بچه هایی که با تنظیمات ایرانسل مشکل دارند چون تنظمیات مشخ براش نیست از تنظیمات سازگار مثل 5700 استفاده کنند.
s nokia 5700 رو به شماره 2225 اسمس کنند . تنظیمات ارسال میشه همون خیلی خوب برای من جواب دادش.
بچه هایی که با تنظیمات ایرانسل مشکل دارند چون تنظمیات مشخ براش نیست از تنظیمات سازگار مثل 5700 استفاده کنند.
s nokia 5700 رو به شماره 2225 اسمس کنند . تنظیمات ارسال میشه همون خیلی خوب برای من جواب دادش.
دوست عزیز ولاکه این گوشی اصلا فلاند نداره و اونای هم که شما می بینی بدون استثنا همش لیبل (الان همه ی 500 چین و اونا ای هم که می گن اصل مجار باز دروغ می گن همش چین و هیچ مشکلی نداره چون تحت لیسانس نوکیاست)
در مورد LCD هم باید بگم 1 متر فاصله ی کمی نیست و 5800 هم شاید اگه از طرف LCD با زمین برخورد کنه شاید (100% نمی گم) شاید واسش مشکل پیش بیاد (به شانس هم بستگی داره)
خیلی ممنون
راستی موقع خرید چه وسایلی باید داخل جعبه این گوشی باشه؟
Last edited by hatam; 07-06-2009 at 06:55.
ببخشید میشه کسی به من فرق ظاهری (خود گوشی یا جعبه اش) بین 5800 ساخت چین تحت لیسانس نوکیا رو با 5800 از این ساخت چینی های به درد نخور که تحت لیسانس نیستن رو بگه؟! تونستم منظورمو برسونم؟!! یعنی من می خوام الان برم شهر مرزی " بانه" (واس یه کار دیگه) که اونجا پر هستش از گوشی قاچاقی و سی چهل تومن ارزون نسبت به تهران , فقط باید توجه داشت که گوشی ساخت چین از این آت آشغالا بهت نندازن ! حالا می خوام 5800 ای که می خوام بخرم رو هم از اونجا بخرم . واس همین می خواستم بدونم فرقی از نظر ظاهر گوشی یا جعبه ی گوشی بین گوشی 5800 ساخت چین از این آت آشغالا با 5800 ساخت چین تحت لیسانس نوکیا هست یا نه؟!
اگه بگید که واقعا ممنون میشم
بازیهاشو از کجا میتونم بگیرم؟
دوباری سلام
کسی نمیدونه من باید از کجا فایلم رو پیدا کنم
اگه منظورت فایلهای cer و key هست، شما خودت در opda ثبت نام کن.
سلام من یک هفتس که 5800 خریدم دیروز برای اولین بار هنگ کرد و من ناچار شدم باتریشو در بیارم دوباره وصل کنم بعد از بالا اومدن گوشی متوجه شدم سرعت گوشی در باز کردن منوها 30 درصد کاهش داشته حالا باید چکار کنم؟![]()
سلام آقا تبریک می گم چطوری تونستی حساب کنی 30% کم شده!
می گم ببین سازمان بازرسی کل کشور استخدامت نمی کنه!
از شوخی گذشته دوست من گوشیت تقریبا محال مشکل جدی داشته باشه از هرچی رو گوشیت داری یه بک آپ بگیر بعد با #7370#* یه مستر ریست بکن می شه مثل روز اول.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)