تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 214 از 295 اولاول ... 114164204210211212213214215216217218224264 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,131 به 2,140 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

اگه نباشه جاش خالی می مونه prong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.فلیپس 3588 زیر نویس فارسی رو بدون مشکل نشون میده؟؟
    اگه ممکنه یه اسپیکر هم معرفی کنید که بتونم به این مدل وصل کنم و کیفیت خوبی داشته باشه.آخه فکر نمیکنم برا آهنگ گوش دادن بلندگو های تلوزیون زیاد جالب باشه...در ضمن نمیخوام زیاد گرون باشه.یه چیزی باشه که کار رو راه بندازه.
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

سلام.فلیپس 3588 زیر نویس فارسی رو بدون مشکل نشون میده؟؟
    اگه ممکنه یه اسپیکر هم معرفی کنید که بتونم به این مدل وصل کنم و کیفیت خوبی داشته باشه.آخه فکر نمیکنم برا آهنگ گوش دادن بلندگو های تلوزیون زیاد جالب باشه...در ضمن نمیخوام زیاد گرون باشه.یه چیزی باشه که کار رو راه بندازه.
    مرسی
    دوستاني كه در مورد زير نويس فارسي سوال كرده بودن حتما فردا چك ميكنم جواب ميدم
    Sub/idx رو كه مطمئنم ولي srt رو مطمئن نيستم
    نرم افزاري هست كه اين ٢ رو تبديل كنم ؟

3. 2 کاربر از subliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی دقیق بگه این بهتره یا این فردا دیگه میخوام بگیرم
    سونی DVP-NS728

DV-420 پایونیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

بهترین پلیر مانیتور دار (همراه) با تمام امکانات و پخش Ful hd و MKv و FLV و پخش Blu ray و قیمت آن (لطفا هرچه سریع تر زیرا ....)

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.آیا اسپیکر کامپیوتر رو میشه مستقیما به دی وی دی پلیر فیلیپس 3588 وصل کرد؟؟کیفیت صداش پایین نمیاد؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهترین پلیر مانیتور دار (همراه) با تمام امکانات و پخش Ful hd و MKv و FLV و پخش Blu ray و قیمت آن (لطفا هرچه سریع تر زیرا ....)
    در مورد پلیرهای مانیتوردار کمتر تا حالا صحبت شده اما در مورد بلوری پلیر می تونی تو این دو تا سایت که لینکشون رو پایین گذاشتم یه سرچی بکنی ببینی کدوم یکشون احتمالا به کارت میاد....بیشتر بلوری پلیرها قابلیت پخش MKV و تصاویر HD رو دارند اما در مورد فرمت FLV خیلی مطمئن نیستم یعنی تا به حال رو هیچ پلیری ندیدم که FLV پخش کنه! این همه فرمت حالا چرا فرمت ویدیوییFLV

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمنا در مورد بهترین پلیر هم باید گفت که هیچ وقت بهترینی وجود نداره بلکه شما باید به توجه به بودجه و توقع بهترین انتخاب رو انجام بدی و وگرنه پلیر هست که قیمتش از چندین میلیون هم بالاتر هست.... مهم خواست و بودجه شماست.

سلام.آیا اسپیکر کامپیوتر رو میشه مستقیما به دی وی دی پلیر فیلیپس 3588 وصل کرد؟؟کیفیت صداش پایین نمیاد؟؟
    سلام....هر اسپیکری که یه آمپ داخلی داشته باشه و 2 تا ورودی صدا داشته باشه رو می شه بدون هیچ مشکلی به هر نوع پلیری وصل کرد... 3588 هم از این قاعده مستثنی نیست.... در مورد کیفیت هم بستگی به اسپیکرهایت داره چون این مدل از پلیر صدای استانداردری تولید می کنه و از این بابت جای نگرانی نیست همه چیز بستگی به کیفیت باندهاتون داره تا کیفیت پلیر ........مگر اینکه باندهای خیلی ناجور گرون و خاصی داشته باشین که نگران کیفیت پخش پلیر هستین.
    Last edited by sound.vision; 10-04-2011 at 22:25.

8. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه subliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دور و بر !

پيش فرض

با سلام
    دوست عزيز نميدونم دي وي دي پليراي ديگه همچين امكاني داره يا نه ؟ ولي معركس
    پشتش 6 تا خروجي صدا داره
    جلو راست - جلو چپ
    عقب راست - عقب چپ
    مركزي يا وسطي
    ساب ووفر
    يعني ميتونه عين سينما هاش بشه فقط مشكل اينجاست كه خروجيش فيش اي - وي هست مال بقيه رو نميدونم ولي اسپيكر من 2 رشته سيم رنگيه !
    چون كيفيت اسپيكرام همين جوريشم پايين هست نميتونم نظري بدم

10. این کاربر از subliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستش من تصمیم گرفتم 3588 رو بگیرم و یه اسپیکر ، مثلا لاجیتک x540.چون فکر نمیکنم سینما خانگی زیر 300 گیر بیاد.به نظرتون این کار درستیه؟؟؟در ضمن اسپیکر تا 110 چی پیشنهاد میکنید؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش من تصمیم گرفتم 3588 رو بگیرم و یه اسپیکر ، مثلا لاجیتک x540.چون فکر نمیکنم سینما خانگی زیر 300 گیر بیاد.به نظرتون این کار درستیه؟؟؟در ضمن اسپیکر تا 110 چی پیشنهاد میکنید؟؟؟
    والا شدنش که می شه ولی فکر نکنم چیز جالبی بشه... کلی سیم تو سیم و دردسر داره ...مضافا اینکه یه سینمای آماده بگیری به نسبت هزینه ای که می کنی کیفیت بهتری نصیبت می شه...!

13. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

والا شدنش که می شه ولی فکر نکنم چیز جالبی بشه... کلی سیم تو سیم و دردسر داره ...مضافا اینکه یه سینمای آماده بگیری به نسبت هزینه ای که می کنی کیفیت بهتری نصیبت می شه...!
    میشه لطفا یه سینما خانگی به من معرفی کنید؟؟من تا 200 بیشتر نمیتونم هزینه کنم...
    اسپیکر های وایرلس چی؟؟اینا بهتر نیستن؟؟
    در کل من سر در گمم...با 200 حالا 20 تومن بالا پایین میخوام هم دی وی دی پلیر داشته باشم و هم اسپیکر...و از انتظاراتم هم نمیخوام کم کنم...چیکار کنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •