دوستان Avast به یکی از فایل های من گیر میده و هی مدام پاکش میکنه و میفرستتش تو Chest کسی میدونه چیکار کنم که بیخیاله این فایل بشه؟
دوستان Avast به یکی از فایل های من گیر میده و هی مدام پاکش میکنه و میفرستتش تو Chest کسی میدونه چیکار کنم که بیخیاله این فایل بشه؟
سلام
بفرما توی یکیشون توضیح داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a n s e t u p .in /Files/AVISMNL.exe
فاصله رو بردار![]()
پسورد میخواد
پسوردش :www . i r a n s e t u p.com![]()
دوستان من اینترنت سکوریتی رو با لایسنسی که صفحه قبل بود فعال کردم، گذاشتمش رو آپدیت دستی؛ الان اگه آپدیت اتومات بذارمش لایسنس لو میره؟
Last edited by !UP; 16-02-2014 at 05:07.
در مورد تنظیمات هم یه توضیحی بدین ممنون میشم.(فایروال ویندوز رو مثلا ببندم یا ...) من بار اوله این آنتی ویروس رو نصب می کنم.
منم زیاد در مورد تنظیماتش نمیدونم ولی بهتره فایروالش رو رو حالت پرسش از کاربر تنظیم کنی( .....ask)اینجوری هر نرم افزاری خواسته باشه به نت وصل بشه ازت اول میپرسه!!!!!!![]()
در مورد فعالسازی به نظرم اگه اپدیت نکنی بازم وقتی به نت وصل هستی انتی خودش کلید رو چک میکنه ومعمولا این کلید ها نهایتا یکی دو ماه شاید بیشتر ازبین میره
پس تا سالم هست میتونی اپدیت کنی اگه منقضی شد با یه سرچ ساده میتونی یه کلید دیگه پیدا کنی(از ایرانستاپ هم کلید رایگان میتونی دریافت کنی)
در کل خیلی انتی ویروس باحالیه
بابا این اینترنت سکوریتی که گند زد تو بروزر ها، کروم هم دیگه کند کار می کنه... حتی وقتی پلاگین آنتی ویروس رو پاک می کنم هم فرقی نمی کنه.
من با فایر فاکس این مشکل رو ندارم. سرعت هم اصلا کاهشی نداره
با سلام
دوستان من از سال 86 تا سال 90 بود فکر کنم که آواست هم ایرانو فیلتر کرد از ورژن 4.8 پروفشنال استفاده میکردم واقعا تجربه منکه نشون داد چیز خوبیه حتی از کاسپراسکای بهتر بود اینو به چشمم دیدم هنوز کاسپر و اویرا تازه نیوفولدر ویروسش اومده بود پیدا نمیکردن اما اواست مشکوک میشد بهش بفاصله زمانی 15 روز بعد تازه دوزاری کاسپر افتاد که ویرویس new folder چیه بگذریم
از وقتی ایرانو تحریم کرد من دیگه نصبش نکردم و به microsoft essential بسنده کردم حالا میخام بدونم الان تحریمش برداشت شده و میشه براحتی بروزرسنیش کرد ؟ یا نه مشکل ادامه داره ؟
چون بروز رسانی آفلاینش برای نسخه 4.8 نمیگذاشت هیچ ساتی تقریبا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)