سلام دوستان چند تا سوال داشتم
1-چطور گوشی رو offline کنم؟
2-screencapture رو چطور خاموش کنم؟
3-دوربین دوم گوشی به طور مستقل کار می کنه اگه کار می کنه چطور روشنش کنم؟
4-با dial up میشه آپ دیت کرد؟
با تشکر.
سلام دوستان چند تا سوال داشتم
با تشکر.
دوستان سلام
بعد از 4 ماه تلاش و برنامه ریزی بالاخره تونستم این گوشی رو بگیرم !!
خیلی جالبه این گوشی جزو کمیاب هاست و گارانتی اصل هم دیگه نداره چون امروز تو علائدین و جمهوری که بازارو زیرو رو کردم هیشکی با گارانتی اصل که همون پارس مایکروتل هست کسی نداشت خیلی جالبه گارانتی های زیادی داره مثل
ماکروتل ، ایران و بقیه شرکت ها !!
چند تا سوال داشتم :
1. زیر علامت آنتن علامتی شبیه یه فلش دوطرفه هست شبیه علامت gprs تو نوکیا یه E هم بالاش داره چطوری میتونم حذفش کنم ؟؟
2. گوشی شما فارسی داره ؟؟؟؟
3. از کجا میشه تشخیص داد ورژن جدید هست یا نه ؟؟؟
4.شتاب سنج این گوشی چطوری فعال میشه ؟؟؟؟؟
از همه مهمتر این سوال هست : این هدست گوشی یعنی فقط خود گوشی های کوچیک یکشون سیمش خیلی بلنده و
یکیشون خیلی کوتاهه چطوری میشه تنظیمش کرد ؟؟؟
از همه دوستان تقاضای کمک دارم !!!!
Last edited by S E V E N; 16-07-2009 at 18:03.
مبارکت باشه.
انشاالله ازش راضی باشی.آره گوشی کمیابی است منم تو کرمانشاه خیلی گشتم فقط هشت گیگ رو یک مغازه داشت.
گوشی منم فارسی نداره چون سفارش اروپای شرقیه.دفترچش هم به همون زبانه.ولی فارسی رو نشون میده.
مثلا اس ام اس(ببخشید همون پیامک)فارسی رو نشون می ده.![]()
دوستان
من هم مشکل دوست محترم S E V E N رو دارم.مال من هم اون دو فلش زیر علامت آنتن هست(ظاهرا مال gprs)ولی gprs سیمکارت من فعال نیست.میشه زود تر راهنمایی کنید.می خوام ببینم ربطی به باتری نابود من داره یا نه!
سلام
مبارک باشه،میشه بگین چند گیگ هست و قیمتش چنده،ممنون میشم.
1.ری استارتسلام دوستان چند تا سوال داشتم
با تشکر.
2.نمی دونم
3.فکر کنم باید بری قسمت تماس تصویری
4.فکر نکنم
0.مبارکهدوستان سلام
بعد از 4 ماه تلاش و برنامه ریزی بالاخره تونستم این گوشی رو بگیرم !!
خیلی جالبه این گوشی جزو کمیاب هاست و گارانتی اصل هم دیگه نداره چون امروز تو علائدین و جمهوری که بازارو زیرو رو کردم هیشکی با گارانتی اصل که همون پارس مایکروتل هست کسی نداشت خیلی جالبه گارانتی های زیادی داره مثل
ماکروتل ، ایران و بقیه شرکت ها !!
چند تا سوال داشتم :
1. زیر علامت آنتن علامتی شبیه یه فلش دوطرفه هست شبیه علامت gprs تو نوکیا یه E هم بالاش داره چطوری میتونم حذفش کنم ؟؟
2. گوشی شما فارسی داره ؟؟؟؟
3. از کجا میشه تشخیص داد ورژن جدید هست یا نه ؟؟؟
4.شتاب سنج این گوشی چطوری فعال میشه ؟؟؟؟؟
از همه مهمتر این سوال هست : این هدست گوشی یعنی فقط خود گوشی های کوچیک یکشون سیمش خیلی بلنده و
یکیشون خیلی کوتاهه چطوری میشه تنظیمش کرد ؟؟؟
از همه دوستان تقاضای کمک دارم !!!!
1.ری استارت
2.بله
3.کدش تو صفحه های قبل هست
4.خود بخودی فعاله
فقط برای چرخش صفحه باید به قسمت تنظیمات شخصی برید
هدستش قابل تنظیم نیست
اگه اذیتت می کنه یکی دیگه بگیر
شما می تونین با خاموش کردن پاور سیوینگ و اپدیت مشکل باتری رو حل کنیددوستان
من هم مشکل دوست محترم S E V E N رو دارم.مال من هم اون دو فلش زیر علامت آنتن هست(ظاهرا مال gprs)ولی gprs سیمکارت من فعال نیست.میشه زود تر راهنمایی کنید.می خوام ببینم ربطی به باتری نابود من داره یا نه!
ممنون
مدل 16 خیلی خیلی کمیاب هست منم میخواستم بگیرم ولی نمی ارزید.
من 8 گیگ گرفتم 405 تومن
اگه رفتی بگیری بی گارانتی بگیری بهتره تا متفرقه چون این متفرقه ها گرونترن ولی اصلا کارایی نداره !
تو پاساژ علائدین طبقه اول جایی که فروشنده هاش همه خانوم هستن و گارنتی اصل میدن (ته پاساژ)
بگیر.گوشی منم توسط مایکروتل وارد و چک شده ولی این گوشی توسط مایکروتل گارنتی نمیشه !
ولی فروشنده گفت میتونین ببرین مایکروتل با هزینه خودتون هر مشکلی باشه برطرف میکنه !
ممنون که جواب دادید.
1.هر برنامه ای میخوام نصب کنم این ارور رو میده:certificate error contact the program supplier چیکار کنم ؟؟
2.صدای هندزفریش کیفیتش پایین بود رفتم یه philips گرفتم خیلی بهتره ! راستی طراحی هندزفری خود گوشی یه ذره ناجوره !
3. آیا خودم میتونم فارسیش کنم یا حداقل نرم افزاری هست که اس ام اس های فارسی رو باهاش تو گوشی بشه خوند ؟؟؟
4.دوربین دومش رو چجوری فعال کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by S E V E N; 17-07-2009 at 07:58.
واسه خرید این گوشی چه چیزایی رو از قبل بدونم ؟؟ مثلا کشور سازندش ؟؟ چیزایی که توو جعبش باید باشه ؟؟
و چیزای دیگه . . .
و اگه یه بار دیگه همون پولو داشتین دوباره 8510 رو میخریدین ؟؟ من الان ان82 دارم , ارزششو داره که به جاش 8510 رو بخرم ؟؟
یکی به این سوالهای من جواب بده !!!! حسن جان کجایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر نکنم بیارزه n82 رو بفروشی !
گوشی کره ای هست باتریشم همینطور هندزفری دوتیکه و شارژر و کابل اتصال به کامپیوتر و مینی سی دی
و دفترچه که البته مال من خود دفترچش به انگلیسی نیست !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)