوشي مشكل داره يا تنظيمات گوشي طوري هست كه انرژي باطري را بيشتر مصرف مي كنند (مثلا زيادكردن نور صفحه ...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    در صورت امکان حجم کل درایو C ساتیو خودتان را اعلام کنید که چقدر فضا داره. منظورم کل حجم است اختصاص یافته و فضای آزاد.
    مال دستگاه من 78 مگابایت است که به نظر خودم کم است؟
    در ضمن نمی دانم چرا دستگاه برخی از عکسهایی که می گیرم را در قسمت نمایش عکس نشان نمی دهد ولی وقتی با برنامه Xplore می روم تو شاخه مربوط به عکس می بینم وجود دارد؟ شما چنین مشکلی نداشتید؟
    دوستانی که باطری یدک خریدند لطفا مارک باطری را بگن چیه و اینکه از کارکردش راضی هستند.
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من امتحان كردم در سايز 9 عكسايي كه ميگيره بهتر تا در سايز 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

من اين گوشي را ندارم ولي فكر كنم كسانيكه اين گوشي دارند انتظار بالايي از باطري گوشي دارند و گرنه با استفاده معمولي و مناسب اگر دو روز كامل شارژ نگه ميداره كه خوبه و مشكلي نيست و با استفاده زياد هم تقريبا بايد يك روز كامل طاقت بياره در غير اينصورت يا باطري گوشي مشكل داره يا تنظيمات گوشي طوري هست كه انرژي باطري را بيشتر مصرف مي كنند (مثلا زيادكردن نور صفحه ...)
    نادرجان اصلا بحث یه روز دو روز نیست که باطری من با استفاده معمولی سه روز کامل و با استفاده زیاد دو روز تموم شارژ نگه میداره کسانی هم که با باطری مشکل دارند حتما حتما باطری تقلی گرفتن در ضمن نور lcd گوشیم رو 80% هستش.
    سلام دوستان
    در صورت امکان حجم کل درایو C ساتیو خودتان را اعلام کنید که چقدر فضا داره. منظورم کل حجم است اختصاص یافته و فضای آزاد.
    مال دستگاه من 78 مگابایت است که به نظر خودم کم است؟
    در ضمن نمی دانم چرا دستگاه برخی از عکسهایی که می گیرم را در قسمت نمایش عکس نشان نمی دهد ولی وقتی با برنامه Xplore می روم تو شاخه مربوط به عکس می بینم وجود دارد؟ شما چنین مشکلی نداشتید؟
    دوستانی که باطری یدک خریدند لطفا مارک باطری را بگن چیه و اینکه از کارکردش راضی هستند.
    ممنون
    استفاده شده 21 مگ آزاد 57 مگ. نه من همچین مشکلی با عکسا ندارم باطری من که عالیه شما هم موقع خرید گوشی سرتون کلاه رفته و باطری تقلبی بهتون دادن و یا ممکنه که با گوشی کار کردن و بدون اینکه شارژش کنه مدت زیادی به همون صورت باقی مانده باشه که در اینصورت باطری حتما خراب شده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •