عجب همتی داریا... چند دفعه رفتی که تونستی ردش کنی؟ تنهایی یا کسی کمکت کرد؟![]()
عجب همتی داریا... چند دفعه رفتی که تونستی ردش کنی؟ تنهایی یا کسی کمکت کرد؟![]()
سلام،
لطفا راهنمايي كنيد ،قبلا بازي رو نصب كردم و چند مرحله هم رفتم ولي ويندوز رو عوض كردم و حالا موقع اجرا اين ارور رو ميده .
seculauncher : Failed to Start Application . [2000 خواهشا راهنمايي كنيد.
از تو DVD بازی Visual C++ 2005 رو نصب کن.![]()
بچه ها
برای XBOX لازمه GTA IV نصب باشه تا این ایپزود رو بازی کنم یا اصلا اینا جدا از هم هستن؟
مگه برای اکس باکس نمی خواید؟
به هیچ سیو و install نیاز ندارید.
می تونید به صورت مجزا بازی کنید.
اصلا به هم مربوط نیستند
منظور شما رو نفهمیدم!
این مرحله یکم از مراحل دیگش سخته. اگه بازی کرده باشی میفهمی. منم سوال کردم و چند نفر دیگه هم سوال کرده بودن که این مرحله رو چطوری بگذرونن. که دوستان یه چیزایی گفتن. منم یه چند بار که نتونستم ردش کنم بعد ردش کردم. واقعا سخته ها مرحلش!
اگه سوالای قبلی منو بخونی به نتایج میرسی
خوب این dlc هم اوکی شد. gta دیگه نبود؟!![]()
سخت نیست کنترل هلیکوپترش مزخرفه مثل آدم نمیره جلو باید با هزار تا دکمه و موس کنترلش کنی
منم که قبلا گفتم به این مرحله رسیدم کلا بازی رو بیخیال شدم. یه نفری نمیشه ردش کرد... دو تا دست کمه واسش
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
من که دو تا دست و دو تا پام رو گذاشته بودم رو ماوس و کیبورد بازم انگشت کم میاوردم!!!!![]()
از پایینتر بری میشه زد . اگه نتونستی برو جلوتر بعد وایسا جلوشون بعد جلوی هلیکوپتر رو اونا که اومدن نزدیکت بزن پایین به سمتشون بعد هر دو تا گلوله هاشو بزن اینطوری هم میتونی یه کارایی بکنی. یا از روشون هم میتونی بری جلوی هلیکوپتر رو بزنی پایین وقتی که از روشون داری میری همش بزنشون
نسخه بعدی نمیاد؟ عکسی ازش ندارین؟![]()
با سلام
دوستان کسی میتونه لینک آخرین پچ به همراه کرکش رو بذاره؟
ضمنا اگه همین پچو نصب کنیم،پچای قبلی رو هم دربرمیگیره یا باید اونا رو هم نصب کنیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)