من امروز بردمش نمایندگی سعادت اباد و گفت که قطعه یدکی ندارند.
من امروز بردمش نمایندگی سعادت اباد و گفت که قطعه یدکی ندارند.
دوستان چه جوری این گوشی رو ریست فکتوری کنم ؟
این کد رو وارد کن :
*#7370#
البته اون * رو باید اول بذاری قبل # ، سمت چپ!
اگه اینطوری ریست کنی همه چی تو گوشیت پاک یا فرمت میشه ... تنظیمات هم به کارخانه برمیگرده.
قبلش یک بکاپ بگیری حتما
اگر هم رمز خواصت 12345
سلام..
دوستان من چند سوال داشتم..
الان هنوز این گوشی ساخته میشه؟ ما که نفهمیدم.. یکی میگه اره هست.. یکی میگه نیست... بلاخره یکی دقیق بگه...
اصلا تو بازار پیدا میشه؟
من هنوز دارمش نمیتونم با اینکه بعد از اون کلی گوشی عوض کردم ویندوز فون. اندورید و.... و الانم بادا ولی هنوز دارمش و ازش
استفاده میکنم اخه سالاره...
من همیشه همه چی رو از گالری موبایل 9 دانلود میکنم هر روز که وارد بهش سیمبین ویرایش 3 میشم کلی برنامه و بازی جدید برای سیمبین ویرایش 3 امده.. پس هنوز که هنوزه سیمبین پا بر جاست..
دوستانی که این گوشی رو دارند هنوز ازش راضی هستند؟
Last edited by Punisher_2008; 29-05-2011 at 22:53.
اگه عوضش کنی دیگه کلا از کار می افته برو تو تنظیماتش شاید خاموش باشه ولی اگه کیبردش رو عوض کنی 100درصد از کار می افته
سلام
شما که N78 دارید جواب بدید من یه سال و نیم پیش میخواستم این گوشی رو بخرم هر چی گشتم این گوشی تو بازار نبود بعد از کلی گشتن تو یه مغازه یه دونه پیدا کردم که دکمه دوربینش خراب بود داشت تعمیر میکرد قیمتش رو هم گفت 120 تومن. بعد از بهش گفتم گوشی خوبیه یا نه گفت این گوشی ها یه عیبی که داره اینه که وقتی درش رو باز میکنی اگه متخصص مخصوص گوشی نباشه ال سی دی گوشی میسوزه. خلاصه گفت بیخیال این گوشی باش گوشی خوبی نیست تازه میگفت بلند گوی دومش هم چند رو یه بار میسوزه و به خاطر همین عیبهاش دیگه تو بازار نیست.
من خودم N79 گرفتم ولی حالا یکی از دوستان میخواد بخره بهش چی بگم به نظر شما؟ شما دارید این گوشیو خوبه یا نه؟
من که الان c5-03 دارم ولی زمانی که ان 78 داشتم ازش خیلی راضی بودم و مثل چی هم ازش کار میکشیدم!
هیچ خرابی هم نداشتم.
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
ممنون.گوشیم رو که عوض کردم ولی خوب بازم ممنون.
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:47 PM ----------
ممنون.گوشیم رو که عوض کردم ولی خوب بازم ممنون.
والا من که الان چند ساله دارم و مشکل خاصی ندارم، غیر از اینکه از طریق اینترنت نمی تونم آپ دیتش کنم.
من الان نزدیک به 1 سال نیم هست که دارم.. کلی گوشی عوض کردم ولی اینو نگه داشتم چون واقعا گوشی کاملیه..
واسه من 2 بار کیپیدش خراب شد که به خاطر ضربه محکم بود.. دفعه بعد هم که وقتی کیپید گذاشتم اصلی نذاشتم بعد از یک مدت از کار افتاد بعدش اصلی گذاشتم راحت کار کرد تا الان استفاده میکنم..
ولی فکر نمیکنم دیگه الان تو بازار باشه...
ولی سایت هایی مثل جی اس ام می زنند که هنوز موجوده...
این گوشی واقعا هیچی کم نداره به نظر من هنوزم ارزش خرید رو داره..
سیستم عامل سیمبین.
سرعت بالا.
ال سی دی 2.4 اینچ با توانایی 16 میلیون رنگ..
جی پی اس و وای فای. فرستنده اف ام..
دوربین 3.2 مگاپیکسلی به فوکوس خودکار و فلش
و....
من واقعا هنوز که هنوزه نتونستم از این گوشی دل بکنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)